X Offender
New member
היי ../images/Emo13.gif
היי, אני חדש כאן לא קראתי לפני כן פה אף פעם, אז זאת פעם ראשונה שלי
קוראים לי אביחי אני בן 23 . רציתי לשתף אותכם באיזה משהו שעובר עליי לאחרונה... לפני שנתיים הייתה לי זוגיות של כמעט שנה , אהבה ראשונה (שהרגשתי אותה רק אחרי שזה נגמר) לא הסתדרנו , היו הרבה דברים שהפריעו לי במערכת יחסים הזו שכבר לא היה ניתן לגשר עליהם , לאחר מכן שנפרדנו נהייתי דיי אובססיבי לבחור, זה גרם לנו להתרחקות ופיצוץ ביחסים לאלתר, אנחנו היום כלל לא בקשר, הרמתי ידיים שהבנתי שאני מגזים . מאז לא חוויתי אהבה, (מערכות יחסים קצרות כן , אבל אף אחד מהם לא הצליח לעשות לי משהו שיגרום לי להתאהבות) לפני כמה זמן הכרתי בחור חדש, באירוניות מוחלטת הוא דומה מאוד לאקס שלי, (וגם יש להם אותו שם :-|) כן זה קצת הזוי ... אבל זרמתי עם זה, זה נראה לי מגניב התחלנו לצאת , ולהכיר ואני חייב להודות שהוא כן עושה לי משהו בפנים. אבל מהצד השני זה נראה (לפחות לי) שאני איתו רק כי הוא דומה לאותו אחד שהייתי איתו כבר וזה ממש עצוב לי...
כי חבל לי על הבן אדם , הוא מקסים ואוהב ומפרגן ובאמת נראה שהוא מעוניין בי ורוצה אותי, אני לא יכול להגיד שאני לא מרגיש אליו משהו אבל אין את הדבר הזה שבעור לי בפנים שאני רוצה אותו 24/7 על ידי, הרבה אנשים אומרים לי, "תן לזה זמן" אבל השאלה היא עם זה לא פייר כלפיי לא לחשוף את הרגשות שיש לי או שאין לי... אני מפחד שזה יהרוס את הקשר ובכלל מפחד לפגוע בו. אז... מה לעשות?...
היי, אני חדש כאן לא קראתי לפני כן פה אף פעם, אז זאת פעם ראשונה שלי