היי

היי ../images/Emo13.gif

אני קוראת פה לפעמים, אבל הפעם החלטתי לרשום מעין הודעת פריקה על הסדרה... בהתחלה צפיתי בסדרה רק מידי פעם כשלא היה משהו יותר טוב לעשות ובשלב מסויים פשוט מצאתי את עצמי מתמכרת ולא מסוגלת להפסיד אף פרק. אפשר לומר שנהייתי צופה קבועה בערך מימי היילי, לינל, איימי וכל אלה.. בתקופה ההיא פשוט נהניתי מכל פרק ואפשר היה באמת להתחבר לבנות, לבכות איתן, לשמוח איתן.. הכל. איכשהו עכשיו בעונה השלישית זה כבר לא קיים. יש לי תחושה שכרגע לכל אחד יש את הפייבוריטית שלו רק לפי מי הכי סבירה מבין כולן, ז"א איפשהו בוחרים מחוסר ברירה ולא כי באמת מתחברים לדמות באיזשהי צורה יוצאת דופן. אני אישית מרגישה שהבנות לא באמת מתקדמות לשום מקום והמאמנות רוב הזמן פשוט עושות הצגות בשביל המצלמה. עם כמה שאהבתי את המאמנות בעונות הקודמות עכשיו אני פשוט מתעצבנת מהן כמעט כל פרק. אם רונדה כועסת על מישהי היא תכנס לבית בצעדים ופרצופים מוגזמים.. כנ"ל איאנלה.. נו ברצינות אתן באות לאמן או לשחק?... לי זה נראה שיש עליהן הרבה יותר רצון לעשות פוזות למצלמה מאשר לאמן את הבנות. עניין נוסף זה האחדות של הבנות בבית. שנייה אחת מראים אותן בפגישה קבוצתית שהנושא שלה הוא הריכולים שלהן אחת על השנייה, אומרים להן שאם יש להן משהו להגיד שיגידו אותו בפרצוף ולא מאחורי הגב, ושנייה אחרי נגמרת הפגישה ושוב רואים אותן מרכלות אחת על השנייה מאחורי הגב... כמה ילדותי ומעצבן! עוד דבר זה אליסון. אליסון היא נושא בפני עצמה... יש לי תחושה שהמאמנות כבר כל כך נקשרו אליה ולסיפור שלה מהבית השני שפשוט יש להן יחס מיוחד ומועדף אליה. אליסון לאט לאט התגלתה כאחת הטיפוסים הצבועים והמעצבנים בבית, היא לא מתקדמת בגרוש כבר שתי עונות ועדיין היא נשארת בבית! אני לא חושבת, אלא בטוחה שאם זאת הייתה מישהי אחרת כבר מזמן היו מעיפים אותה... כבר ראינו איך מיהרו להעלות על המוקד כמעט כל אחת מבנות הבית על כל טעות הכי קטנה.. רק עם אליסון זה לא קורה. היחס המיוחד הזה אליה בלי סיבה רק גורם לי לרצות שהיא תעוף כבר. העונה הזאת לא מתקדמת לשום מקום. אני מוצאת את עצמי מפספסת פרקים על גבי פרקים, ובעוד שבעבר לא הייתי מעיזה לפספס פרק, עכשיו לא כל כך אכפת לי... הפרקים די משעממים וגם אם אני לא אראה שבוע אני לא אפספס הרבה. כרגע אני פשוט במצב שהסיבה היחידה שאני צופה בסדרה זה כי אני מחכה לפרק עם קאסי. יוחזרו ימי הבית השני לאלתר!! מוזמנים להגיב

just ortal

New member
דעתי.

בקשר ל"משחק" של המאמנות-אני לא חושבת שזה סוג של משחק שהן משחקות למצלמות,ממש לא. אני מסכימה איתך שבעונה הזאת משום מה המאמנות קצת יותר מדגישות את הכעסים שלהן ובאמת עושות פרצופים כועסים יותר. אבל אני לא חושבת שזה מכוונה לעניין,אלא פשוט מאד ללמד את הבנות שהדברים שהן עשו לא במקום. כמו עם ליסה שאחרה כל הזמן למקומות ולא הכינה את ההזמנות שהיא הבטיחה בזמן.יש בזה משהו ממש מכעיס ואני אישית מאמינה,כמו שכתבתי כאן לפני כמה שבועות,שרק בדרך ה"קשה" הבנות האלה בסופו של דבר יבינו שדברים ספצייפים שהן עושות,הם לא נכונים ושזאת לא הדרך להתנהל בה. בקשר לאליסון-אני חושבת שיש משהו בדברים שלך.באמת יש תחושה כזאת (לפחות אצלי ואצלך,לא יודעת איך זה אצל אחרים) שלמאמנות יש יחס מועדף לאליסון.לדעתי הן מאד התחברו אליה ולכאב שלה ובאמת מאד מאד רוצות לעזור לה ולהראות לה את הדרך הנכונה.ושבאמת כמו שאמרת אם היא לא הייתה אליסון,אני מניחה שכבר מזמן היו מעיפים אותה מהבית.אבל אני אישית חושבת שיש משהו מיוחד באליסון,איזשהו קסם שאי אפשר להסביר.היא נראית מסוג האנשים האלה שכבר ראינו בבית "מתחילות מחדש" שאם רק ייתנו לה אהבה ומקום לצמוח ולסדר את החיים שלה,היא תהיה הרבה יותר נינוחה והחיים שלה יהיו הרבה יותר טובים.ולדעתי בגלל זה משאירים אותה שם.מה שלי אישית מפריע אצל אליסון,זה שהיא הסתירה כל כך הרבה כאב וממש כמעט ולא הראתה אותו בעונה הראשונה וזה מוזר לי.

=]

בקשר למאמנות- אני עדיין חושבת שיש בזה סוג של משחק לפחות בחלק מהפעמים. לי זכור מקרה אחד ממש טוב שרונדה נכנסה לבית בצעדים אובר מוגזמים, נעצרה עם הידיים על המתניים ופרצוף כועס ושאלה "איפה ליסה?!".. אני שואלת בשביל מה כל המשחק הזה לפני כשרק את והמצלמות באזור? אין לי בעיה שתכעס על ליסה.. שתעשה לה כמה פרצופים כועסים שהיא רוצה, אבל שתעשה את זה כשליסה כבר לידה ולא לפני, וגם כשהיא כבר לידה לא צריך להסחף, כי בעיני זה נראה פשוט מגוחך. הייתה גם איזה ועדת ביקורת אחת (אני לא זוכרת בדיוק של מי ועל מה דיברו) ואיאנלה נתנה נאום שלם עם פרצוף כועס (וראו שזה היה סתם יותר מידי דרמטי) וכל זה היה סתם בשביל למתוח את כולם ולתת בסוף ציון A... שלא נדבר על כל הפרצופים שרונדה ואיאנלה מחליפות ביניהן במהלך הועדות ביקורת.. אותי זה מעצבן.. אני ממש לא אוהבת את כל המשחקים האלה מסביב וכמובן שאלה רק כמה מקרים בודדים מתוך מי יודע כמה. אליסון- אני מסכימה שיש בה משהו מיוחד, ז"א לא יודעת אם מיוחד, אבל איכשהו למרות הכל אני לא מצליחה "לשנוא" אותה. זה נכון שהמאמנות נורא התחברו אליה ונורא רוצות לעזור לה, אבל אולי זה פשוט לא המקום בשבילה (ואני עוד אחת שממש שונאת להגיד שהבית הזה זה לא המקום בשביל מישהי). נתנו לאליסון כ"כ הרבה זמן בבית וזה פשוט לא הולך לשום מקום, יש לה יותר מידי מחסומים שהיא לא מוכנה לוותר עליהם- וזה בסדר, לחלק זה לוקח קצת יותר זמן. השאלה היא למה לחכות את כל הזמן הזה כשיכול להתפנות מקום למישהי אחרת שכן תתקדם ויותר תסחוף את הצופים? אם למאמנות כ"כ אכפת ממנה אני בטוחה שהן יהיו מוכנות לטפל בה גם מחוץ למסגרת של התוכנית או להפנות אותה למישהו אחר שיטפל בה. אליסון באמת צריכה טיפול ברמה אחרת... בית עם מצלמות שעוקבות אחריך 24 שעות זה כנראה לא המקום בשבילה וזה בטח לא מועיל כשגם ככה קשה לה להפתח ולהיות כנה עם כל מה שעובר עליה. מי יודע אם היא הייתה עוזבת לטיפול שמתאים לה אולי היא כבר הייתה יכולה לחזור אלינו לפרק ספיישל של שיחה עם רונדה, איאנלה וד"ר סטן על ההתקדמות שלה (כבר הרבה זמן לא תקעו כזה פרק
). בכל מקרה, בתחילת העונה כשהראו את הקטע הקצר של מה איתה היום, אליסון הייתה הסיפור העיקרי שציפיתי לעקוב אחריו ולראות איך היא מתקדמת... עכשיו זה כבר פשוט ל-א, כי היא פשוט לא מתקדמת!

גלינקה2

New member
אליסון זקוקה לאהבה

והיא זקוקה לתת אהבה. היא מקבלת הרבה אהבה מהמאמנות והיא באמת צריכה את זה. היו לה חיים קשים עם האחרים ועם עצמה. היא עברה לא מזמן ניתוחים קשים שהיו משתקים אנשים אחרים ועדיין תמיד צל המוות מרחף עליה. רואים גם כמה היא אוהבת לתת. כשהיא עזרה לאנשים שנפגעו מסופת הקטרינה היא ממש זרחה. הבעיה שלה שהיא קושרת את הצורך שלה לתת אהבה עם הצורך לקבל אהבה. היא מאוד שמחה לעזור אבל היא צריכה ללמוד לתת בלי לצפות להבעת תודה ולפגישה עם מג'יק ג'ונסון, כי הרבה האנשים לא יודעים להביע תודה או מרגישים שהבעת תודה היא מין חוב שהם חייבים לה ואז הם מגיבים באדישות או בכעס. זה קורה כל הזמן בקבוצה המתוסבכת של הבית ואת הלקח הזה עד כמה שזכור לי לא לימדו אותה. ולכן היא תמיד שם ממורמרת.

למעלה