היי

A q u a

New member
היי ../images/Emo13.gif

קמתי היום בבוקר עם בחילות וכאב ראש, חשבתי שזה אולי כי לא ישנתי ממש טוב, ולכן גם החלטתי לדחות באיזה שעה את ארוחת הבוקר. במהלך היום הפסיקו הבחילות, ונשאר כאב הראש, ולקראת הערב חזרה הבחילה, חזר הכאב ראש, ואני מרגישה כאילו יש לי להקיא, אבל לא יוצא. כרגע אני עם כאבי בטן ובחילות, אין לי מושג מה לעשות... הבחילה הזאת לא מפסיקה, ואני לקראת בגרות מחר ב-9, לחץ נוראי. יש הצעות נגד ההרגשה שאני עומדת להקיא, והבחילה שסביר להניח לא תתן לי לישון הלילה

אם תראי את התגובה בבוקר-

תנסי לשתות מיץ לימון, או לפחות מהול במים... זה עוזר נגד הבחילות. בקשר ללחץ- הגיוני שההרגשה הלא טובה נובעת מזה|: תשתי הרבה, תאלכי ארוחת בוקר טובה תשתי הרבה במהלך הבחינה. והכי חשוב- תזכרי שאם תילחצי, בטוח לא תצליחי, כך שאין לך סיבה להילחץ. [מקסימום עושים מועד ב'!] ועוד משהו- אם את סובלת בד"כ מלחץ לפני בחינות, קני בחנויות טבע תמצית רסקיו. זה פועל מיידי לשכך לחצים. בהצלחה![:

A q u a

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

אני אנסה עכשיו לשתות מיץ לימון... מקווה שזה יעזור, עדיין יש לי קצת בחילות
חשבתי גם לאכול צנימים עכשיו, אני לא מרגישה מסוגלת לאכול משהו אחר.
רבה

טוטס

New member
אם לא הקאת במשך הלילה

סביר שזה אינו וירוס או משהו כזה, אלא או: 1. לחץ מהבחינות 2. התייבשות (בגלל כאב הראש) או שילוב של שניהם... מקווה שלא שתית מיץ לימון ישר - זה יכול לגרום לכאב בטן. בכל מקרה, לבחינה עצמה אני מציעה שתקחי בקבוק של סודה שבתוכו תשימי לימון סחוט טרי ומעט סוכר להמתיק. תוכלי לשתות זאת בזמן המבחן אם תחושי בחילה והגזים מאוד יקלו עליך! חשוב שתקפידי מאוד על שתיית מים - ובמיוחד בחום הזה. התייבשות גורמת לכאבי ראש ולבחילות מאוד חזקות. בכל יום עלייך לשתות לפחות (!!!) 2 ליטר של מים (ורק מים, חוץ מהמשקאות האחרים - אבל גם מים עם לימון סחוט נחשבים במכסת המים). לגבי מזון - אני דווקא לא ממליצה על "ארוחה טובה" - אם את עדיין אינך חשה בטוב. עדיף לאכול 2 צנימים (לחם קלוי בטוסטר), עם מעט ממרח קל. ולקחת איתך לבחינה חטיף שוקולד אחד או שניים וחבילה קטנה של משהו "קליל" שאפשר לנשנש - אפילו קרקרים. מקווה שתספיקי לראות את זה לפני שאת יוצאת מהבית. המון המון בהצלחה במבחן!! תרגישי טוב

A q u a

New member
אני חושבת

אחרי שיחה עם אמא
שזו לא בחילה בעצם, זו הרגשה של בטן מלאה כבר מאתמול בערב... והרצון להוציא הכל החוצה. לא הצלחתי אפילו לאכול את הצנימים
לקחתי רסקיו קצת, ושתיתי ממש טיפה מהמיץ לימון, זה היה נוראי והפסקתי, אפילו לא אכלתי כי אני לא מסוגלת
, אני אקח איתי קולה לבחינה, זה בד"כ עוזר לי במצבים כאלה. אני אקח גם מים
ממש לפני כמה דק' הייתי כולי רועדת, נכנסתי ללחץ התקשרתי למורה שלי חשבתי אולי אני אלך לקופ"ח, אבל החלטתי לוותר, סה"כ זאת בגרות אחרונה, מקסימום נכשלים (למרות שאין מצב אצלי שזה קורה
). אני עדיין מרגישה זוועה, יש לי כאבי ראש וסחרחורות.. ואני חושבת שזה אולי כי לא ישנתי טוב
תודה רבה
אני יוצאת לדרך
וכמו תמיד, נקווה לטוב
יום נעים ושוב תודה

למעלה