היי מתי הכוכבים יתארחו בתכנית טלוויזיה כלשהו? נגיד כמו יצפאן? :)
N NeTuSh2 New member 20/10/03 #1 היי ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif מתי הכוכבים יתארחו בתכנית טלוויזיה כלשהו? נגיד כמו יצפאן?
היי ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif מתי הכוכבים יתארחו בתכנית טלוויזיה כלשהו? נגיד כמו יצפאן?
ט טיטול לא נקי New member 20/10/03 #2 כשמישהו ידע על כזה דבר..../images/Emo95.gif תוכלי להתעדכן.. פשוט תעקבי.. בנתיים..לי לא ידוע על התארחות כלשהי
כשמישהו ידע על כזה דבר..../images/Emo95.gif תוכלי להתעדכן.. פשוט תעקבי.. בנתיים..לי לא ידוע על התארחות כלשהי
P perrinat New member 20/10/03 #3 ואני גם מקווה שהם../images/Emo103.gif לא יתארחו אצל יצפאן..... אבל אם וכאשר הכוכבים יתארחו בתוכנית טלויזיה- נדע על זה בפורום, אז שווה לעקוב....
ואני גם מקווה שהם../images/Emo103.gif לא יתארחו אצל יצפאן..... אבל אם וכאשר הכוכבים יתארחו בתוכנית טלויזיה- נדע על זה בפורום, אז שווה לעקוב....
N NeTuSh2 New member 21/10/03 #6 טננקסססס ../images/Emo23.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo23.gif
P perrinat New member 21/10/03 #8 ../images/Emo41.gifרק אמרת וכבר...../images/Emo13.gif../images/Emo103.gif השבוע בתוכנית של גיא פינס - מאחורי הקלעים של המופע "כוכב נולד על הבמה" -הערב עם גיא פינס-
../images/Emo41.gifרק אמרת וכבר...../images/Emo13.gif../images/Emo103.gif השבוע בתוכנית של גיא פינס - מאחורי הקלעים של המופע "כוכב נולד על הבמה" -הערב עם גיא פינס-
ט טיטול לא נקי New member 21/10/03 #9 איזה יופי ../images/Emo9.gif../images/Emo95.gif יאללה שיתארחו באיזה תוכנית בשידור חי שנארוב להם מרוב לאולפן חח
איזה יופי ../images/Emo9.gif../images/Emo95.gif יאללה שיתארחו באיזה תוכנית בשידור חי שנארוב להם מרוב לאולפן חח
N NeTuSh2 New member 22/10/03 #10 חחחחחחחח ../images/Emo6.gif אשכרה איזה צחוקים... אבל בעיקר איזה כיף