היי....

איך ארומה איך ?? החברה שם לא מגישים\מעסיקים "שחורות" אז מישו עם מוגבלות שכלית כן ?!? FUCK NO ../images/Emo3.gif

אני לא חושב שזה מעיד על זילזול אלה הנהפוכו זה מתוך חוסר רצון שיזלזלו בו שהוא "כולה מלצר" כמו שמישו פעם אמר על חבר שלי כשהוא מילצר בתקופת הלימודים .. ואם את לא בלונדה אמיתית .. אז מה את כן ?!? שחורדינית מרוקקית ?? ../images/Emo3.gif

golden energy

New member
לא שחורדינית

ולא מרוקקית ולא פולנימנית........ ולא ספרדימיטרית ולא קרוארטיקית ולא עירקרקית ולא יוונדאמית..................... מה נשאר?

כל הזבל ?!? ../images/Emo3.gif סתאאאאם מה נשאר? רוסיה ? פרסיה ? תמניה ? וואטאבר .... אנא ערף .. לויידע מה את .. חייזר ?!? ../images/Emo3.gif

golden energy

New member
שששששששש

אל תגלה..... שהשב"כ לא יעלה עליי... וזה מאוד מעליב...מילא חוצנית..או יצורה ירוקה בגובה 2 מטר עם עיניים בגודל של תפוחים ובלי אוזניים..
אבל...חייזר?? לאנשים אין טאקט......

איך אני אגלה אם לא רשמת מה את .. כי חייזרית\חוצונית את ממש לא!! את יותר מידי ניג'סית בשביל זה ../images/Emo3.gif יש לי הרגשה נוראית שאת תמניה מעורבת עם חלבית או מ'צרית .. נכון ?!? ../images/Emo3.gif

golden energy

New member
ופולנים

הם עם טהור ומושלם........... איך לא בנו לכם עיר מיוחדת רק בשביל הגזע המושלם הזה...שחס וחלילה לא תתערבבו עם אחרים??
תימנים ומצרים ניג'סים? את זה לא ידעתי.. חשבתי שזה רק פולנים...

טפיי כוסאומק אם תקללי אותי ככה עוד פעם ! פולני אחותך!! ../images/Emo3.gif מי פולני בכלל ?!? אני ערס פולני שזה משו אחר לגמרי .. אין לזה שומקשר לעם המעפן הזה "פולנים" זה סה"כ אומר שאני ערס בנשמה ופולני באופי ...

golden energy

New member
פולני באופייך?

טוב.. שיהיה.... אז ערס ניג'ס..אותו דבר.. חשבתי שמצבי רוח יש רק לבנות........

שלום גל , גלגולש (כינוי נחמד).

קראתי בינתיים את השרשור , רציתי רק לכתוב , שפעם גם אני הכרתי מישהו שעבד בעבודה הזאת , של פינוי שולחנות (לא ידעתי שיש שקוראים לזה פיקולו?) , שנולד בסן פטסבורג.. .

mikmik 01

New member
../images/Emo207.gif גמני חדשה... ../images/Emo140.gif

לא רואה לנכון להציג שום מוגבלות
תקבלו אותי יפה

למעלה