היי

Amitush222

New member
היי../images/Emo13.gif../images/Emo124.gif

מצטערת, לא הייתי כאן מיום חמישי בגלל כנס באילת
היה מדהים
אגב, פגשתי שם את Miss Music.. היה בהחלט כיף
ועשיתי שם עגיל באף^^ אז בכלל חזרתי לי בכיף [אז מה אם כואב
]
-הבהרהלאקשורה- פרסומות למופעים, הודעות דרושים, וכל מיני דברים בסגנון... אם אין שירשור המיועד לדברים מהסוג האלה אין לפרסם אותם
הפורום הוא לא מוקד פרסום למופעי המחול בארץ אלא קהילה חברתית. הודעות שלא ישורשרו למקום המיועד להן\יפורסמו בלוחות הפורום- יימחקו
עמית

ליאני2

New member
גמאני הייתי שם =]

היה כייף בטיירוףףף ==]]] אני ככולי צרודה ותפוסה אבל זה היה שווה הכלל!!...הלכנו לישון ב5\6 והיתעוררנו בשמונה וחצי, ובאוטובוס חזרה ניסינו לישון כי ביום ראשון לכל שכבה ח' היה מבחן ולי גם היתה הרצאה אבל מהה הבנות האלההה לא יכולות לסתום... אוף היתעצבנתי עליהן... אניוואי בסוף לא הלכתי כי גיליתי שדחו לנו ברגע האחרון ת'מבחן... קיצר היה מדהיים!

Amitush222

New member
לאיזה שיעורים הלכת?

שמחה שנהנית=) הייתן אצל גיתית ושוקו ביום הראשון? [לא השיעור לילה, אלא ביא'-יב'.. שהיה לפני ההופעות..]

ליאני2

New member
... =]

לא הייתי ביום הראשון הלכתי ללילה וגם הלכתי לזה של ו-ח בבוקר... וכמעט בהכל הלכתי לט'-י' חוץ מבלט שזאת השנה הראשונה שלי אז הלכתי לו-ח והלכתי לחטיבה בינוניים.. באיזה את היית?

A D I D A S s

New member
אני בח'

אז כמובן שלקחתי תשיעורים של ח' הייתי בכל הגאז אורן מנצורה מדהים משמ נהנתי, הייתי גם בשיעורי לילה של שוקו וגיתית ולא הכי אהבתי עם לא כ"כ מוכנים היתי בשיעורים עם אונה עם אושרי כהן אבל היה משהו רציתי ללכת למודרני עם גורית אבל לא יכלתי והאמ לקלאסייי שהיה נורא כיפ, ממה הכי נהנת?

Amitush222

New member
אממ..

הכי נהניתי אצל שוקו וגיתית בשיעור של יא'-יב' שהיה לפני השיעור לילה.. היה ממש כיף והלך טוב=) וזה היה גם ישר אחרי שעשיתי את העגיל אז בכלל הייתי בפאנן
היייתי גם אצל יניב הופמן והיה ממש כיף.. לאונה ולחיליק לא הספקתי להגיע:/ ואצל טל הנדלסמן היה חלש:/

A D I D A S s

New member
לנו לא היה שיוערים אצל

יניב. אבל דווקא אצלנו טל היה ממש טוב .

למעלה