היי
צהרים טובים!

super-cat

New member
היי../images/Emo13.gif צהרים טובים!

שמעתי מכל מיני אנשים שאפשר לעשות חולצות מודפסות בבית, אבל אף אחד מהם לא ממש ידע להסביר לי איך, אז תהיתי אם אולי שמעתם פה כיצד עושים את זה, ומה צריך לקנות בשביל זה, כי אני ממש לא רוצה לשלם 80 שקל לחולצה בחנויות שמדפיסות... בכל מקרה - אמרו לי רק שיש איזה נייר מדפסת מיוחד, אבל לא הבנתי מה אני אמורה לעשות עם החולצה ואיתו ואיך זה מגיע יחד:) אז אני מאוד מאוד מאוד אשמח אם מישהו מכם יוכל להסביר לי איך!:) תודה! נטלי

sshoshan

New member
קונים חולצת טריקו בצבע בהיר,וקונים

את הניר-מדבקה הזה,שעולה איזה 20 שקל,עד כמה שזכור לי. בוחרים במחשב איזו תמונה רוצים שתהיה על החולצה,ושמים את המדבקה לפי ההוראות,במקום של הניר במדפסת. אחרי זה מגהצים על החולצה. בהצלחה.

גלעד#

New member
יש באופיס דיפו

בחמישים שקל ל-10 דפים. לא ניסיתי לא יודע אם זה טוב אבל...יש משהו בחינם. נשמע ביזארי להחריד אבל זה עובד: 2 כפות מים 1 כף טרמפנטין 1 כף סבון כלים מערבבים הכל. לוקחים ספוג וטובלים. לוקחים חולצה (לבנה). מיישרים אותה על משטח. מדפיסים במדפסת באפקט של מראה איזו דוגמה שרוצים להדפיס. מניחים את ההדפסה (מדפסת הזרקת דיו) על החולצה כאשר ההדפסה נושקת לחולצה. לוקחים את הספוג ומרטיבים את הדיו (לא בתנעת מריחה אלא בנגיעות עדינות). שמים ספר כבד על הנייר (לא ללחוץ כי זה קצת מורח), כמה שניות. מורידים הספר, מורידים הנייר, ויש הדפס על החולצה. לא מאמינים? אני ניסיתי וזה עובד. והטיפ הזה נלקח מאתר YNET בקישור שכאן

psa

New member
גלעד היי ,ניסיתי את נושא ההדפסות

בא נגיד כך, במידת הצורך אמשיך להדפיס חולצות עם הנייר המיוחד המיועד לכך. או באומנויות אחרות.... חשוב להתנסות על טריקו לבן בלבד ,רואים הכי טוב את התוצאות. אך התמונה יוצאת חיוורת יותר.

psa

New member
התמונה המקורית../images/Emo26.gif

אגב,צריך לשים לב לתמונת המראה. יש מדפסות שיש להם אפשרות הגדרה לנושא.

גלעד#

New member
התמונה יצאה אמנותית משהו

אבל בהחלט דיי מטושטשת לעומת המקור. טוב, אלו חומרים ביתיים אף אחד לא הבטיח 100% תוצאה. אני עשיתי הדפס לא מתמונה אלא מציור ב- WORD, ויצא דיי בסדר. מעניין מאוד איך יוצאת הדפסה מגיהוץ של דפים שקונים בחנויות, אף פעם לא ממש ניסיתי.

psa

New member
גלעד,רגע רגע ,לא הבנתי

מה זאת אומרת "מציור ב-WORD ? אתה מתכוון לקליפארט? כי גם אני העליתי את התמונה לוורד...והדפסתי. דבר שני ,התמונה המקורית צולמה בדיגיטלית ,וההדפס על החולצה יצא חיוור מאוד ביחס לתמונה. הדפסה מגיהוץ של דפים שקונים בחנויות יוצא יפה מאוד 1:1.מצ"ב תמונה לדוגמה. תמונת החולצה לא הכי מוצלחת. בכל מקרה תודה רבה לך שהבאת את הקישור ,כי אני אוהבת כאלה דברים. יום נפלא

למעלה