היי
מה קורה?

Somwhere Else

New member
היי ../images/Emo13.gif מה קורה?

קוראים לי מירי ואני חדשה כאן. אני מאוד אוהבת את טראוויס ואני אשמח להכיר גם אותכם. אז נדבר

גם אני חדש כאן ../images/Emo13.gif

וגם אני מאוד אוהב את טראוויס. ואני גם "במקרה" ידיד טוב של מירי. ובמקרה אנחנו יושבים כאן ביחד ליד המחשב. אז גם אנחנו נדבר

Girl From Mars

New member
אהה, שכחתי לכתוב.../images/Emo122.gif

קוראים לי כרמל, בת 16 וחצי, עולה לי"ב. עוד מידע?

FuNnY ThInG

New member
ברוכה הבאה מירי!../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

וגם בראנדון!
נחמד שהחלטתם להצטרף לפורמנו הקט והחביב
-אפרת (מקווה שאתם מכירים גם את האתר הרשמי של טראוויס Travisonline... זה אתר נהדר! עם המוווון תמונות, עדכונים ופורום מלא באנשים נחמדים גם כן. ובנוסף והכי חשוב פראני, דאגי, ניל ואנדי כותבים שם בעצמם לפעמים! אז יהיה נחמד אם תעיפו מבט
)

Somwhere Else

New member
הי אפרת ../images/Emo140.gif

תודה על האתר, נשמח להיכנס אליו
אגב תמונה ממש שווה!

FuNnY ThInG

New member
בכיף!../images/Emo9.gif

אם תכנסו לאתר אז יש באמת המון המון תמונות... הם נמצאות ב- AAA Section (ריבוע שלישי מימין) או ב- Community Archive (ריבוע רביעי משמאל), שם יש גם תמונות שילדים העלו מהופעות וגם תמונות מהאתר... ואם תסתכלו טוב טוב אולי תראו גם אותי ואת טל מציציות מאחת התמונות עם טראוויס

The Girl Who

New member
ברוכים הבאים אור ומירי!../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

אל תתביישו להשתתף בפורומינו הקט...^^ הוא זקוק להודעות.
כפי שאפרת אמרה, מאוד מומלץ לשוטט גם באתר הרשמי שלהם, טראוויס אכן נכנסים מפעם לפעם לפורום וכותבים שם.
אני טל דרך אגב...^^ נעים מאוד!

Somwhere Else

New member
היי טל../images/Emo24.gif!

תודה על קבלת הפנים הלבבית
אני אשמח לבקר באתר שהמלצתן עליו
גם לי מאוד נעים להכיר אותך
ואני אשמח אם תספרי לי קצת על עצמך

The Girl Who

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

הממ..אין בעד מה...
וול, אני טל, בת 17 וחצי, עולה לי"ב... התאהבתי בטראוויס ב-2001 כשסינג יצא, והתאהבתי בשיר (ובקליפ), למרות שהכרתי אותם כבר ב-99 בזכות Why does it always rain on me?, אך הייתי קטנה מדי כדי להעריך אותם כראוי... מלבד אהבתי לטראוויס, אני עוסקת באמנות, מציירת, קוראת... אשמח לשמוע גם עלייך!
נראה לי שאני אפתח בקרוב מעין שרשור היכרות או שאלון..כדי שכולם יוכלו לספר קצת על עצמם.

scoobysnax

New member
ברוכים הבאים כולם ../images/Emo9.gif

אני אנדי, מה קורה? ספרו על עצמכם קצת =] גיל/שיר אהוב/יחס למכרסמים?

קצת על עצמי...

אני בן 18 וסיימתי י"ב. שיר אהוב (של טראוויס אני מניח)- יש כמה שירים אהובים: Driftwood, Slide Show, Follow The Light, Flowers In The Window, Love Will Come Through. מה עוד...איך הגעתי לטראוויס? בכיתה י', החברה שלי דאז השמיעה לי את Driftwood והתמכרתי. ליום הולדתי ה16 ביקשתי את הדיסק של טראוויס "זה שיש בו את Driftwood"...וכך הכרתי גם את שאר השירים בThe Man Who. ליומולדת 17 קיבלתי את The Invisible Band. ובנסיעה משפחתית לסיני הצלחתי למכר את בן דוד שלי (בן 10). השמעתי לו את Driftwood והוא אמר שהוא לא יכול להפסיק לשמוע את זה. אז זה היה "סגירת מעגל"... בנוסף (כפי שניתן לקרוא בכרטיס האישי שלי) אני אוהב תיאטרון, לקרוא ספרים, לכתוב סיפורים ומחזות, לצייר, וכמובן לשמוע מוזיקה.

למעלה