היי
כנסו....

היי../images/Emo13.gifכנסו....

שלום לכם/ן ..גם לכם יש ימים כאלה בלי מצב רוח, ושכל דבר קטן מעצבן אותכם?(אצלי זה אולי בגלל שאני בתקופה ארוכה של שידוכים ואני די במתח. יכול להיות שזאת הסיבה?????)

היום למשל...

קראתי בדיחה בפורום שמישהי שאלה אם יש לנו ימים בלי מצ'ברוח וכו' אז היום זה יום טוב, פשוט צחקתי ללא הפסקה מהבדיחה... בדרך כלל כל הימים הם בלי מצ'רוח, טוף מה נאמר ומה נדבר..... נו, עכשיו יותר טוב לך, שאת יודעת שיש עוד כאלה??? גברת, תחייכי והעולם יחייך אלייך, כן שידוכים לא שידוכים, ליצה"ר תמיד יש תירוצים מדוע לא לשמוח, עזבי ת'שטויות תחייכי ותשמחי ועם הזמן זה גם יחלחל לתוך עומק הלב.

הי לא לדאוג! לכווווולם זה קורה..

אני באופן אישי מזדהה מאד עם המצברוח שלך.. לא נורא זה יעבור!!! הכי חשוב לחייך לעולם ולחשוב חיובי! ואגב, יש לי הרגשה שהמצבי רוח הללו הם בהשפעת התקופה המעצבנת שאנו נמצאים כרגע, ערב פסח.. ומי אוהב את זה?! התעודדי בע``ה יהיה טוב!! והכי חשוב, תחשבי טוב, יהיה טוב!!! המונמון הצלחה!! /tapuzforum/images/emo13.gif

קטנטן כמה שהוא קטן הוא צודק בגדול!

בחלק השני של התגובה שלו.... כי נכון שיש ימים יותר קשים אבל בסך הכל סבבה וטוב בכללית אז למה להתעכב על קטנות?! שידוכים, לא שידוכים... תחיו את החיים תהנו ושמחו במה שיש אל תבזבזו את זמנכם רק סביב הנושא של השידוכים...... תעשי את חובתך בלי לשקוע בזה. זה לא שווה את הכאב שיתרוצץ אצל בלב........ יהיה בסדר אל תדאגי!

את יודעת...

...כשאני מסתכלת על הים אני רואה גלים מתנפצים אני רואה את העוצמה שלהם את היכולת שלהם להתנפץ לסגת אחורה לאסוף כוח ולשוב שוב... שוב ושוב פעם גבוהים יותר, פעם רגועים יותר... כשאני מסתכלת על הים אני רואה אותי ואותך ואת כל מי שסביבי... אני רואה את היכולת שלנו כמו הגלים... ולפעמים,ברגעים האלה כל מה שאנחנו זקוקים לו הוא שמישהו ילטף לנו את הפחד ינגב את הדמעות ינחם את הכאב ויקשיב ללב אבל,לפעמים אין מי שיעשה את זה אז, כשאני מתנפצת אני לוקחת נשימה אוספת את התרפי'ה שלי...המוזיקה... ויוצאת לסיבוב לפעמים אל הים להביט בו ולשאוב מכוחתיו לפעמים סתם באיזור פשוט הולכת ומשילה מעליי מחשבה אחר מחשבה עם כל פסיעה... כשאני מתנפצת אני לוקחת נשימה אוספת את התרפי'ה שלי...המוזיקה... נכנסת לחדר לבד נועלת את הדלת עוצמת את העיניים ומשילה מעליי את המשא לאט לאט עם כל צעד... אבל בהחלט לא מתעצבנת כי בהחלט למדתי שלהתעצבן זה אומר לכעוס על טיפשותם של אחרים...

אל תתייאש..

בנאדם הכל מתחיל למעלה,יש אחד שהוא מסדר מכוון הכל,מה שתעשה ותתכנן מראש הכל ידוע ועכשיו רק תתפלל ויהיה רק טוב. אל לך להיות בלי מצב רוח... עבודת המידות לא להתעצבן.. לכולנו זה קורה אבל.. מתגברים!..

kiss 18

New member
מי כמוך יודעת...משתדלים להתגבר, ומתגברים!!!..

ומקווים לעתיד ורוד יותר בעז"ה!

kiss 18

New member
../images/Emo140.gif

מותק, אם את רוצה לדבר במסרים, או סתם לשפוך...את יכולה לפנות בכיייף! אוזן קשבת לפעמים זה גם טוב!

kiss 18

New member
למי אין?../images/Emo24.gif

למה הימים של כולנו מלאי שמחה, אושר והתרגשות? ממש לא!
לפעמים קמים בלי מצב רוח, והכל הולך הפוך ממה שרוצים..או מתכננים..וכל פיפס שעושים האחרים מעצבן אותנו... זה קיים, ואני חושבת שלכולם...(טוב לרובם! לפני שיקפצו...מקדימה רפואה למכה..חח) עיצה- כשזה קורה לי, אני שומעת שירים שעושים לי טוב...בדר"כ זה עוזר! אם לא- מחכים שהיום יגמר, ומקווים לקום לבוקר טוב יותר, עם הרגשה אחרת... אגב, שמיעת שיר בבוקר שאוהבים, בהחלט תורמת להרגשה טובה! שלא יהיו לנו עד ימים כאלו- ואם יש, אז צרת רבים חצי נחמה...תתעודדי גם לי יש כאלו...
בהצלחה!

למעלה