היי
יש לי שאלה:

היי ../images/Emo13.gif יש לי שאלה:

יש אפשרות לעשות /list בצורה כזאת שאני אוכל לחפש בתוך הנושאים של הערוצים? כרגע אם אני עושה /list זה בודק רק בשמות הערוצים, אבל אני רוצה לחפש בתוך הנושא של הערוץ וגם בשמות הערוצים. אגב, אני משתמשת בדאל נט.

Rul3R

New member
תיאור של ערוצים?

דבר ראשון, _הכל_ אפשרי במירק
רק צריך לדעת איך. אם אתה מתכוון לתיאור של צ´אנסרב בנוגע לערוץ, אז אתה יכול להגיד למירק לעשות list רגיל, ולהכניס את כל הערוצים לתוך קובץ טקסט, ולאחר מכן לקרוא מהקובץ ערוץ ערוץ לפי הסדר, לעשות לו info עם צאנסרב, ולבדוק אם יש את המילה שחיפשת בתוך התיאור. *** בעיות *** זה יהיה איטי מאוד. השרת יעיף אותך על הצפה של הסרביסיס לפני שתספיק לבדוק את ה4 ערוצים הראשונים אפילו. על הבעיה השניה אתה יכול להתגבר בכך שתעשה טיימר של כמה שניות בקטע של בקשת המידע מצאנסרב בין ערוץ לערוץ, ככה זה לא יחשב להצפה של הסרברסיס, אבל זה יגדיל את הבעיה הראשונה ויהיה הרבה יותר איטי. *** הערה *** כתבתי בלשון זכר רק מטעמי נוחות.

havlaz

New member
אני מאמין

שהוא רוצה לראות רשימת ערוצים ב /list על פי התיאור של הערוץ עצמו, לא שם הערוץ, ולא תיאור בצאן סרבר לא ידוע לי שאפשר, אני מכיר /list רק לפי משתמשים ושם הערוץ אבל אולי מישהו יחדש?

Rul3R

New member
אם דיברת על חיפוש בטופיק

אז עושים את זה בעזרת:
/list *text in the topic*​
ואז זה יחפש את כל הערוצים שיש להם בטופיק את הביטוי "text in the topic" אם לא התכוונת ל"תיאור" בטופיק, ולא לתיאור של צאנסרב, אז אין לי מושג לאיזה תיאור התכוונת ותצטרך להסביר את עצמך יותר טוב (ההודעה הזאת למי שכתב את ההודעה הראשונה ולא לחבל"ז, החלק הראשון בתגובה זו הוא לחבלז). אם דיברת על תיאור של צאנסרב, ראה את ההודעה הראשונה שלי. אם דיברת על טופיק, אז תעשה מה שאמרתי כאן.

למעלה