היי!!!
|בלוןכ|

coolit

New member
היי!!!../images/Emo13.gif|בלוןכ|

אני, ברית שרייבר מפתח תקווה, גאה בזאת להצטרף לפורום קוויזים! זה אומר דבר אחד ויחיד: אני הולכת לא להיות בפורום אחר מהפורומים המועדפים שלי למשך כמה זמן, כי הוא נדחף למטה ברשימת המועדפים. אבל לא נורא. ברוכה הבאה לי!
(ואם מישהו יעז לשאול אותי מה פירוש |בלוןכ|- דמו בראשו! ראו הוהזרתם..
) ~גם אני רוצה לדעת לומר את המילה המסובכת של אור ואופיר!~

ברוכה הבאה ברית

ומי לא יודע שבלוןכ זה בלון כחול אייקונך המסכן שנרצח ע"י הנהלת תפוז למרות שהחיזורו אותו פעם לתחיה ושוב רצחואותו בדם קר

של אופיר ואור, אם כבר..... ../images/Emo29.gif

מה? לקח לי ש-ע-ו-ת ללמד אותה להגיד את זה כמו שצריך! לא מגיע לי קצת קרדיט?
וולקאם ברית!

coolit

New member
../images/Emo3.gif|בלוןכ|

איך קינאתי בה כשבסיכום מפגש שנכתב בגוף שלישי היא סיפרה שלימדת אותה להגיד משהו בסגנון--- היפופוטנמיהנהיהנהנהנמההיההההחהנכחיהנעחהה.....
תדעי לך שאני חושבת הרבה בימים האחרונים על להמציא מילה כזו..:)

אני מבקשת ../images/Emo11.gif ../images/Emo57.gif

היפופוטומונסטרוססקוויפדלופוביה. וזו לא מילה מומצאת! זה פחד ממילים ארוכות... ואופיר, זה לא לקח שעות. זה לקח רבע שעה ועוד עשר דקות
אתמול, לעומת זאת, לימדתי את עצמי את שיר הטבעת בשפת מורדור: אש נזג דורבטולוק, אש נזג גרימבטול, אש נזג תרקטולוק אג בורזום-אישי קרימפטול! טבעת אחת למשול בכולן, טבעת אחת למוצאן. טבעת אחת להשיב את כולן, באופל לכבולן. (את השיר המלא אני יודעת בעברית, את כולו
)

היפופוטומונסטרוססקוויפדלופוביה../images/Emo87.gif

!
זה לא כזה קשה אם מחלקים את המילה לכמה חלקים - היפופוטו, מונסטרו, ססקווי, פדלופוביה.

אני מפיצה את התורה!! ../images/Emo57.gif

היום לימדתי את ידיד שלי מהכיתה להגיד את זה! מואהאהאהאהאהאה~! יש לי שיטה לזכור את זה: היפופוטו-היפופוטם. מונסטרו-מונסטר. מפלצת. ססקווי-משום מה מזכיר לי סקוויד... פדלופוביה-פחד מפדלים... קלי קלות *נושפת על פית המוח שלי משל היה אקדח במערבון*

i c y

New member
גמני לימדתי מישהי היום!!!../images/Emo42.gif

איזה יופי!

זה מה שרציתי להגיד... ../images/Emo57.gif

של אופיר ואור... ואופיר, לא לקח לך ש-ע-ו-ת. אני אולי תיפשה אבל לא מתומטמת. (וזוהי ההודעה הראשונה שלי לשנת 2003)

למעלה