היי

swirrrly

New member
היי ../images/Emo118.gif

שלום למכורים ולמכורות, אני (תקראו את הכרטיסישי שלי) והדמות האהובה עלי היא מקיטה (אמממ.. וג'יטה!)
הממ.. וסתם סיפור למה באתי לכאן בכלל.. :- טוב, אני משתדלת לא לספר אותו בצורה דפוקה..=/ בכל מקרה יום אחד צפיתי בסדרה ותפסתי את עצמי אומרת "וואו איזה סדרה מדהימה".. נראה לי שרק בפעם המיליון שאמרתי את זה הייתי מודעת לזה בכלל.. o_O בכל מקרה כרגע אני לא ממש מחבבת פורומים.. אבל החלטתי להטביע את חותמתי. אולי אתם תצליחו לשקם את אהבתי לתפוז.. ולסיום -

swirrrly

New member
חח מצטערת.. ../images/Emo118.gif

אם אני אגיד שאני עייפה זה יעזור?

Goggeta

New member
ברוכה הבאה מקווים שתהני ../images/Emo24.gif

נ.ב לא טעית לגבי בגיטה

swirrrly

New member
תודה, ../images/Emo118.gif

וגם אממ.. כתבתי אצלכם גם פעם אחת.. ואני מתכוונת לפעם אחת.. בערך..=/ בכל מקרה, הרגשתי שחשוב לציין.

Goggeta

New member
כלל ראשון בפורום אל תציפי כל כך

הרבה הודעות....

swirrrly

New member
אתה מתכוון כמו עכשיו? ../images/Emo118.gif

לא נורא, כשאני באה אז זה הרבה, אבל אני לא אהיה עכשיו כמה ימים בפורום.. =/ כמה שנים בעצם.. אז לא נורא..

ash 1

New member
ברוכה הבאה!

תגידי היצורים הלבנים האלה מהנסיכה מונונוקי לא מפחידים אותך? הם עושים לי צמרמורת...

ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

הנה כמה כללים כדי שלא תקבלי ממני שטיפה אחר-כך
: 1. אל תציפי, זה אומר שאם נגיד יש לך הרבה שאלות תשרשרי אותץן ואל תפתחי כל הזמן הודעה חדשה. 2. תשרשרי, שזה אומר שאם את פותחת הודעה חדשה את שאר השאלות שיש לך תכתבי כתגובות להודעה החדשה שפתחת, כי אחרת הודעות אחרות יידחפו לדפים הבאים ויאבדו. אני מתחנן ממך לשמור על שני הכללים האלה, אז בבקשה תעשי זאת כדי לא להכעיס את חברי הפורום (הם מתעצבנים לאט, אבל אני...
). בכל-אופן, ברוכה הבאה וקבלי ח"ח על אהבת הסדרה למרות שאת צופה בה בערוץ הילדים (בעעעע...
).

ash 1

New member
יש לי כוחות נסתרים!...

סתם..(הכוחות שלי לא נסתרים בכלל) ראיתי אותה בפורום מנגה ואנימה..

אהה!

עכשיו אני יודע מאיפה היא מוכרת לי! אז היא בטח מדברת קצת יפנית! אתה בא לעשות תחרות מי יידע יותר?

ash 1

New member
נחש מה שלחו לי אתמול מאמריקה..

4 ספרים ללימוד יפנית!! (האמת אני לא מבין חצי מילה אבל גם זה משהו..) חבל שלא שלחו לי יחד עם זה איזו אנימה נחמדה או משהו כזה...

אני מצאתי אתר מגניב שמלמד בעזרת

אנימות וגם הכנתי מילון עם הרבה מילים ועכשיו אני יודע לדבר יפנית (קצת). !raist-chan! sugoi

למעלה