היי

היי../images/Emo105.gif

קוראים לי עמית ואני בת 15.. אני חדשה פה ונורא מעניין אותי ליהיות שחקנית והכל! וכבר המון זמן רציתי לעשות שמהו עם זה... יש לי כל מיני נסיונות קטנים.. חח אני לא מדברת על הנסיונות של מה שעולה לכם בראש אלא על הנסיונות של הייתה לי הצגת חוג בכיתה ד, ואמרו לי שהייתי נרוא טובה! וגם עבדתי על המון אנשים... חחח ותמיד האמינו לי והכל ואמרו לי שאני שחקנית טובה.. הקטע הוא שאני רוצה לעשות משהו בעניין הזה כי זה נורא מושך אותי! אבל אני לא יודעת לאן לפנות וזה... אז חשבתי אולי הפורום הזה יוכל לעזור לי קצת.. יש לכם הצעות? תודה רבה, עמית

tv007

New member
אכן, הגיל שכדאי להתחיל, אבל איפה?

גיל 15, זה לדעתי הגיל המומלץ להתחיל בתחום, אם את גבוהה יחסית [ מעל 1.65 עם אופציה להיות יותר גבוהה :) ] ובכלל יש לך את הנתונים של "דוגמנית" - ולא מפריע לך לדגמן בגד ים ל"פילפל" - לכי בדרכה של יעל בר זוהר, ופני ל"עילית" "רוברטו" "יולי" DNA וכל שאר השמות שפירסמתי כאן, אם את יותר מתאימה למשחק, ההמלצות הן: "טייק טו", אלא אם כן את ממש כשרון במשחק, ויש לך קצת ניסיון, אז את יכולה לפנות לרודיקה אלקלעי, ללאה גלובס, ועוד שמות שאם תדפדפי אחורה - תמצאי אותם בספר הטלפונים של התעשיה, שפירסמתי כאן בעבר,

tv007

New member
ואם יש לך רעיונות למתיחות,,,

תשלחי לי אותם במסרים המיידיים,,, ואני אנסה אותם על חברים, ולא רק,,, אחרי הכל אני בעיקר ת-ס-ר-י-ט-א-י יענו, סופר, שכולה כותב בפורמט לטלוויזיה, ועדיין לא ממש סופר את הכסף,,,

tv007

New member
משחק - זה לא רק כישרון מלידה

חשוב לי להדגיש שטובי השחקנים לומדים, אין "רק" כישרון מלידה, וזו הסיבה שאני ממליץ לכל מי שלא סיימה בית ספר למשחק, [ רובכם כאן ] לפנות ל"טייק טו" שהם ממש בית ספר למשחק, שבו אתם מקבלים ומתחילים בתפקידים קטנים, לומדים ומתקדמים, מי שפונה לסוכנויות האחרות, הן בדרך כלל אנשים שגמרו בית ספר למשחק, וכמו שכבר אמרתי, על ההפקה של "טיפול נמרץ" שצולמה בין השאר במחלקת יולדות בבית חולים בלינסון בפתח תקווה, הכרתי שחקנים שגמרו את בתי הספר הכי טובים למשחק בארץ, ונרשמו ל"טייק טו" "כי אין הפקה שלא פונה אליהם"

חחח תודה!../images/Emo105.gif

אני רוצה אולי ללכת למגמת תיאטרון בתיכון שזה שנה הבאה.. (אני כיתה ט) לבצפר קצנלסון... מכיר במקרה? אבל המתיחות שעשיתי זה לא כזה מתיחות של "אני בהריון" חח זה היה הממ.. הנה סיפור למשל... 2.. שנה שעברה הייתה לנו מורה לצרפתית ששנאנו בטירוף!! אבל ממשששששששש ורצינו לעשות לה את התרגיל הזה של מתקשרים לפלאפון שמחביאים איפהשהו... ורק כמה ילדים ידעו על זה.. רוב הכיתה, אבל לא כולה.. אז אני נידבתי את הפלאפון שלי והדבקנו אותו באיזה מקום תקוע... ואני כזה עשיתי את עצמי מודאגת כזה אוי איפה הפלאפון שלי איבדתי אותו והכל והמורה עשרה לי וזה ואז גם ילדות מהכיתה שלי עזרו לי לחפש והכל ולא מצאנו עד ש"מצאנו" אותו במקום התקוע אבל הן לא ידעו את זה הן רק המשיכו לעבוד.. ואז שהמשכנו בשעור הןכ זה "רגע עמית מצאת את הפלאפון שלך?" והן בכלל לא ידעו שעבדנו עליה! ^-^ אני דיועתש זה לאמ שו אבל זה גרם לי להרגיש נורא גאה בעצמי! חיחי ועוד משו, אני כבר חמש שנים טסה כל קיץ למחנה קיץ בקנדה.. והשנה יש איזשהי מסורת שאנחנו צכים להעיר קבוצה באמצע הלילה ולעבוד עליה שצכים לפנות את המחנה והכל ושאנחנו צכים ללכת למגרש ספורט בקצה של המחנה ולחכות לאוטובוס... שיבוא לקחת אותנו ושאנחנו הקבוה האחרונה שבאים לקחת אותנו והיינו צכים כאילו לדאוג והכל שלמה האוטובוס לא מגיע ואני ממש התחלתי לבכות ואחרי זה כוווולםםםםם אמרו לי שהייתי מעולההה!!!! גם זה לא משו אבל כמו שאמרתי, זה כרם לי להרגיש נורא גאה בעצמי?. חיחי ^_________^ קיצר היה זה וההצגה הכיתה ד.. חח אבל אני יודעת שלא צריך המון ניסיון בשביל קצנלסון למגמה בגלל שאחות של חברה שלי שאף פעם לא למדה משחק ואף פעם לא למדה כלום התקבלה למגמה

tv007

New member
יש לך אנגלית טובה?

היית בקנדה, לא? זה יכול להיות יתרון שתצייני, אם את יודעת "לשחק" גם באנגלית,

האא כן!../images/Emo105.gif

יש לי אנגלית שוטפת ^-^ עם מבטא גם! אפילו התחלתי לתרגם את סםר הארי פוטר החמישי להנאתי כי נרוא ישעמם לי ^_______^

אה וד"א../images/Emo105.gif

אני גובה 163 ואין לי גוף.. חחח ככה שאין סיכוי שאני יהיה דוגמנית
אני לא מקל כמו כולן

למעלה