היי

A Hi n o A m

New member
היי../images/Emo104.gif../images/Emo6.gif

היי, זו פעם ראשונה שנכנסתי לפורום, אז רציתי להגיד היי לכולם, אני בת 16גרה בארץ, במושב בדרום, אבל נכנסתי כי זה נראה לי מגניב לאללה לדבר עם חבר'ה יהודים/ישראלים מחו"ל... חוץ מזה, שיכול ליהות שאני עוברת שנה הבאה לאנגולה שבאפריקה (כמה רחוק ותקוע אפשר להגיע..?)... אז נדבר כבר, אני מקווה...

A Hi n o A m

New member
שאלה לאלו שגרים בחו"ל

כן, יכול להיות מגניב האמת, הבעיה היא שאני עולה ליא' ויש את כל הבעיות של הבגרויות, וחברים וכאלה, אבל אני לא ממש מודאגת כי כאילו, אני רוצה לנסות דברים חדשים, ללמוד במקומות אחרים, ולא נראה לי שתהייה לי בחיים עוד הזדמנות לגור בארץ אחרת, ובטח שלא באנגולה... ודרך אגב, בהזמנות הזו, אני רוצה לשאול- תגידו, כל אלה שכבר עברו- איך אתם מתמודדים עם כל הקטע של חברים, לאיזה בי"ס אתם הולכים וכאלה ובאיזה גיל עברתם...???

עברתי בתחילת השנה (כיתה ט)

חברים- היו כמה ילדים שהחליטו להיות נחמדים אלי. אבל גם אני הייתי צריכה לנסות להתחבר קצת... אבל למען האמת, עדיין לא נוח לי פה במיוחד
...

אסף 8

New member
גמני, השנה - כתה ט'

ואצלי כולם ממש נחמדים, ויש את האלה שממש מנסים לשתף אותי ודברים כאלה בזמן האחרון, ועכשיו שאני מדבר כמעט שוטף אז הולך לי הרבה יותר טוב
. כל מה שצריך זה למצוא איזה בנאדם סבבה ולהסתובב איתו שיכיר לך אנשים... ות'אמת, גמלי עדיין לא הכי נוח, אבל חיים, זה מה יש....

למעלה