ענת של מאי 1
New member
היי (../images/Emo10.gif +../images/Emo9.gif+../images/Emo2.gif)
היי בנות,מה שלומכן? אז ככה,יש לי מספר דברים חדשים,חלקם משמחים,וחלקם לא משהו
. אז נתחיל כמו שאומרים:מהקל לכבד...... 1.עשינו אתמול שיחת משוב אצל הפסיכולוג,היה בסדר
. 2.העו"ד שלי מסרה לי ש רוב הסיכויים החוזה שלנו מאושר ע"י העו"ד של
. 3.מינה מסרה לי שקרוב לוודאי לקראת סוף החודש אנחנו ו
כמובן עולים לועדה "להסכם נשיאת עוברים" 4. ועכשיו הגעתי למשהו הלא נחמד כל כך: אתן יודעות,היום נסענו לתל השומר לשאיבת ביציות. ובעצם,כל הבוקר שלי התחיל ממש ממש לא משהו,זה התחיל שהתעוררתי להכין דייסה למאי ב4.30 ,כשהיתי אמורה להתעורר ב5.(כך שחצי שעה "הלכה "לי.) זה המשיך שמאי שפכה עלי בסלוןאת הקורנפלקס וחלב שלה
. (ואולי גם הביבי סיטר שלי איחרה טיפה,אבל לא עקרוני) הגענו לתל השומר, היום הלא נעים המשיך,בפקידה האפטית והאדישה שהיתה שם. 20 דקות שאני באשנב הקבלה
. החלק הנחמד בקטע הזה,שהיה לי זקיק בגודל 19 מ"מ.וגם נתנו לי להכנס בין התורים לU.S. החלק הלא נחמד ממשיך:באשפוז היום "נטפל" אליי מרדים,כזה מעצבן,שממש רציתי לתת לו בוקס!!!!!!! כמה שאלות הוא שואל, וכמובן שממש לפני השאיבה ממש מתלבטים הרופאים במסדרון,אם לעשות לי את השאיבה בהרדמה כן או לא(המרדים חושש מתוצאת הI.N.R שלי) בקיצר,פרפ דור החליט לבסוף להרדים אותי! טוב.....מה אני מבלבלת לכן.....אז ככה:היתה לי שאיבה,הוציאו לי ביצית אחת. זה נעשה באיקסי. הקטע הכי מגעיל שקרה הוא:הרופא לאחר השאיבה בא ומבשר לי שהביצית לאחר שפתחו אותה,לא היתה כל כך בשלה,ורוב הסיכויים לא תהיה הפריה! היתי קצת בהלם,אבל ישר אמרתי"טוב לפחות אני לא אהיה במתח עד מחר". זהו בעצם דיי באסה! אני בשלב הזה,סיימתי עם השאיבות(המוקפאים כמובן) כולי תקווה שלא אזדקק לעוד שאיבות,ושהעוברים שלי ישתרשו בבטן של
-נו לפחות 2) ב6.1 יש לי פגישה עם פרפ דור,ואז אדבר איתו על ההמשך....(האופציה של איקקלומין ממש קורצת לי) נ.ב- מחר בכל אופן אתקשר לI.V.F אולי יקרה נס לביצית שלי.....
היי בנות,מה שלומכן? אז ככה,יש לי מספר דברים חדשים,חלקם משמחים,וחלקם לא משהו