o0Invisible0o
New member
היי!
אז טוב, לא אכלתי גלידה..ירד שלגגגגגגגגגג אבל הוא לא שקע כי מסתבר שלא היה מספיק קפוא [והיה כ"כ קר. אלוהים.
] ממש כיף פה ומהמם פה והפסטיבל מסכות מטורף!! ראינו ממש ממש קצת ממנו אבל התחפושת מדהימות ומושקעות בטירוף אה ורקדנו לנו במסיבת רחוב פסיכית כזאת מה שגרם לי ממש להעריך את האנשים במסכות...אמממ.. הייתי כזה "אז זה כל הרעיון מאחורי המסכות, אה?" האנשים של האוני' ממש נחמדים וכל המטרה שלהם בחיים זה שיהיה לנו טוב. לול. עדיין יש כאב ראש עצום עם לסדר לעצמנו אישור מגורים קבוע בלהבלה. אה וגם ההתמחות שממש רציתי כנראה תהיה לא רלוונטית בטירוף..
אבל כל זה בקטנה ממש. אני עדיין בשוק מכמה שהדירה מהממת..ואגב, הנוף ממנה לא מדהים כי היא לא מספיק קרובה למים אז הנוף הוא סמטאות..אבל יש ירקן ממש חמוד ממש מתחת לדירה שלנו.
הנוף באוני' הוא הכל מים ופסלים ומבנים מהממים ומרשימים בונציה! אז זה מהמם והיא כולה מרשימה בטירוף, אני הולכת במסדרונות וחושבת לעצמי "כן, מכסיקו כולו בטון חום ומשעמם..מה??" לנסוע בסירה לכל מקום זה מגניב, יש לנו חופשי חודשי כזה.
נראה לי שזהו. אה, השותפות שלי באמת נהדרות! אחת סטודנטית לקולנוע והשנייה לצילום ושתיהן לוקחות גם אנתרפולוגיה [כזה מייג'ור ומיינור] אה ולדבר שתי שפות ואיטלקית עילגת בו זמנית זה ממש ממש מבלבל. אני מרגישה אני כבר לא יודעת לכתוב בעברית או משהו.
אה ואנחנו תמיד שותות יין בדירה, זה מדאיג..זה כמו מים בשבילן אז אני פשוט זורמת עם זה אבל..אמ..מה??
זהו. מגניב. אשתדל לעדכן אתכן בחוויות וסיפורים יותר מעניינים בהמשך.
אז טוב, לא אכלתי גלידה..ירד שלגגגגגגגגגג אבל הוא לא שקע כי מסתבר שלא היה מספיק קפוא [והיה כ"כ קר. אלוהים.