היי!

o0Invisible0o

New member
היי!

אז טוב, לא אכלתי גלידה..ירד שלגגגגגגגגגג אבל הוא לא שקע כי מסתבר שלא היה מספיק קפוא [והיה כ"כ קר. אלוהים.
] ממש כיף פה ומהמם פה והפסטיבל מסכות מטורף!! ראינו ממש ממש קצת ממנו אבל התחפושת מדהימות ומושקעות בטירוף אה ורקדנו לנו במסיבת רחוב פסיכית כזאת מה שגרם לי ממש להעריך את האנשים במסכות...אמממ.. הייתי כזה "אז זה כל הרעיון מאחורי המסכות, אה?" האנשים של האוני' ממש נחמדים וכל המטרה שלהם בחיים זה שיהיה לנו טוב. לול. עדיין יש כאב ראש עצום עם לסדר לעצמנו אישור מגורים קבוע בלהבלה. אה וגם ההתמחות שממש רציתי כנראה תהיה לא רלוונטית בטירוף..
אבל כל זה בקטנה ממש. אני עדיין בשוק מכמה שהדירה מהממת..ואגב, הנוף ממנה לא מדהים כי היא לא מספיק קרובה למים אז הנוף הוא סמטאות..אבל יש ירקן ממש חמוד ממש מתחת לדירה שלנו.
הנוף באוני' הוא הכל מים ופסלים ומבנים מהממים ומרשימים בונציה! אז זה מהמם והיא כולה מרשימה בטירוף, אני הולכת במסדרונות וחושבת לעצמי "כן, מכסיקו כולו בטון חום ומשעמם..מה??" לנסוע בסירה לכל מקום זה מגניב, יש לנו חופשי חודשי כזה.
נראה לי שזהו. אה, השותפות שלי באמת נהדרות! אחת סטודנטית לקולנוע והשנייה לצילום ושתיהן לוקחות גם אנתרפולוגיה [כזה מייג'ור ומיינור] אה ולדבר שתי שפות ואיטלקית עילגת בו זמנית זה ממש ממש מבלבל. אני מרגישה אני כבר לא יודעת לכתוב בעברית או משהו.
אה ואנחנו תמיד שותות יין בדירה, זה מדאיג..זה כמו מים בשבילן אז אני פשוט זורמת עם זה אבל..אמ..מה??
זהו. מגניב. אשתדל לעדכן אתכן בחוויות וסיפורים יותר מעניינים בהמשך.

Rachel47

New member
אעאהאהאעאעאההאא!!!!!!!!!!!!!!!

את קולטת שנקודת האור ביום שלי זה לקרוא את זה
וואו נשמע מהממם!!! תאכלי כבר גלידה דאמט ותצלמי מלא!!!!!!!!!!!! וואו הפסטיבל!! איזה כיף!!! נחמד לשמוע שלאונ' אכפת ממך
זה..שונה
תמשיכי להנות ולעדכן...

LemonLimeLilach

New member
וואי פסטיבל

כבר נדוש להגיד "תמונותתתת" אבל וואי איילת תצלמי מלא אמאאאא כמה אני מקנאה
ותספרי לנו דברים כי אני חיה דרכך כרגע!!

RenanaD

New member
תהיו כמו ב-"קוגר טאון"

אומייגאד, זה נשמע כמו חלום! איזה כיף לך!!! תמשיכי לספר עוד מלא דברים כאלה, בחיי שזה נכון שאנחנו חיות דרכך

o0Invisible0o

New member
לגמרי, זה מה שאני אמרתי!!

אבל השותפות שלי לא מכירות קוגר טאון אז כזה הסברתי והן צחקו וזה.. היום היה סוגשל מושלם..לא עשינו כ-ל-ו-ם-! יאיי. כזה ניסינו להסתובב ביום האחרון של פסטיבל המסכות אבל זאת משימה בלתי אפשרית.. ניסינו ללכת לסיור המודרך מהאוני' אבל זה כשל...הוא לא היה ממש סיורי או מוצלח! ואז כולם פשוט התפזרו ואנחנו הזמנו בנות אחרות לדירה שלנו ועשינו שטויות כל היום..כאילו, רציני כלום!! אבל היינו כולם כ"כ עייפים מכל ההתרוצצויות של הימים האחרונים שהיינו חייבים את הכלום הזה ולא יודעת זה היה אחלה גיבוש עם כולם. היו כוונות לאכול גלידה אבל המקום שאמרו לנו שהוא הכי מומלץ היה ממש רחוק מהמסעדה שבה ישבנו היום אז פשוט פרשנו וסימנו במפה, נלך בהזדמנות אחרת..יש מספיק זמן.

Rachel47

New member
את הורגת אותי

למרות...שכשאני הגעתי לאיטליה לקחו 4 ימים שלמים (מתוך 8 זה ממש הרבה) עד שאשכרה אכלתי גלידה חפרתי למדריך עד שהוא לקח אותי לגלידה הכי הכי טובה בעולם..כי זה היה חייב להיות מושלם! וזה היה
אבל זה היה בסירמיונה אז זה רחוק לך קצת..אבל בעיקרון כל גלידה אחרת שאכלתי אחריה הייתה שווה את זמני
לצערי דווקא בונציה לא היה לנו זמן לגלידה
אז תספרי לי איך הגלידות שם
איפה את גרה ביחס לכיכר המרכזית? (זאת עם העמודים הגבוהים והפסלים)

o0Invisible0o

New member
אמממ אין לי מושג לאיזה כיכר את מתכוונת

אבל בעקרון אני במרחק של רבע שעה הליכה מהמרכז..הכל ממש קרוב. אני מניחה שממש לקצה הרחוק השני יקח משהו כמו חצי שעה..? אז הכל סבבה..

למעלה