היי

danas83

New member
היי

היי לכולם
קוראים לי דנה והייתי כאן בכמה עונות וקצת נעלמתי (לימודים+ עבודה) ואני חייבת לציין שהעונה השנה מעולה!!! פשוט מעולה!!

הפאנל מקסים קית' פשוט נשמה
וניקי מביאה את הפלפל שלה כמו שצריך , רנדי הוא
ומאריה פשוט עולה לי על העצבים.
היא מנסה כל כך לרצות את האנשים ולא להגיד מילה רע שחס וחלילה לא ישרקו לה בוז (למרות שבפרק האחרון היא כן נתנה ביקורת וכן שרקו לה והתמודדה עם זה יפה
) אבל עדיין זהמעצבן היא לא ברורה בכלל אני לא מבינה מה היא מנסה לומר
ולא נותנת ביקורת נורמלית אני מרגישה שמאריה החליפה את פאולה עבדול חחח
ונורא התלהבתי שהיא הצטרפה לקאסט

אני מאוהבת באנג'י מילר
היא בפלייליסט שלי ביוטוב ובקרי הריסון
פשוט הורסתתת- אחת מהשתיים צריכות לזכות
הן היחידות שברגע שהן יצאו מאיידול הן יהיו טופ סלרס!

מבחינת הבנים אני אוהבת את לאזרו אבל הוא חייב לבחור שירים קצת יותר עדכניים ודי עם הגוספל קרטיס ג'וניור כן אתה יודע לשיר אבל זה לא עזר לג'ושוע לדט והוא היה הרבה יותר טוב מקרטיס

בקיצור אתם הולכים לראות אותי כאן

SHTRUDIDI

New member
ברוכה הבאה

או בעצם ברוכה השבה

יש לך טעם טוב. קרי

ג'ושוע גם בעייני היה טוב יותר מקרטיס וגם פחות מעצבן

באיזה עונות עוד צפית? מי היו הפייבוריטים שלך?

יופי שחזרת לפורום. אני מקווה שתהני איתנו

danas83

New member
האמת שראיתי את כל העונות

בטוח שאהנה!
למרות שאני אצפה במה שמשדרים ביס קצת באיחור כי אני מאוד עסוקה אבל אני אמצא זמן לפורום זה בטוח

והשתתפתי פה עד עונה 6 תחת יוזר אחר ומידי פעם נכנסתי לקרוא מה אתם אומרים על עונה 7,8 ואז הסדרה התדרדרה עם זכיה של סקוטי ופיליפ פיליפס..

הפייבוריטים שלי
האלילה שלי
האישה שהייתי רוצה שתהיה הBFF שלי
קלי קלארסון

עונה שניה לא ראיתי בכלל.
שלישית - דיאנה דיגארמו לא אהבתי את התיאטרליות של פנטז'יה שהשתגעו עליה.
רביעית- אחותי שנולדה יומיים אחריי קארי אנדרווד
מדהימהה
חמישית - כריס דוהטרי היה צריך לזכות!!
שישית- פה זה היה חצי חצי רציתי שבלייק לואיס
אבל לא היתה לי בעיה שג'ורדן זכתה

שביעית- דיוויד קוק זכה ביושר

שמינית- אדם למברט היה צריך לזכות

תשיעית - אחת העונות הגרועות אבל לי דיוויז היה המועדף עליי
עשירית- לורן אלנה

אחת עשרה- לא היה לי מועדפים סתם עונה משעממת..

העונה אני צופה שתהיה מעולה

SHTRUDIDI

New member
טוב אז...

אני לא אהבתי את כל הפייבוריטים שלך אבל היית בעד אדם, קוקי וכריס אז התקבלת. את יכולה להישאר פה

SHTRUDIDI

New member
הייתי בעד בו בייס

אני אוהבת את קרי של אחרי איידול יותר מבזמן התוכנית.
וגם הייתי בעד פנטזיה מהרגע שראיתי את האודישן הגאוני שלה.
את דיאנה לא הבנתי, הקול שלה עיצבן אותי והיא הייתה חמודה מידי.

LeAnnDylan

Well-known member
ברוכה הבאה

אני דווקא לא מסכימה איתך לגבי מאריה. היא השופטת שאני הכי מסכימה איתה עד כה. נכון שלרוב היא מנסה ליפות את הביקורות שלה כדי לא לבאס את המתמודדים אבל כשהיא לא אוהבת הופעה מסויימת, אפשר בקלות להבין את זה מהביקורת שלה.

קרי ואנג׳י מעולות
הן וג׳נל הן הטופ 3 שלי.
את לזרו אני לא ממש אוהבת אבל בשלב הזה הוא פחות מפריע לי מאשר בהתחלה.

בכל אופן, ברוכה השבה

מקווה לראותך אותך משתתפת בדיונים פה

danas83

New member
אני לא מבינה אותה

היא לא נותנת ביקורת של - אהבתי לא אהבתי אלא היא פתאום שאין לה מה לומר חוזרת אחורה ומתחילה "את זוכרת את השיר הקודם שלך אהבתי אותו" מה הקשר????

ג'נל יש לה קול טוב אבל קצת חלשה בקול שלה היא צריכה לעבוד על שליטה קולית היא תהיה מעולה!!!

תודה רבה

LeAnnDylan

Well-known member
יש לה הרבה בירבורים מסביב

אבל אני חושבת שזה מה שהמפיקים מצפים ממנה. כאילו, הם לא רוצים עוד בריטני ספירס שמגיבה ב-כן/לא/שחור/לבן.
הם משלמים לה מספיק כסף כדי שתמצא מה להגיד גם אם זה קשקושי מה עשית בפעם הקודמת. אבל אני חושבת שזו פשוט הייתה הדרך שלה לדאוג שהפייבוריטים שלה יעברו. ניקי עשתה את אותו הדבר.
שאר הביקורות שלה די מדויקות ואני מסכימה איתה. גם רואים שהיא מבינה על מה היא מדברת כשהיא נכנסת למונחים מוזיקליים וכאלה ולא סתם ״אני אוהבת אותך מרשמלו״ שזה משעשע, כן. אבל איזו מן ביקורת זו ומה המתמודדים אמורים לעשות איתה?
לג׳נל יש קול מעולה בעיני. אתמול ראיתי ביוטיוב איזה קטע של כמעט 10 דקות שלה שרה כל מיני שירים של דולי פרטון/קרי אנדרווד/שוגרלנד ועוד כל מיני קלאסיקות קאנטרי והיא הפגינה יכולות קוליות ממש מרשימות! הקטע לא באיכות מדהימה אבל עדין אפשר לראות שהיא בהחלט יודעת לשיר. והיא גם רוקדת תוך כדי
ממש בריטני ספירס של עולם הקאנטרי

אם זה מענין מישהו, כשאגיע הביתה אוכל לחפש את זה ולשים פה קישור

X יו יו S

New member
שלום

אני גם אוהבת את לאזרו וקרי גם חביבה בעיני
אבל אנג'לה מילר היא מסוג אנשים שאני לא יכולה לראות

וברוכה השבה לפורום

Guncrazy

New member
ברוכה הבאה

אני לא כותבת פה יותר מידי אבל בהחלט קוראת. תמיד נחמד לקרוא דעות של עוד אנשים

danas83

New member
אם כך תודה שהגבת לי

במיוחד אם את מסכימה עם דעתי
צוחקת..

חבל תשתתפי בדיונים זה כיף!

kobyz21

New member
שלום! אני אישית מתעב את הניקי מינאז הזאת

בחיי שהיא השופטת הכי מעיקה ומעצבנת בהיסטוריה של כל תוכניות השירה, לדעתי בכלל צריך להעלים אותה מהעולם, אני כבר לא יכול לסבול לראות ובעיקר לשמוע אותה, גורמת לי לא לרצות לראות את התוכנית...
ממש שונא את הוייב שלה, של הכל כך חוסר אותנטיות, של כל הזמן לרצות לצאת מוחצנת וראוותנית על ריק, בכוח לנסות להיות "צבעונית" ו"להרשים", היא כל כך משוחקת ברמות מגעילות, וגם אם מידי פעם אומרת דברים נכונים, בכל מקרה הערות שלה לא מתייחסות תכלס, לא מועילות, ובעיניי היא כבר מזמן פסולה מקצועית(ולטעמי גם כלל לא מעניינת) מלהשמיע את דעותיה בתחרות שירה.

kobyz21

New member
לא קשור אם אני אוהב

בעיניי היא ממש מיותרת ולא ראויה לשמש כשופטת, לפחות כל עוד היא באה מהמקום המזויף הזה.

LeAnnDylan

Well-known member
הייתי צינית

זה בסדר, אני לא חושבת שהיא בן אדם כזה דגול שכולם חייבים לסגוד לה.
היא משעשעת אותי במידה ולא מפריעה לי ממש אבל אני בהחלט יכולה לראות למה יש אנשים שלא סובלים אותה בתור בן אדם או בתור שופטת.

למעלה