היי

היי עידן.

מה שלומך???
שמח לראות שאתה קוצר חייל בתחום הרוחני.
אשמח לאבחן את כתב ידך,אבל כפי שאתה רואה חלו בפורום מספר שינויים קטנים.

אנחנו עסוקים כרגע במאבקי אגו,היות וכך אני מצפה לראות מי עוד מלבדי יאבחן את כתב ידך.

בכל מקרה אל דאגה איבחון מימני תקבל.

idanmeri

New member
בסדר, מה איתך?

אכן שמתי לב לשינויים ולבלגן שהולכים פה בפורום.
ואיך יתכן שאתה יותר לא המנהל של הפורום?

תודה בכל מקרה

היי עידן.

כתב ידך הנוכחי מראה על התבגרותך הנפשית (לעומת הפעם הקודמת).
ניכר שכעת אתה חדור מטרה ויודע בברור את כיוונך בחיים.
יש בך נוקשות בלתי מתפשרת וחתירה למטרה,רצון עז להגן על דעותייך ולא משנה לך המחיר.
היום אתה הרבה יותר דעתן מבעבר,יש בך רצון להרשים,להשפיע,ואף לקבוע את הטון,זאת אתה עושה
באמצעות רכישת כלים אינאלקטואלים,יסודיות רבה והתעמקות במה שאתה עושה.
יש לציין שרצונך בהטבעת חותם על הסביבה,נעשה על ידך בדרכי נועם ורצון טוב ולא השתלטות עויינת וכוחנית.
הייתי ממליץ לך להיות קצת פחות מעורב בהזדהות עם אוביקט עזרתך.

עלה והצלח בדרכך.

idanmeri

New member
תודה!!

תודה רבה על האבחון!
דברייך מעניינים, ואני מזדהה איתם.
"יודע בברור את כיוונך בחיים"- נכון. לעומת הפעם הקודמת, שהיו לי יותר פנטזיות. הפעם אני יודע לאיזה כיוון אני חותר.
הכיוון שחשבתי עליו הוא ייעוץ רוחני (עדיין לא בטוח באיזה תחום, אבל זה הסגנון). האם מתאים לי?

"נוקשות בלתי מתפשרת וחתירה למטרה"- האם במובן החיובי או השלילי?
הרצון להרשים ולהשפיע שאני עושה מתוך התעמקות במה שאני עושה- הכוונה היא שאני מנסה לרשים את הסובבים אותי
בכך שאני מספר להם על העיסוקים שלי?

ההמלצה שלך- תוכל להסביר יותר, ולתת דוגמה?

תודה!

בבקשה.

יעוץ רוחני יכול להתאים לך ראשית זה תחום שאתה אוהב,תחום שאתה מעמיק בו אבל כדאי לשיים לב שאתה לא
נסחף פנימה יותר מידי והולך לאיבוד.
נוקשות בלתי מתפשרת וחתירה למטרה,כרגע מדובר עדין על הגבול החיובי אבל שוב יש התקרבות לעבר השלילה
יש להקפיד שהחתירה למטרה לא תהפוך עבורך לאובססיה ואז התמונה משתנה כמובן.
רצון להשפיע על הסביבה,מובן שאתה מעונין להשפיע על הסביבה,זוהי גישה חיובית ובריאה כל עוד היא נעשית בדרכי נועם
ודרך ארץ (כפי שאתה נוהג).
בורכת ביכולות וכישורים אותם אתה מפתח היטב ומעמיק בהם את יכולותיך,לא רואה שום סיבה מדוע אתה לא אמור להתגאות
בהם ועוד שייש לך אפשרות לתרום לסביבה אשרייך.

המלצתי לך היא, שהתחום בו בחרת מצוין עבורך אתה שקדן מאוד ומעמיק את ידיעותיך אין קפיאה במקום מאידך
שיים לב שאתה לא נסחף יותר מידי פנימה ומאבד את הכיוון.

המון בהצלחה.

idanmeri

New member
תודה על העצות

עוררת את תשומת לבי בעניין.
אני גם מרגיש שלפעמים אני נסחף יותר מדי פנימה,
ולפעמים זה יכול להעיק עלי קצת ולהכניס אותי ליותר מדי מחשבות,
שבעקבותן אני מתעייף קלות.

לגבי הכישורים והתגאותי בהם: האם אתה רואה בכתב היד שלי שאני מספר על כישוריי לסביבה?
כי לגבי הסביבה שלי, אני די חושש לספר להם על זה,
אלא רק לאנשים ממש קרובים אלי, שאני יכול לסמוך עליהם. (בודדים מאוד).

ושוב תודה!

ורד9

New member
איפה ניתוח הכתב של שיקה לנדאו????????????????

אתם עושים צחוק ?
סוף סוף יש כאן ניתוח בעל רמה מקצועית עליונה ואתם מוחקים?
רציתי ללמוד משהו ממנו ואתם לא מאפשרים?
לאן הגענו???????????????????????????

אם כך בצדק מחקו אותו

דו"ח אמור להכיל כ 60% תכונות חיוביות, 20% נקודות לשיפור ו 20% לציין בעדינות גם חסרונות אחרת נחטא למקצוענו.

כנראה ששייקה חלש בחשבון.

אני לעומתו כתבתי זה הרגע ניתוח חיובי ומאוזן אך היות שהשתרשר לשרשור המגרעות הוא נמחק.

להנהלה! יש מקום שתחזירו אותו לשרשור או אלי כדי שאעלה זאת שנית ? תקראו בעצמכם, אין שם דבר פוגע.

נראה לי ששייקה נחסם, אחרת

מן הסתם היה מגיב לדיון.

הצעה להנהלה: זכותכם כמובן למחוק את מי שלטעמכם מחבל בעבודת הפורום אבל אולי כדאי לאמץ נוהל להודיע על כך
על גבי הפורום ? במקום שתהיינה תהיות וספקולציות אם פלוני בחר מיוזמתו לא להגיב או מנוע מכך בגין חסימה אני מציע
לכם לציין זאת: פלוני נחסם בגלל סגנון ירוד, חבלה בעבודת הפורום וכד'. אני חושב שזה הוגן הן כלפיו והן כלפי חברי הפורום.

תודה

לעידן, אל תיקח ללב, אתה יודע

בדיוק מי אתה ומה אתה שווה, רציתי להוסיף אייקון פרח אבל אני לא יודע איך מעלים זאת.

מגיע לך יותר, עלה והצלח!

בעוד שנתיים תעלה שלישית את כתב ידך כדי שנוכל להתרשם מהשינויים שעברת

בידידות, אודי

ורד9

New member
אפשר להעיר אם משהו לא בסדר

לא חייבים לחסום
אפילו כמה פעמים להעיר

יש להם נהלים נוקשים

והם אוכפים זאת, כמו למשל: שאסור למתוח ביקורת על ההנהלה. אפשר להתווכח אם זה לגיטימי אבל זה הנוהל והם אוכפים
זאת בעקביות. אגב, אם אני מבין נכון את הנוהל אז גם הערתך להנהלה שמוטב להעיר ולא לחסום היא בגדר של ביקורת על
ההנהלה שבגינה אפשר לחסום אותך, אם מאד מתעקשים על העיקרון.

מסתבר שחסמו אותו

חבל, הוא היה דמות מפתח כאן, אני עדין מקווה שמישהו בהנהלה יעשה הערכה מחדש, יש כלים נוספים, ובפרט לגרפולוגים, ומי שיושב למעלה הגם שכוונותיו טובות לא תמיד ער לדינמיקה האמיתית.

כיצד למשל תתייחס ההנהלה לגולש ספק תמים, שנכנס מספר פעמים עם אותו כתב תחת שמות אחרים, כדי לקבל עוד ניתוח, זה
הרי חינם או מסבה אחרת. האם רשאי גרפולוג שרואה זאת בעיניו המקצועיות לציין זאת ? לרמוז לכך ? לעין חיצונית זה יכול
להצטייר כחוסר טאקט אבל בפורום גרפולוגיה זה ענף חשוב שהוא בליבה של הגרפולוגיה והדיון סביב זה מפרה ומלמד.

אדרבא, יתווכחו הגרפולוגים ביניהם על פי סימני הכתב אם זה כך או אחרת.

גבולות הטעם הטוב חשובים אך לא פחות חשוב גם חופש הביטוי, חופש הביקורת, היכולת להביע דעה, גם חריגה ושונה, בלי
פחד להימחק ולהיחסם.

אלה לא עקרונות חשובים ?

אני מסכים עם ההנהלה שיש דרך לכתוב דברים, גם רעים, אבל מצד שני יש גם דרכים יצירתיות יותר כדי לבטא הסתייגות מצד מי
שחורג מכך. יש בלי סוף תקדימים מן העבר שהחברים עצמם ביקרו ומחו כנגד חבריהם. זה לב לבו של דיון, כך שגם אם
מנתח הרחיק לכת הנהלה קשובה ונבונה תציע לו, אפשר במסר, לחזור בו, להתנסח אחרת, להמתין למנותח אולי הוא יפתיע
באומץ לבו להכיר באמיתות הדברים ואף יודע למנתח ? סבלנות במקרים אלה עדיפה על זריזות. לא כדאי להפוך את האיום והגליוטינה לכלי הניהול המרכזי, זה משדר חולשה וחוסר ביטחון ובדרך גם שופכים את המים יחד עם התינוק.

ערב טוב

למעלה