היי D:

CrissColfer

New member
היי D:

אממ.. היי D:
אני ילדה אנונימית (עד שיימאס לי מזה), אני עוד מעט בת 14 (אני קטינה פה, נכון?) מאזור המרכז..
אני חולה במצב קשה בגליקיות בלי סיכוי למרפה
ייצא לי גם להדביק איזה 10 אנשים אבל חלק נרפאו למזלם ולצערי הרב...
אני מעבירה את זמני בנעמים בגלישה בטמבלר (אתם מכירים, כה?) , בעוד איזה פורום של גלי ברחבי הרשת הישראלית ובקריאת פאנפיקים על חייהם של קורט ובליין או כריס ודארן (שכנראה לא כל כך מתאמים לגילי) או סתם בלבהות בגיפים של קליין מתנשקים / כריס רוקד סינגל ליידיס או נוט דה בוי נקסט דור / דארן מלקק פנים של נשים אקראיות (היי אני מחכה לך פה !!)
כמו שבטח כבר פענחתם בעצמכם - Klaine is my OTP
חחח אני בחיים לא חשבתי שזה אפשרי לאהוב דמויות טלוויזיה כמו שאני אוהבת את שני היצורים האלה D:
וכן, אני מאמינה , מייחלת ומקווה שיום אחד כריס ודארן יכריזו שהם יוצאים ..
ועד שזה ייקרה נחזור למציאות ..
הגעתי לפה ממש ממש במקרה.. חיפשתי איזה משהו בגוגל ואיכשהו הגעתי לפה, ראיתי שפה זה קבוצת תמיכה לגליקים משוגעים וחולי שכל ושמוצף פה בקליינרים (ואני לא לוקחת את זה כמובן מעליו אחרי שנתקלתי בהמון שנאת קליין) נרשמתי ועכשיו אני מוצאת את עצמי כותבת את ההודעה הזאת ! יחי המקריות ! [אבל בעיקרון, כל הדברים הכי טובים שקרו לי בחיים יצאו דיי בפוקס .. כמו גלי ♥ ]
אני שבורה נפשית לקראת הפרק הבא ואני לא בטוחה אם אני אשרוד את הארבעים ושלוש דקות האלו.. אני כנראה אחתוך לעצמי את היידים אם לא תהיה נשיקה של קליין בפרק הזה (כי מגיע לנו, לא?!) טוב, למעשה סוג של נכנסתי לבור.. אם הם מתנשקים אני הולכת לחטוף סלאשי ואני מפחדת מזה
אבל זה יהיה בהחלט שווה את זה

אני לא יודעת אם יצא לי להיות פה הרבה מהסיבות הבאות :
1. הכול נראה פה מסובך
2. מלא פה בתפוזים וזה קצת מלחיץ :S
3. אני בנאדם מאוד עסוק (כן, בטח XD)

חח טוב חפרתי

אז.. היי D:

shaharory

New member
אנא בחרי פרי אקזוטי שעל שמו יקראו לך.

אננס תפוס. אני מציעה פומלה!

והיי, אני שחר, בת 17 והרבה, תומכת ב-OTPs שלך, ומשפפת furt בסתר.
ברוכה הבאה!

aesu

New member
כדי שנדע איך לקרוא לך.

AKA להציק לך.
ואני לא מאמינה שהכינוי שלך לא היה תפוס.

Ayelet 363

New member
ובנוגע לסלאשי

את מתכוונת להתערבות ההיא שבטבמלר?

כי אנחנו באותה הסירה...

CrissColfer

New member
כן

רק הבעיה שסיפרתי את זה לחברה הכי טובה שלי והיא מפנטזת לזרוק עליי סלאשי בערך מפברואר .. זה לא היה רעיון חכם במיוחד לספר לה את זה :\

Ayelet 363

New member
ו-דרך אגב...

ראית אם הוסיפו את השםשלך לרשימת המשפתתפים? כי נרשמתי אתמול ולא הוסיפו אותי. אני תוהה אם זו טעות או שסתם עוד לא הספיקו.

CrissColfer

New member
אני עוקבת אחרי כל צעד של זאת שאחראית על זה

שלחו לה עוד איזה 700 אנשים והיא לא עומדת בקצב !
אני שלחתי היום בצהריים ואני מקווה שמחר אני כבר יהיה ברשימה ..

Ayelet 363

New member
אה, אוקיי. תודה רבה!

אני נלחצת מכל שנייה, אז חששתי שאלחיץ אם אשלח שאלה ומקסימום לא אכלל.

עוד 700? הייתי בטוחה שזה ממש לא פופולרי.

CrissColfer

New member
מסתבר שכן XD

בינתיים יש מעל 300 (נראה לי 318) שאומרים שיתנשקו ומעל 200 (נראה לי 210) שאומרים שלא
ואני לא בטוחה אם באמת 700 אבל זה מה שהיא אמרה אז נלך עם זה D:

למעלה