אממ.. כמה תיקונים(?) והוספה..
סטייסי (עורכת דין שחיה עם האוס לפני חמש שנים במשך חמש שנים) מופיעה לראשונה בשני הפרקים האחרונים של העונה הראשונה: היא מבקשת מהאוס עזרה לבדוק מה לא בסדר עם מארק, בעלה, למרות שחמישה רופאים שונים ניסו לאבחן אותו ולא מצאו כלום.באותם פרקים אנחנו גם מתוודעים לבעייתיות של הקשר שלהם: סטייסי בעצם, כביכול, אשמה במה שקרה לרגל של האוס, אבל שהיא עשתה את זה בנסיון להציל את החיים שלו (פרק 1X21, אחד הטובים), וזה בעצם מה שגרם להם להפרד. בין היתר. פרק אחרי זה אנחנו גם מבינים שסטייסי עדיין אוהבת את האוס וגם האוס אותה, שלטענתה הוא "האחד", אבל איתו היא הרגישה בודדה ולמארק יש מקום בשבילה, ולכן היא איתו. האוס מאבחן את מארק ומציל אותו, אך בעקבות סבוכים של המחלה שלו הוא משותק ברגליים וצריך להיות בטפולי פזיותרפיה לכמה חודשים, בגלל שסטייסי והוא גרים שתיים וחצי מרחק נסיעה, ומארק נאלץ משומה לעבור את הטפולים בביה"ס הזה, קאדי מציעה לסטייסי עבודה כעורגת הדין של בית החולים. ושם בעצם נגמרת העונה הראשונה. בעונה השנייה היו כמה קווי עלילה שיכולים להיות עקרוניים לעונה השלישית..(ואני אנסה לכתוב בקצרה, כי כבר כתבתי הכל ואז נמחק לי משומה): *האוסטייסי- בפרק 2X06 האוס, שמנסה מתחילה העונה לגרום לקאדי לפטר את סטייסי בטענה שהיא מתכלת לו כי היא עדיין מאוהבת בו (כי האוס כמו ילד בגן אומר לילדה שהוא אוהב אותה רק ע"י למשוך למה בצמה), פורץ למשרד של הפסיכולוגית שלה וקורא את התיק שלה ששם רשום שסטייסי אמרה שהיא עדיין מאוהבת בו והיחסים שלה ושל מארק לא מתקדמים טוב. האוס מחליט לנסות לגרום לה להתוודות (בטענה כאילו שזה כדי שהיא תפוטר, למרות שלא בעייתי להבין שזה לא נגמר רק שם) ע"י יצירת מצבים אינטימיים כאלו ואחרים (פרק 2X07, גם הוא ממש טוב), וזוה עובד מעולה עד שסטייסי מגלה (בסוף אותו הפרק) את מה שהאוס עשה ומתעצבנת עליו. בפרק הבא מסתבר שצ'ייס עשה איזושהי פאשלה עם מטופלת (בעקבות העובדה שהודיעו לו שאבא שלו נפטר מסרטן הריאות נדמה לי) ולכן תובעים אותו ואת האוס- דבר שמאלץ אותו להתמודד עם סטייסי שוב. במהלך הפרק העניינים פחות-או-יותר מסתדרים בין שניהם כי האוס מצטער- לא על מה שהוא עשה (כי הוא טוען שסטייסי לא כעסה עליו בגלל מה שהוא עשה אלא כי היא אהבה לאן שהדברים "התקדמו") אלא על העובדה שזה לא יעבוד בניהם עכשיו. שני פרקים לאחר מכן (2X10) האוס וסטייסי נוסעים לבולטימור- לא בעקבות התביעה המשפטית שסודרה עוד באותו הפרק שבה הופעיה והשנוי היחיד היה שפורמן מונה למנהל לזמן מסויים- אלא בשביל להסדיר רישום תרופות לא מסובסדות/שגרתיות שהאוס רשם למטופלים (כמו למשל וויאגרה ל
חולָה עם לחץ דם גבוה
). בעקבות סופת שלגים או משהו יוצא שהם מבלים כמה שעות בחדר בשדה התעופה, ושם סטייסי אומרת להאוס שהיא מתגעגעת אליו (היא אחרי ריב עם מארק, נקודת שבירה שכזאת) והם מתנשקים. פרק אחרי זה האוס וסטייסי כבר שוכבים, אך סטייסי עדיין מתלבטת אם להיות עם האוס או עם מארק (האוס: "כבר אמרת לו?" סטייסי: "עדיין לא.. אני לא רוצה לפגוע בו" האוס: "כבר עשית את החלק הכואב" סטייסי: "אבל אםאני לא אספר לו, זה לא ייכאב..") האוס אומר לה שהיא צריכה לבחור אם היא רוצה חיים איתו או חיים עם מארק. היא לא יכולה לקבל את שניהם- "זה לא קל, אבל זה בהחלט פשוט". סטייסי בוחרת בהאוס, אבל האוס- אחרי שהבין כמה מארק אוהב את סטייסי ומוכן לעשות המון בשבילה- הגיע לתובנה שהא לא מסוגל להיות הבחור הזה שעושה דברים בשביל אישה ("אני לא מוכן אפילו להוריד את המכסה של האסלה") ושהיחיסים בינו לבין סטייסי- בשלב זה או אחר- יגיעו לאותו מבוי סתום כמו מלפני חמש שנים, ואומר לה שתלך ותהיה עם מארק. (וילסון, אגב, טוען שזה בגלל שהאוס חושב שמה שמייחד אותו זה שהוא אומלל, ולכן הוא מפחד להיות מאושר. "But being missrable doesnt make you spaciel House. It just makes you missrable"). וכאן נגמרו היחסים עם סטייסי ולכאורה, מבחינת האוס, עם נשים אחרות גם. (רואים שלהאוס הענין של לאבד את סטייסי היה מאוד קשה, חלק מזה כי רואים שהוא הזמין אליו זונה כביכול ל"נחמה" וכאבים פסיכוסומטיים ברגל..) *קאדי- בסוף עונה שניה (2X23) אנחנו מבינים שקאדי מאוד רוצה ילד, ומוכנה להתפשר אפילו על תורם זרע ולא להיות עם משהו באמת, דבר שהוא מונע ממנה לעשות ולמרות שכל העונה הזאת לא הייתה שום סצינת רמידה להאדי (האוס+קאדי) כמעט (חוץ מפרק 2X03 שהיה די קורע), רואים שם קטעים אינטימיים בניהם. *פורמן- פורמן שהיה די מרוחק לאורך כל העונה הראשונה והשנייה (הצהיר שצ'ייסף קמרון והאוס הם רק עמיתים ולא חברים ולא קרובים, לא הראה יותר מדי רגש והיה די אנאליטי- מן אנאלוגיה להאוס רק שהוא לא מניאק
) מתחיל להתחמם ולהתקרב אחרי שחלה במחלה מאוד קשה שהיה ספק מאוד גדול אם יחלים ממנה (פרקים 2X20 2X21 אני חושבת). *צ'יימרון- קמרון וצ'ייס באמת שכבו ביחד (פרק 2X07) אבל זה היה כשהיא הייתה בהשפעת סמים ולא דברו על זה יותר מדי חוץ מהפעם שצ'ייס אמר שזה היה טוב ("When two pepole sleep togather and the sex doesnt suck they will probably do it again. And it dodnt suck
), זה היה כאילו מקרה חד פעמי, נטול רגש לחלוטין.. *האמרון- אם אני לא טועה, לא היה שומדבר מעניין מדי איתם.. מאז הדייט שלהם בעונה הראשונה (1X20) לא היה כלום כי סטייסי הגיעה ודי קטעה את זה. די ברור (לפחות לי.. אני לא חושבת שזה נאמר ישירות) שהיא עדיין בעניין של האוס, אבל זה לא בא ליטי בטוי. רק בפרק האחרון אולי (2X24). הפרק האחרון ממש עקרוני לעונה השלישית, כי בו האוס נורה והוא נכנס למן הזיות שבתוף הזיות שבמסגרתן האוס כאילו מקבל טיפול בקטמין- מן חומר כלשהו שגורם לתרדמת, גורם למוח כאילו לאתחל את עצמו מחדש וכך מטפל בכאב כרוני. זה טיפול נסיוני בגרמניה שאחוזי ההצלחה שלו הם 50-50, האוס בסוף הפרק (שרק אז אנחנו קולטים שזו הייתה הזייה אחת גדולה) מובל במהירות לבית החולים, ושנייה לפני שמתעלף ומנתחים אותו (להוציא את הכדורי םולטפל בפציעות) הוא אומר "תגידו לקאדי שאני רוצה קטמין...". העונה השלישית מתחילה מהנקודה הזאת..

תהני?