היי!!!!! :cool: :cool: :cool:

Buck-Beak

New member
היי!!!!! :cool: :cool: :cool:

שלום, אני גיא ! כמו שאתם רואים הצטרפתי עכשיו לפורום... :cool: ביי Buck-Beak

Buck-Beak

New member
אני דווקא שמח על קבלת הפנים

ואני לא מתכוון לעזוב בקרוב ;-) גיא.

גיאוש,

קודם עליך לענות על כמה שאלות... בן כמה אתה? רווק? פנוי? בלונדיני? עד כאן :)

אוי ואבוי...^_^

טובבב....תנשמי עמוק...תחשבי טוב טוב על מה שאת אומרת...תחשבי על העובדה שבישראל אין בלונדינים טבעיים...תחשבי על זה שהוא בטח קטן ממך במינימום 5 שנים...יופי! -ליאת במצברוח דכאוני ביותר-

Prongs

New member
הגיע הזמן!!!!!!!!!!

אני שנה מנסה לשכנע את הבנאדם להצטרף! הוא עוקב אחרי הפורום הזה חודשים! אז כמה תשובות: 1) 21 2) בהחלט 3) כן 4) טהור וכל זה לא נכון. גיא הוא בכיתה שלי (14) שיער שחור. ורווק ופנוי אני לא בטוח... כבר גיליתי עליו סודות אפלים..... Professor Prongs J. Potter

Buck-Beak

New member
טוב

אז, כמו שפרונגס אמר אני בן 14 ואני מכיר אותו הרבה זמן.... וכן, אני פנוי ורווק...

Buck-Beak

New member
טוב

אז, כמו שפרונגס אמר אני בן 14 ואני מכיר אותו הרבה זמן.... וכן, אני פנוי ורווק... ;-) דרך אגב, על איזה סודות אפלים בדיוק אתה מדבר? גיא.

באסה!

פרונגס, כשאני אתפוס אותך, לא ישאר ממך הרבה... ליאת, הצלחת לדכדך גם את רוחי!! רווקים בני 14? (שאט נפש). טוב, בשביל זה יש פה את תמר. אני, מקסימום יכולה לנסות את פגעסוס, שהוא בטח נשוי פלוס שניים. ואם לא, אז תמיד ישאר לי סנייפ כאפשרות אחרונה ושמנונית.

Vilia©

New member
טוב שיש לך אפשרויות לפחות...

וחוץ מזה יש גם את דמבלדור!!! הוא חמוד חכם וגם מצחיק... מי צריך יותר מזה?! טלי פוטר

MadonnaFan

New member
hi gay... just kidding, man ;-)

איזה קבלת פנים... בכל מקרה רציתי לשאול אותך: אתה בהוגוורטס אונליין? אני בגריפינדור, סיריוס בלק, אולי אתה מכיר אותי. H-(

למעלה