היי,‏ זוכרים אותי ? ‏

היי,‏ זוכרים אותי ? ‏

אאא בעצם למה שתשכחו אותי ? סך הכל שבועיים ‏‏(שנראו לי כמו נצח‏) ‏.‏ אז מה קורה איתכם איך עבר פורים ?אצלי היה סבבה ברוך ה` נהנינו כמו שצריך ‏,‏ כי אין כמו פורים בבני ברק.‏{נשמע מצחיק אבל באמת שאין כמו פורים בבני ברק‏} ‏,‏ אז ככה,‏ מה קרה לי ? סתם יום אחד קמתי בבוקר והחלטתי להתחזק ‏,הייתי צריך סיעתא דשמיא בעניין מסויים,‏ אמרתי שאני מקבל על עצמי לא להכנס לאינטרנט עד אחרי פורים,‏ זה היה מאוד קשה אבל כאילו שנדחפו לי מילים לפה.‏ הצלחתי ? כן שבוע.‏ בשבוע השני קיבלתי על עצמי במחילה מהקבלה הקודמת שאני רק ייכנס לאינטרנט ולפוורום הנפלא הזה,‏ אבל לא להגיב ולא לשלוח הודעות לשום אדם.‏ ואפילו שזה היה קשה לראות שחברים חדשים באים לפורום ואני לא יכול לברך אותם בברכת "ברוכים הבאים" אבל הצלחתי ברוך ה`‏.‏ מה זה עזר לי ? קודם כל פחות קרינה,יותר זמן לישון,פחות דמיונות ומחשבות,פחות כספ על גלישת אינטרנט-כידוע לרובכם אני גולש מנייד,‏ והכי חשוב קיבלתי בס"ד את מה שרציתי ‏,‏ ופחות יצר הרע שהיה לי בשבועיים האחרונים.‏ טוב חברים נפלאים מעכשיו אפשר לברך בברכת פסח כשר ושמח,‏ וכמובן ברוכים הבאים לכל המצטרפפים לפורומינו,‏ ברכת הצלחה,‏ ו....‏ אשמח אם תגיבו ‏,וכמובן לא אכעס אם תדלגו הלאה.‏ אוהב.‏ נ.ב.‏ אני גולש מנייד אז ייתכנו טעויות.‏ ‏

תודה רבה.‏ ‏

ברוכים הנמצאים הייתם חסרים לי עד מאוד.‏ מקווה שפעם הבאה אעדכן אותכם לפני מהלך כזה.‏ הרבה הצלחה.‏ ‏

זה בסדר צדיק...

/tapuzforum/images/Emo13.gifאומנם חסרת לנו מאוד, אבל העיקר שזה עשה לך טוב. ואגב, אוטוטו פסח והניקיונות מתחילם להיכנס להילוך ולכן מן הסתם יהיו היעדרויות לא מתוכננות שלי ושל עוד חברים, אך תמי עלינו למצוא רגע פנוי כי לכתוב ולהגיב בפורום הכי נפלא בעולם עם החברים הכי מקסימים בתבל. אוהב מכל הלב, בבוקר בצהריים ובערב - תמיד וללא הרף...

טיףטף2

New member
../images/Emo140.gif

שלום אדונאיש
חסרת לנו
השתכרת רבות בפורים?

תודה גבר.‏ ‏

מה באמת הרגשת בחסרוני ? אני מסמיק כולי מתרגש,‏ איזה אושר,‏ הייה משתלם להיעלם רק כדי שירגישו את חסרוני אה.‏ מכיר את הסיפור על הבחור שעשה את עצמו כאילו הוא מת רק כדי לשמוע מה יגידו עליו בהספדים.‏ ח ח ח ‏.‏ טוב אחי שיהיה המשך שבוע נפלא ‏,‏ ו....‏ תאמינו לי שהתגעגעתי יותר אליכם.‏ ‏

Nחמן

New member
אהלן! ברוך הבא!

איך היו "המכוניות המתנקשות" בבני ברק? האם השתתפת גם אתה בתחרות? כמה שעות ארכה הנסיעה מרחוב ירושלים לרחוב רבי עקיבא? אין כמו פורים בבני ברק ואין כמו שושן פורים בירכושלים! אינני רוצה "לקלל" אותך. אם אין אינטרנט, יש טלפון. אתה מוזמן לבקר בירושלים ואני מבטיחך, שלא אכשילך ב"אינטר ועלט" (למי, שאיננו שולט בשפט האידיש - אינטר ועלט = העולם התחתון...
ו... כמובן פשוטו כמשמעו ולא מעבר לזה...).

למעלה