היי תקשיבו... החלפתי שם משמתמש כרגע בכל מקרה, אבל אני עדיין אותה ענת.. זהו יום טוב.
ע ענת אפונת New member 20/3/06 #1 היי תקשיבו... החלפתי שם משמתמש כרגע בכל מקרה, אבל אני עדיין אותה ענת.. זהו יום טוב.
ע ענת 19 New member 21/3/06 #4 טוב אני משגעת אתכם אב בכ"ז... נשארתי עם המקורי... עזבו לפעמים יש לי פיצול אישיות...
P PRINCESS GINA New member 22/3/06 #9 סליחה טעות...בית יד לבנים אשדוד!../images/Emo41.gif התבלבלתי עם ההופעה שתשודר ברדיו הערב...
P PRINCESS GINA New member 22/3/06 #12 נשמה שלי..נראה לי שהתבלבלת...../images/Emo9.gif להופעה באשדוד הולכים, את ההופעה שתהיה הערב נוכל (מי שלא הולך) לשמוע בגלגל"צ בשעה 21:00 בתדר 91.8 FM עשיתי לך קצת סדר
נשמה שלי..נראה לי שהתבלבלת...../images/Emo9.gif להופעה באשדוד הולכים, את ההופעה שתהיה הערב נוכל (מי שלא הולך) לשמוע בגלגל"צ בשעה 21:00 בתדר 91.8 FM עשיתי לך קצת סדר
N nizzan New member 22/3/06 #13 לזה התכוונתי.. אבל בגלגלצ לא רשום שום דבר על זה.. אפילו להיפך.. דיברו על ראיון של קלי קלארקסון היום.. בגלל זה שאלתי איך את יודעת שיש את ההופעה היום ברדיו?
לזה התכוונתי.. אבל בגלגלצ לא רשום שום דבר על זה.. אפילו להיפך.. דיברו על ראיון של קלי קלארקסון היום.. בגלל זה שאלתי איך את יודעת שיש את ההופעה היום ברדיו?
P PRINCESS GINA New member 22/3/06 #14 שמעתי את השדר שהיה בצהריים אומר.... והערב, שידור חיי מהופעתו של רמי קליינשטיין בהיכל התרבות שמארח את שירי מיימון....
שמעתי את השדר שהיה בצהריים אומר.... והערב, שידור חיי מהופעתו של רמי קליינשטיין בהיכל התרבות שמארח את שירי מיימון....
P PRINCESS GINA New member 22/3/06 #18 למה לא../images/Emo35.gif http://www.ctradeil.com/radio.php?radio=1#