היי... תקשיבו...

היי... תקשיבו...

סורי שפתחתי שירשור חדש.. אבל... אני גם החלטתי לכתוב סיפור, זה לא קשור לאורלנדו... אבל סתם... הייתה לי מוזה.... הנה זה...: הסיפור שעדיין אין לו שם!!! הקדמה: היה היו פעם שתי ילדות...לאחת קראו עופרי ולשנייה אופיר. כאשר הן נולדו ההורים שלהן עדיין לא תיארו לעצמם כמה מיוחדות הן היו... הן הכירו בערך כאשר היו בנות חמש. דודה של עפרי הייתה חברה ממש טובה של אמא של אופיר וכך גם אמא של עופרי התחברה עם אמא של אופיר... והן נעשו חברות טובות. בהתחלה גם הן לא ידעו כמה מיוחדות הן... הן גדלו ביחד, נפגשו בכול החופשות ישנו אחת אצל השנייה הן אפילו תכננו יחד טיול בת מצווה, שהיה הצלחה אדירה. הייתה ביניהן טלפתיה שאף אחד עוד לא ראה מימיו וזה מכיוון שהן היו חברות ממש ממש טובות, כמו שאף אחד לא תיאר לעצמו שהן יהיו כי הן היו מאוד שונות באופי... אופיר הייתה מאוד נמרצת וחזקת אופי היא אהבה פנטזיות,והייתה מאוד אמיצה. לעומתה עופרי שהייתה פחות אמיצה מאופיר, והעריצה את עולם הקסם והמיסטיקה שאופיר לא האמינה בהם... אבל דבר אחד היה משותף לשתיהן וזה היה מה שחיזק את החברות שלהן: הן ממש אהבו הרפתקאות!!! יום אחד בחופשת פסח אופיר באה להתארח אצל עופרי, והן החליטו שהן רוצות לעשות משהו מיוחד משהו שאף אחד עוד לא ניסה בעבר משהו בעל עוצמה אדירה שאין כמותה.. הן ניסו לחשוב אבל...

וכשיו לסיפור עצמו...

פרק א'- על אחים מעצבנים, קסמים ,חלומות, ואנשים בשחור...! "ניב! נמאס לי כבר שאתה נכנס לחדר שלי כאילו הוא שלך!!!" צעקה עופרי על ניב, אחיה הקטן שבצבץ מאחוריי הדלת הסגורה למחצה. "מה את רוצה היה לי משעמם!!!" אמר ניב והחל לרוץ בחדר ולבלגן הכול "וחוץ מזה," הוסיף, "זה לא שאת לא נכנסת אף פעם לחדר שלי!!!" "המחשב שם!!! אבל עם אתה מתעקש אפשר להעביר אותו לחדר שלי!!!.." אמרה עופרי וראתה שאופיר מסמנת לה להעיף את ניב מהחדר. "לא בא לי לצאת מה תעשי לי?! אני רוצה להישאר פה, ולבלגן לך ת'חדר!!!" ניב החל לזרוק את כול החפצים של עופרי שהיו על המדפים על הרצפה ולצחוק לה בפרצוף. הוא אפילו שבר את התמונה שהייתה תלויה בחדרה. זו הייתה התמונה שאופיר הכינה לה לבת מצווה, וכבר שנה עופרי השאירה את התמונה על הקיר מכיוון שהיא ממש אהבה אותה.(ניב מתואר כמו השטן, אבל זאת רק הגזמה...) עופרי ניסתה להיגמל מלהרביץ לניב באותה תקופה. היא כול כך כעסה עליו שאי אפשר היה לתאר את זה! ניב ראה שהיא מתעצבנת והבין שמוטב שהוא יתחיל לרוץ.. הוא פשוט יצא בריצה מחדרה של עופרי.. אופיר ועופרי היו לבד בחדר. עופרי הרגישה שהראש שלה עולה באש! ופתאום למרבה הפתעתם של עופרי ואופיר ראשה של עופרי החל לעלות בלהבות!!! "למה הראש שלך עולה באש?!" שאלה אופיר ונדהמה מהמראה בזמן שעופרי נראתה דיי מבוהלת מכול העניין... "אני לא יודעת אבל בדיוק שנייה ליפני שזה התחיל חשבתי על זה!!" השיבה עופרי. "אוו סופסוף זה הפסיק! אבל מה זה היה?!" אופיר שאלה את עצמה. ועופרי השיבה לה: "אין לי מושג!, אבל זה מפחיד במקצת...!" "תנסי שוב לחשוב על משהו מוזר" ביקשה אופיר בנימה סקרנית. "אממ זה לא מצליח!! אני לא מצליחה להתרכז!" התאכזבה עופרי. "בואי ננסה להחזיק ידיים ונחשוב שהדלת נפתחת" הן החזיקו ידיים וחשבו על הדלת. "זה מצליח אני לא מאמינה!!!" נדהמה עופרי. "אני לא מאמינה שזה אמיתי!" אמרה אופיר וקולה נעשה צרוד מרוב ההתלהבות! "תבטיחי לי שאף פעם לא תספרי על מה שקרה פה היום!" ביקשה עופרי מאופיר. "מבטיחה. אבל גם אם אני אספר לא יאמינו לי..." השיבה אופיר בלגלוג. "את קולטת שמה שאני חושבת עליו קורה?!" אמרה עופרי כלא מאמינה. "אני עדיין בהלם אבל אני מתרגלת לרעיון...!" אמרה אופיר.. "אולי גם לך יש קסם!" חשבה עופרי לפתע. "אולי באמת!" אופיר הסתכלה מבעד לחלון ופתאום הזכוכית שלו פשוט נמסה... "מה זה היה?!" אמרו עופרי ואופיר בו זמנית! "הרגע התכת את החלון, אני חושבת...!" הסיקה עופרי. "אני לא מאמינה גם לי יש קסם!" קפצה אופיר מרוב שמחה. "בנות!" קולה של אמא של עופרי נשמע מהסלון. "כבר שלוש לפנות בוקר, כדאי שתלכו לישון" המשיכה. "טוב אמא" "טוב עדית" אמרו השתיים והלכו לישון. כול אחת חלמה את חלומותיה. מאותו יום הן הבינו שביחד הן יכולות לעשות דברים מדהימים ביותר, ואפילו יותר מזה!!! *** הגיע הבוקר והשתיים התעוררו. "את בחיים לא תאמיני מה חלמתי!" אמרה אופיר בהתלהבות יתר. "גם לי היה חלום מוזר ביותר!" הוסיפה עופרי. "אני אתחיל" ואופיר החלה לספר את החלום שלה: "חלמתי, שאנחנו נמצאות בחדר שלך ופתאום מופיע איש שכולו היה לבוש בשחור והוא אמר שלא נפחד ממנו כי הוא לא טוב ולא רע, והוא בא במטרה ללמד אותנו על הקסם שבתוכנו. למה הוא קיים ואיך להשתמש בו. אמרנו לו שידבר, אבל הוא אמר שזה מסוכן לדבר בעולם בניי האדם ושהוא יצטרך לקחת אותנו לעולם האופל (אבל לא הכול בו רע, פשוט זה השם היחיד שעלה במוחי הקט...!). הסכמנו והוא נגע בנו וכבר לא היינו בחדר שלך, היינו במקום שכולו שחור. הוא אמר לנו לא לפחד בגלל שהכול שחור, אבל זה הצבע שהוא אוהב. הוא סיפר לנו שהוא מדריך נערות צעירת שהקסם בחר בהן. הוא הסביר לנו שמעכשיו חיינו ישתנו, ושהקסם בחר בנו כי אנחנו מאוד מיוחדות וכנראה שהוא צריך להיות אתנו אחרת הוא לא היה מוצא אותנו. הוא אמר שלא נוכל לפתור את כול הבעיות שלנו עם הקסם מעכשיו. אני הסכמתי אבל את שאלת :"אם הקסם בחר בנו זה סימן שאנחנו צריכות לעשות אתו מה שאנחנו חושבות לנכון לא כן?" הבחור בשחור שנראה היה בסביבות גיל העשרים ענה: "לא, הקסם ניתן לכן, כדיי שתוכלו להשתמש בו בזמן שבאמת תצטרכו אותו, אני מזהיר אתכן אל תשתמשו בו כך סתם ואני מאוד מקווה שאני יכול לסמוך עליכן..!" הוא אמר. אנחנו השבנו בחיוב, והוא אמר שלפעמים יש לקסם תופעות לוואי אם משתמשים בו ללא צורך. את נבהלת קצת אבל אחר כך נרגעת כאשר הוא אמר שבשביל זה הוא נמצא, כדיי להדריך אותנו מתיי להשתמש בו ומתיי לא. הוא גם אמר לנו שבקרוב נצטרך לצאת למסע שבשבילו ניתן לנו הקסם. "אתן נולדתן כדיי לעשות שינויי" הוא אמר. אני אמרתי שאני לא מבינה והוא אמר שהמסע שנעבור בקרוב ידרוש מאתנו להשתמש בקסם ולהציל חיי אדם (יותר נכון גם חיי קוסמים רבים) ולשנות משהו שישפיע על החיים בעולם בניי האדם. "עכשיו אני כבר מבולבלת" אמרתי, והוא דיבר בחיפזון ואמר שאנחנו חייבות ללכת עכשיו "לפניי שהוא יגיע" הוא אמר. "אסור שהוא יראה אתכן!" הוא אמר, והוסיף שהוא כבר ייתן לנו עוד הוראות בהמשך, ולפניי שהספקנו לשאול משהו כבר היינו שוב בחדר שלך...!" אופיר סיימה לספר את חלומה עופרי נשארה בפה פעור...! "מה קרה?" שאלה אופיר. "זה בדיוק מה שאני חלמתי!!!" עופרי בקושי הצליחה להוציא את המילים מהפה. "את קולטת שמה שהולך פה הוא גדול?! זה כנראה מה שבאמת יהיה!!" "אנחנו חייבות ללמוד לשלוט בקסם!!!" אמרה עופרי בפחד רב... ולפני שהן הספיקו להחליף עוד מילה אחת הופיע ענן ערפל ומתוכו יצא הבחור מהחלום! "זה אתה !!!" התפלאה אופיר. "זה אתה מהחלום!!! עכשיו אתה מוכן להסביר לנו כמה דברים?!" "כמובן בשביל זה באתי, אבל לפני שתתחילו לשאול אני חייב לומר לכן, הקסם הוא אינו דבר שכיח בעולם בניי האדם, ואסור לכן לספר על כך לאף אחד, אם תספרו למישהו על הכוחות שלכן, הקסם יילקח מכן, והוא יתנקם בכן במשך שמונה שנים!!!" אמר הבחור בשחור. "אתה לא חושב שזה קצת אכזרי?? ומי זה האיש הזה שאמרת שאסור שיראה אותנו?!" שאלה עופרי בנימה מזלזלת. "אני לא קובע את הכללים, ובינתיים אתן לא צריכות לדעת יותר ממה שאתן כבר יודעות, תתחילו להתכונן למסע כי בקרוב תצטרכו לצאת אליו אני אתן לכן עוד הוראות ופרטים בהמשך, ובינתיים- שום מילה לאף אחד!!!, אני ממש חייב ללכת עכשיו לפניי שהוא ימצא אותי! להתראות בנות..!" הבחור בשחור אמר, ולפני שעופרי ואופיר הספיקו לשאול שוב על האיש המסתורי, הוא נעלם...! "הוא ממש חייב להפסיק לעשות את זה...!" אמרה עופרי בעלבון, כאשר אופיר עוד מתקשה להאמין שכול זה אמיתי. "תגידי, חשבת שאיי פעם דבר כזה יקרה לנו? קצת קשה לי עדיין להאמין לכול זה... זה נחת עלינו כך פתאום, ואף פעם לא כול כך האמנתי בקסמים וכול העניין הזה..." אמרה אופיר, וחוסר ביטחון קל היה בטון הדיבור שלה. עבר המון זמן מאז עופרי ראתה את אופיר בכזה מצב בו היא כול כך מבולבלת... "אל תדאגי הכול יהיה בסדר... תגידי, מתיי את חושבת שנצא ל"מסע" הזה?" שאלה עופרי. "אל תזלזלי בזה! זה עניין רציני! מוטלת עלינו אחריות רבה!" אמרה אופיר בנימת כעס קלה. "רק אל תהרגי אותי...!" אמרה עופרי וניסתה לשעשע את אופיר, אך ללא הצלחה...

המשך...

*** היום עבר, ללא שום מקרים על טבעיים, והפציע השחר שלמחרת... נשמעה קריאת חצוצרה שהייתה חזקה יותר מכול דבר אחר שקיים. לפחות זה מה שחשבו הבנות באותו רגע.. זה העיר אותן מתוך השינה... הן לא העלו על דעתן למה חצוצרה תקועה להן באוזן.... ופתאום כול התשובות לכול השאלות שהיו להן בראש נענו: הבחור בשחור. הוא עמד ממש לידן וחיכה שהן התעוררו... "מה אתה עושה??? מה אתה דפוק? תעיף את זה לפני שכול המשפחה שלי תתעורר!!!" צעקה עליו עופרי שקיפצה ממיטתה מרוב בהלה. "אתה אומר שנשמור על הקסם בסוד, ואתה חושב שככה זה יישמר? מה עובר בראשך הקטן והחסר כול שכל שלך?!" היא המשיכה... "תירגעי!!! אתן היחידות שיכולות לשמוע את זה כי זה כישוף, ואנשים שאין להם יכולות על טבעיות, אינם יכולים לשמוע את זה... ובגלל שאתן בעלות הקסם היחידות בבית הזה..." הבחור בשחור אמר, ולפני שהספיק לסיים את המשפט אופיר תקעה לו כרית בראש, ואמרה: "זה שאנחנו בעלות הקסם היחידות לא אומר שיש לנו כוח סיבולת גבוה יותר לחצוצרות שתקועות לנו באוזן בבוקר כשעוד לא התעוררנו..!!!!" צעקה עליו אופיר... והוא השיב לה: "האמת שדווקא כן.. את מבינה.. מה שקורה עכשיו...." ושוב הוא לא הספיק לסיים את המשפט ועכשיו הייתה זאת עופרי שתקעה לו כרית בראש... "מה פשר כול המהומה הזאת?! אתן בכלל אמורות להתכונן למסע, שדרך אגב מתחיל עוד כמה דקות... אני מקווה שהספקתן להתארגן..." אמר הבחור... "מה?! מה זת'ומרת עוד כמה דקות?! למה לא הודעת לנו קודם? מתיי היינו אמורות להתארגן בכלל?!" שאלה עופרי בצרחה אחת גדולה.. "אני מצטער מאוד, אבל זאת לא אשמתי שאתן לא לוקחות את כול העניין הזה ברצינות! יש לכן פה אחריות רבה! אני אמרתי לכן להתחיל להתארגן כבר לפני: יום, 12 שעות 24 דקות ו..." הבחור שוב לא סיים את המשפט.. כאשר שתי הבנות תקעו בראשו שתי כריות... ואמרו ביחד: "פשוט תשתוק כבר! מה אנחנו צריכות לקחת למסע הזה שאתה טוען שאתה מדבר עליו כול כך הרבה?!" "אתן לא צריכות לקחת כלום... הרעיון פה, הוא גם לראות איך אתן מסתדרות בלי שום ציוד שהבאתן אתכן... "אז אנחנו אמורות ללכת למקום שאנחנו לא מכירות ולא יודעות מה יש בו, ולהסתדר ממש לבד?" שאלו השתיים. "כן... אני יודע שזה לא קל ואולי לא כול כך תסתדרו אם זה, אבל..." הבנות קטעו אותו שוב באמצע המשפט ואמרו בשמחה ביחד: זה יהיה קלי קלות בשבילנו! אנחנו נועדנו בשביל דברים כאלה... איך אתה בכלל מעז לפקפק בנו...?! אנחנו לא מאמינות עלייך..!" הבנות השלימו אחת את השנייה וקפצו מרוב שמחה... "האמת היא שלא חשבתי שתגיבו ככה...!" אמר הבחור והשתיים ענו לו: "אז כנראה שאתה ממש לא מכיר אותנו ביחס למישהו שמעיר אותנו עם חצוצרה בבוקר... וחוץ מזה... אולי פשוט תשתוק ותן לנו ליהנות מהרגע?!" "טוב... בסדר... בלי להרוג אף אחד... אז אתן מוכנות לצאת למסע? טוב נו... אני כבר יודע את התשובה לשאלה הזאת... תנו לי ידיים ואני אקח אתכן אל המקום בו החוויה הכי גדולה של החיים שלכן תתחיל... (תמיד רציתי להגיד את זה...!)!!! ***

טוב.. אתם יכולים להגיד עכשיו...

אממממ... בא לכם?!?!!? אני טורחת וכותבת.... ואתם... צץ צץ צץ... אין מילים... הנוער של היום.... ואני עדיין מצפה לתגובות...!!!

Michal Bloom

New member
ואם אני אגיד לך..

שאני אהבתי!!!!...מהמם!

ממש ממש יפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בקשר לכל ההערות שאמרו כאן כבר (או יותר נכון דורית
), שאני די מסכימה איתם... אבל פשוט תנסי לתקן את מה שאת יכולה עם ההמשך..
וממש אהבתי את הרעיון של הסיפור והסיפור עצמו כמובן
הוא ממש יפה!!!

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifתגובה תוך כדי קריאה:

כל הקטע של איך שהראש שלה מתחיל להעלות באש, והדלת נפתחת..הוא קצת מוזר. את צריכה להכניס רגשות, וזווית ראייה כלשהי.
הסבר: הסיפור הזה, מי מספר אותו אופיר או עופרי?
רגשות, מחשבות?
מי הן בכלל עופרי ואופיר? חוצמזה שהבנו בפרולוג (הקדמה) שהן חברות טובות, אנחנו לא יודעים את גילן,איפה הן גרות, מראה...
תיאורים. (החדר של עופרי..) אהבתי מאוד את הרעיון
עכשיו אני אמשיך לקרוא...

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifאוקי גמרתי לקרוא../images/Emo9.gif

אהבתי את הרעיון! הניסוחים טובים! קבלי ח'ח
ועוד כמה דברים:
מי זה הבחור הזה? מראה? שם? משהו??
לו האיש הזה בא אלייך ואל חברה שלך בחלום, והיית מספרת את זה לחברתך ומתברר שגם היא חלמה את אותו חלום. אני לא הייתי מייד מבינה שזה אמיתי.
האיש מופיע להן באמצע החדר פתאום, למה הן לא שואלות בהתחלה מי הוא? מה הוא? האם הוא בכלל אמיתי...
"מה עובר בראשך הקטן והחסר כול שכל שלך?!" אמ... יש לי משהו נגד המשפט הזה, זה די מוזר להתחיל 'לרדת' על איש שאתה לא מכיר. ועוד מיסתורי כזה שיש לו כוחות קסם (כפי שהבנתי...או אולי מורה לקסמים? מדריך?) מאהבתי את הרעיון, הייתי מציעה לך יותר לתאר דברים. כפי שהבנתי מהמשך הסיפור הזווית ראייה היא של המספר. בהצלחה

אז ככה:

הקטע עם הדלת והראש, באמת מוזר, אבל הייתי צריכה משו שיתחיל ת'סיפור, ואני יודעת שהכול היה מהיר מדיי, אבל לא הצלחתי לשנות. בסיפור אין מישו מסויים שמספר אותו, זה כזה דיאלוגים... אני לא ממש יודעת איך להכניס שם ת'רגשות שלהם..., כרגע יש לי עוד מלא המשך, אחריי שאני אשלח ת'כול, כי אין לי כוח לתקן הכול.. זה מלא... אז אני אעשה את זה עם יותר רגשות. לקחתי לתשומת-
י, ותודה על הכנות , ואני בכלל מופתעת שמישו קרא את הסיפור הנזקק שלי... חחח זה היה סתם להעביר את הזמן...חח

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifאני קוראת כל סיפור

שמפורסם פה, ואם אני קוראת כבר, אז אני גם כותבת ביקורת/חוות דעת.
אם קשה לך לכתוב רגשות, וזה יותר דיאלוגים. את יכולה לעשות את כל הסיפור מנקודת המבט של אחת הילדות. וככה לכתוב את רגשותיה, וגם היא כיולה להראות (לראות) את הבעות הפנים של חברתה. ככה שהיא תוכל *לנחש* מה היא מרגישה. אבל איך שבא לך
.

אבל...

אני לא יכולה עכשיו.. בסיפור הבא(אני מקווה שיהיה) אני אעשה את זה, כי בסיפור הזה, יש לי כבר את הרוב..

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifסבבה, אין לי בעיה.../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif

Sweet 6teen

New member
אהבתי!

אחלה רעיון. אני חולה על כל המיסטיקה הקסם והלא נודע! אני פשוט מתה על זה! אהבתי את הרעיון! הניסוח טוב, קריא ורצוף. אני גם קצת חסרת תיאורים פה.. ורגשות. אבל הבנתי שאין לך עצבים לתקן אז שטויות. אני לא אשגע אותך בזה. חוץ מזה ממש טוב! קבלי ח'ח ע-נ-ק-י!!

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifאז למה את מחכה?../images/Emo8.gif../images/Emo9.gif

תפרסמי

למעלה