היי תענו מי שיודע..

daniela e

New member
היי תענו מי שיודע..

היי מישו יודע אולי או יכול להשיג לי באיזשהי תורה את האימייל של מילו (ג'ס) אני אשמח לקבל את האימייל שלו אימייל לאו דוקא משו אישי אפילו משו של מעריצים משו...תנסו להשיג אוקי תודה חמודם ואם אתה מוצאים את האימייל הזה [email protected] אז כבר יש לי אותו והוא לא טוב תעשו לי בירור בחיית תודה חמודים ביי

daniela e

New member
חחחחחחחחחחחחחחח צורה צורה...

באיזשהיא צורה התכוונתי.. חחח אני משתוללת על המקלדת חח

Velma Kelly

New member
אהה צורה זה משהו אחר..

אבל התורה על פי מיילו? זה יכול להיות מעניין לא? סתם חומר למחשבה..

Sweet Misery

New member
עשרת הדיברות:

אל תעשן אל תשתה היה כוסון תמיד סדר את השיער הבנתם את הקטע. ופותחת השרשור יקירתי, למיילו אין אימייל למעריצים. האימייל שרשמת הוא בכלל של אתר המעריצים שלו ולא קשור אליו בשום דרך.

Sweet Misery

New member
עשרת הדיברות:

אל תעשן אל תשתה היה כוסון תמיד סדר את השיער הבנתם את הקטע. ופותחת השרשור יקירתי, למיילו אין אימייל למעריצים. האימייל שרשמת הוא בכלל של אתר המעריצים שלו ולא קשור אליו בשום דרך.

daniela e

New member
מצחיקות נהייתם אהה??...

קיצור באסה! מה קורה להם שם למעלה לא מפסיקים לדבר על ג'ס בחיית בנות תגידו להם לשתוק

Kill Bernard

New member
יש איסור לדבר על ג'ס?.. ../images/Emo12.gif

ז"א חוץ מלהגיד ללא הפסקה כמה אני צריכה לשכב איתו? כי אם זה מותר אז אולי אני אשקול לשנות את דברי בנוגע אליו... תודיעי לי, כן?

Sweet Misery

New member
רגע, את *לא* רוצה לשכב איתו?

יאאאאאאאאאאאאאאא ז*** כלבההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאאאאת סתםמקנ אה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יא חזיר יבלוטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט צעיררר יאאאאאא פוסטמה יאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

daniela e

New member
לא הבנתי..

למי ההודעה הזאת?אליי? ולמה את מקללת? אם זה אליי זה בואי !בואי מכות!!!

Sweet Misery

New member
זו הסיבה שאת צריכה ללמוד לשרשר,

כדי שתראי שכתבתי הודעה בתגובה להודעה של הדס מעלייך ושלא תכתבי לי תגובות מפגרות.

daniela e

New member
שחושבים על זה בעצם..

אתם סתם מנסים לשגע אותי כאן אז כיאלו Whatever

למעלה