היי, תודה גם לך!!!

• פותח הנושא mirit
  • פורסם בתאריך

mirit

New member
היי, תודה גם לך!!!

חן חן על ההתייחסות...מממ... שמך? ניסיתי להכנס למפה....יו...מ´זה התאכזבתי שאני לא מצליחה... תהיה זו חוצפה לבקש שתשלח לי שוב למייל את המפה המסקרנת (אותי לפחות)?? PLEASE !!! דרך אגב, מהו מזל השמש שלך? תודות בכל אופן ומצפה למשוב חיובי משהו... אם תרצה כמובן לשלוח.. וכיצד באים לידי ביטוי הדברים שכתבת לי?

אך מירית.. שכחת פרט חשוב - מזל השמש ../images/Emo42.gif

אל תשכחי שאחרי ככלות הכל - את עדיין דגים! רומנטית חסרת תקנה! וחשוב שהגבר יספק את צרכייך אלו... לגבי המפה שלך - נוגה בטלה מאדים בשור... מה זה אומר?! שאת נמשכת לגברים שמאוד רציניים וחשוב שיהיו אחראיים. גברים שקטים בד"כ. אך גברים אלו די קנאים... נוגה דורשת מישהו קצת יותר קליל. מישהו אקטיבי, פעיל שיודע להכניס "אש" למערכת היחסים. את אולי נמשכת לבני מזל השור (או מישהו עם השפעם דומיננטית אחרת במזל), אך את מהר מאוד מגלה שהם בחורים "כבדים" מידי בשבילך, ולמען האמת - משעממים. ואז את מחפשת את "הטלה" הבא שימלא את רצונותייך - אך שוב נתקלת בשוור הזה.. שפשוט מסובב לך את הראש! מבחינה מינית, דווקא השור מביא את הסיפוק. אך מבחינה רומנטית - הטלה. זכרי שכשאני אומר שמות של מזלות, אני מתכוון לתכונותיהן... לא ת´כלס לבן מזל שור או טלה, אלא לאדם שבאופיו הוא בעל תכונות אלו. צירפתי לינקים מעניינים... שבי

epitaph

New member
בבקשה../images/Emo13.gif

השם הוא עדי והמזל הוא עקרב...נראה לי שלשאלות האחרות שלך ולבקשה דאג כבר שבי (אחיקם רוזנשיין בשביל כולם).

למעלה