היי, תגידו..

G r e e n y

New member
היי, תגידו..

הגעתי לפורום הזה אחרי שראיתי כמה חתימות של חברים ממנו.. ושמתי לב שבכולן מוזכר משהו שקשור ב-806.. אני מבינה שזה כנראה מספר הפורום.. קודם כל איך יודעים מה מספר הפורום בכלל?! ודבר שני איך התארגנתם ככה לחתימות? כי עשיתי חיפוש על 806 בפורום ולא מצאתי כלום.....

אחדות הפורום שלנו ../images/Emo13.gif

איך את יודעת מהו מספר הפורום? את נכנסת לעמוד הראשי שלו ומבתכלת לך בכתובת למעלה...המספר שם הוא מספר הפורום. איך התארגנו ככה? נכון יש את כל המשפטים האלה בחתימות שמפרסמות פורומים שונים? אז רצינו גם אחד כזה, כדי לפרסם את פורומינו היקר...אז כולנו אימצנו את מוחינו, והעלנו המון רעיונות, שכולנו אהבנו...וזאת הייתה הבעיה! לא יכולנו להחליט מה מהם להפוך לרשמי! אז החלטנו להפוך את זה למשהו משתנה ומקורי
כל אחד בחר מה שבראשו, וככה כולנו שמחי ומאושרים! יאיי!

efratushke

New member
"החלטנו.."

למישהי פה היה רעיון שסוף סוף הצליח לה!! תמיד יש לה רעיונות מוזרים שכולם מצפצפים - אבל הרעיון הזה היה גאוני!!! אנשים!! אמרתי לכם שזה מעולה!!! עובדה שזה סוף סוף הביא לכאן אישה נחמדת!!!

urmel

New member
גם רעיון הכר את החדר היה דיי מוצלח

לפחות אני אהבתי אותו!

efratushke

New member
וואו.. בזמן האחרון מצליח לי ../images/Emo13.gif

תודה רותם! עשית לי את היום!!! (אך.. אני מחמיאה לאנשים.. דווקא היה לי יום נחמד בלי שום קשר.. הלכתי ב10 הביתה כי אני מנצלת את העובדה שלא מורידים לי מנות עקב אנמיה... למה להלחם בטבע?!?!?! הלכתי לישון עם הסחרחורות המטורפות שלי.. למרות שכתומה חולה מאוווד!!!!!! מה שלומך כתומה?! נכון שתמיד שאלתם את עצמכם כמה אפשר להתפלסף בתוך סוגריים?! אז זהו!! אני אלופה בזה!!! כרגע סיימתי לכתוב ראשי פרקים + מבוא לעבודה במד"ח - מדעי החברה לבורים מאיתנו... תהיה עבודה טובה בסוף!! ואמרו אמן!!! טוב די.. חזרתי ללמוד להיסטוריה.................!!!)

טרושקה

New member
את יכולה לדעת...

גם לפי כתובת האתר... אם תסתכלי על הכתובת כשאת בפורום הדורבנים תראי בצד ימין 806...

papal

New member
קודם כל אכן היה רעיון גאוני

ולען הידד לאפרת ולכתומות שהיו הראשונות והידד אישי לאפרת על הרעיון ועל ההצלחה שלו וחוץ מזה ברוכים הבאים לפורום

למעלה