היי שמתם
ש.....

o n o f f

New member
היי שמתם ../images/Emo23.gif ש.....

הפורום החמוד שלנו נימצא ברשימת המומלצים של תפוז?.....הממ זה בטח לא סקופ.... אההה וחורף!
שמח לכולם!!!! אני מתה על החורף!

../images/Emo109.gifתקצירים + שאלה [כי השרשור למט

ה כבר מלא לגמרי....
] אם למישהו יש אתר או משהו עם תקצירים של כל הפרקים ששודרו בארץ [לא משנה השפה...העיקר שהתקציר יכלול את כל האירועים החשובים שקרו בפרק] אשמח לקבל לינק..
XD האם בסרטים SIN CITY ו THE BROTHERHOOD OF THE LONELY PENTS [עיבוד חופשי נו....
LOL] יש לאלקסיס תפקיד מרכזי
כלומר, האם היא משחקת שם הרבה זמן..?

Sweet Misery

New member
בכל זאת,

השאלות לשרשור שאלות, גם אם השרשור מלא. תקצירים אין לי בשבילך כרגע. אבל בסין סיטי התפקיד של אלקסיס לא גדול במיוחד, באחוות המכנסיים הנודדים (נודדים, לא בודדים^^) כן.

../images/Emo109.gif../images/Emo122.gif../images/Emo3.gif *נסקלת*

תודה על התיקון... וד"א - איפה ההודעה שהייתי אמורה להיות מתה בגללה
^___^
LOL

shik5

New member
../images/Emo13.gif

יש באתר של הWB באנגלית אבל אין את כל הפרקים מהעונה הראשונה. וגם זה תקצירים שנכתבו לפני ששודרו הפרקים ככה שלא הכל ממש כתוב שם

shik5

New member
ועוד דבר קשור ל../images/Emo37.gif הודעה קודמת

היזהרו מ
כי יש שם תמונות מהעונות החדשות ומהפרקים החדשים!!!!!!!!

shik5

New member
היי כולם אה ו...שאלות../images/Emo113.gif

חורף איזה כיף
שתי שאלות: 1. איפה כולם
כולם בחופש
לאחרונה כותבים פה ממש מעט
2. מישהו ראה את הפרק החדש 6X06? הוא יצא כבר לאינרנט? מישהו התחיל להוריד? אם למישהו יש קישור תדברו איתי במסרים בבקשה תודה לעונים וחורף נעים לכולם

Sweet Misery

New member
../images/Emo6.gif

אמ, הרבה אנשים בחופשה... או לא כותבים כי אין מה לכתוב או למה להגיב.
ואני אשלח לך קישור ל-6X06.

באמת אין פה אפחד...../images/Emo4.gif

אני מנסה להציל את הפורום עם שאלונים מטופשים שאני גונבת מישראבלוג אבל זה אל ממש עוזר....
צריך לעשות עוד משחקים כמו החולייה החלשה...[הולכת לפתוח משחק]

Sweet Misery

New member
לא.

לפתוח עוד משחקים זה מיותר. והמלצה - אם את רוצה שיענו לשאלונים שאת שמה, תפרסמי אותם קודם בלי התשובות. לא צריך להציל את הפורום. לאנשים מותר לצאת לחופשות מדי פעם.

GinGerit

New member
חורף! ../images/Emo113.gif../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

רוצה גשם בבאר שבע!

dalida1988

New member
הי שלום לכולםםםם

אתם לא מבינים כמה התגעגעתיייייי המחשב שלי היה בניתוח יותר משבוע... וגם החופש הזה בלבל לי את המוח (אבל אין תלונות שימשך לנצח) חג שמח לכולם אוהבת המון (בקשר לעונה השישית יש לי ככה 4-5 פרקים להשלים נראה מה יהיה אני אגיב בהמשך...)

למעלה