היי, שמתם לב למשהו?

OFIRB9

New member
היי, שמתם לב למשהו?

פוקימון זו הסידרה היחידה שלא מראים בה... חיות מחמד! במדבוט יש את רוקסטי הכלבה של איקעי בדיג'ימון יש לקארי חתול ולקוג'י יש כלב איפה בעליי החיים?! לכל תפקיד של חיה מוצאים גם לפוקימון שימוש! למשל, כלב משטרה, לקחו גרווליט! וגם לקחו את הפוקימונים ונתנו להם תפקידים של חיות! כמו, חיים בלהקות, מחפשים אוכל, ריקודי חיזור וכו, כבר אפשר לראות הנדוורים קשורים ברצועה והולכים לטיול מה זה!?!?! כבר אין שומורות טבע לנמרים מנוקדים הכל הולך לקנגאסקנים! כבר אין קרקס, כי הבלסומים והאיגליבפים תופסים את כל במות הבידור! כבר לא מפרסמים אוכל לכלבים, אלה מפרסמים פוקדע ואוכל פוקימני ציפור ומטליות לחות של פיקצו כדי לנגב את החרא שלהם מהריצפה!! איפה החיות?!?!.! הפוקימונים השתלטו על העולם!!!!! אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

CoolBoy14

New member
כי אין יעני בעולם הזה חיות מחמד...

הכל זה הפוקימונים- הם כאילו חיות המחמד....אם תהיה חיית מחמד ישר יהפכו אותה שתהיה פוקימון

moon flower

New member
בקלפים יש דגים וציפורים מאחורה...

אבל זה לא בסדרה (האנדוור האני, דונט מיינד איט, לאופיר יש חיבה לכלבים *השערה *-**)

Houndour

New member
רצועה, את קולטת?

איזו אכזריות
אה ובקלפים יש גם תולעים ובקלף של שיינינג גרידוס יש אפילו בן אדם.

K00lVulpX

New member
אם אני לא טועה...

היו כמה פרקים שהיו דגים וציפורים, למרות שחיות של ממש (כלבים, חתולים, פילים, ג'ירפות ושאר ירקות) אני לא זוכר שראיתי... ויש בקלפים של סדרת Southern Island ציפורים (אם אני זוכר נכון...)

moon flower

New member
אבל יש בעיה אחת, אין אריות (הא!)

ואין נמרים וברדלסים ושאר ירקות, דולפינים, תוכים ועוד כמה!

CoolBoy14

New member
ארקניין הוא נמר

וברדלס זה לא משנה זה כמעט אותו דבר...תוכים נראה לי שיש אני לא זוכר כרגע (יש כבר מלא חדשים שאני מתבלבל) ודולפינים באמת אין...בושה!

moon flower

New member
ארקניין הוא פיירי (פיה?!), לפי הפוק

ידקס, (ותיכף אייפום יהיה כרובית שמנגנת על גיטרה...)

MegaMango

New member
תאמת נראה לי שדופלינים

....לנטרן...הוא עושה קול של דולפין..שמתם לב לזה?

guysc

New member
ואם אין חיות אחרות חוץ מפוקימונים

אז מה האנשים אוכלים כל היום? רק ירקות ופירות? או שלפעמים גם איזה מילטנק מסתובבת על עמוד ואחר כך מכניסים אותה ללאפה עם חומוס-צ'יפס-סלט?

CoolBoy14

New member
אממ תזכיר לי מי זה לנטרן.....?

(השם מוכר לי אבל יש כל כך הרבה פוקימונים שאני כבר לא זוכר)

MegaMango

New member
לנטרן הוא ההתפתחות

של צ'ינצ'או....והאתר הזה www.givol.com באמת טוב! הם מנסים לשחזר את האתר פאלט הקודם , והפורומים שמה די מלאים (למרות שזה לא המקום להגיד את זה)...אני נשאר כאן, תמיד העדפתי את הפורומים של תפוז, הרה יותר קלים ופחות עמוסים...אולי יש שמה אנשים מפאלט הקודם, אני אנסה להביא כמה לפה אולי...

למעלה