היי שם אנשים,

היי שם אנשים,

ממצב. אצלי הכל בסדר, תודה ששאלתם. אניווי, אבריל רוקס! אחלה אלבום, נהנתי מכל רגע. כמובן, שהיא עדיין צריכה קצת לעבוד על המוזיקה שלה, אבל זה אלבום מדהים בשביל ההתחלה. אם היא אלאניס מוריסט הבאה, אני לא יודעת, אבל היי, נחיה ונראה. או שמא נשמע
o_O אניווי, כל כך אהבתי את הקטע שהיא כתבה את המילים של השירים... כלומר כתבה - עם עט ודף והשיטה הישנה והטובה? זה מיוחד לאללה. חוצמזה שמצאתי כמה שגיאות כתיב
אניווי, תתכוננו לראות עוד קצת ממני פה....
---מיכל

לאנושתי!!!

חחחחח.... תודה
וואו, ווי אר טווינס. אני עדיין נקרעת מהקטע של האייריס...

לאנה

New member
שכחתי מזה לגמרי!

מה עם הפיק שלך?, שיטוס, צ´אטי, אסור להפיץ את המחלה...

אממ... אה... אבריל רולז!

(יישלח היום, אבל באמת, ללכת ע-ד לחדר שלי עכשיו?) אממ.. אה... אהבתי סדייטר בוי... אחלה שיר... *אייקון יעני תמים? חחח... לאנה
*

לאנה

New member
../images/Emo6.gif

אגב, מיכלולי - חשבת פעם על עד כמה "אניט´ינג באט אורדינרי" מתאים לנו?, לפחות לי..., והייתי אומרת שגם לך.
(השינוי!!!)

../images/Emo6.gif

היי, רציתי להגיד משהו.
אני לא יודעת מה הקשר, זה עוגייה בסוף? בכלופן, *נסקלת
* מגניבהקטע של המרי מי אבריל. *דמעות בעיניה* מרי?! למה הוא היה צריך לעזוב... (רק מאיה לא שפויה מספיק כדי להבין...
)

לאנה

New member
חחח!

עם מי דיברתי על זה פעם?..., שלמרות שהוא חמוד יש לו מבט פסיכופתי..., אהמ.

לאנה

New member
../images/Emo7.gif וגם - ../images/Emo46.gif

תחזור, פלייייייייייז! מממ, נראה לי שזאת עוגיה. חחח, "מאיה"..., דווקא מחמיא לי שאת מבלבלת אותי עם אחת החברות הטובות שלך!

../images/Emo12.gif

אבל גם את אחת החברות הטובות שלי! טיפשת שכמותך... חחחחח... זה מזכיר לי שבאמצע ההפסקה, כשאין לי מה להגיד אני צורחת כזה "מאיה טיפשהההה" (ע"פ לחן מיוחד, כמובן) והיא כזה מסתכלת עליי
"סליחה," אני אומרת. "התכוונתי טיפשת." מאיה:

לאנה

New member
../images/Emo9.gif

כנ"ל סיס. בעצם, חוץ מהקטע של "מאיה טיפשה". למרות שנורא מתאים לאיילה לצעוק את זה למאיה..., חיחיחי...

למעלה