היי, שלום

היי, שלום

תשמעו, אני לא בדיוקשורה לבני עקיבה אני חילונית מאיזור המרכז אבל אבא שלי בא ממשפחה חרידית ולאחרונה הוא שוב מתקרב לדת (שומר כשרות, עושה קידוש) אמ.. רציתי לדעת אם זה בסדר שאני אהיה בפורום כדי להכיר את העולם של הדתיים קצת יותר מקרוב. אני גם לסבית, רציתי לדעת עם באמת לרוב המאמינים יש בעיה עם הומוסקסואלים או שאולי היום בגלל המודרניזציה גם אתם מכירים מישהו שיצא מהארון בקהילה הדתית או אולי אתם בעצמכם..[= בתודה סמרטוט כחול-לבן (שם של להקה)

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif בוודאי שאת יכולה!

לי לא מפריעה הנוכחות שלך באופן אישי.. מוזמנת לשאול על מה שבא לך.

RESTO

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

תשמעי אנחנו צריכים לבדוק עם הועדה (יש ועדת קבלה מיוחדת של הפורום) אם תוכלי להיות בפורום כי זה קצת בעיה שאת חילוניה אז אולי יחסמו אותך...מצטערים מראש.... סתם, מה את דפוקה?! את מוזמנת להישאר ואפילו להגיב בדיונים וכ'ו (כאילו שהיית צריכה את האישור שלי...) ולגבי הנטיות המיניות , לי אישית לא מאוד מפריע שיהיו הומואים למרות שאני חושב שזה סתם וגם זה אסור מהתורה (אגב גם שלא היתי דתי חשבתי ככה...) והצצתי לך קצת בפרטים וראיתי שאת בת 15, את כבר סגורה על זה שאת לסבית?!?!?! אביעד 18 (עוד שבועיים) מאזור ירושלים...

מוצארט

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

תשאלי מה שבא לך
לרוב המאמינים אכן זוהי בעיה עם אלה המעדיפים את בני מינם. בעיה הילכתית ולרוב בעיה אישית עם מה שמכונה 'מחלה'. אחד החברים היותר טובים שלי דתי והומו. הוא לא בדיוק יוצא מהארון אלא מנסה לטפל בבעיה (הוא לזה ככה). אחלה חתימה!

:) |ג'ירפה|

אוי,ברור שזה בסדר!זה אפילו מומלץ ומבורך.:) אבל..אני לא חושבת שאת תמצאי דמיון בנינו לבין החרדים,יש הרבה הבדלים..ובכל זאת.אני בטוחה שגם זה יהיה טוב. אהמ..לי אין בעיה עם מה שאת אוהבת\נמשכת,כאלה. והאמת היא..שיש יותר ויותר דתיים שאני מכירה שהם הומואים\לסביות,רק שלא הרבה מתוכם ממש יוצאים עם זה החוצה..יש עם זה קצת בעיה של הלכה. תרגישי חופשייה לשאול ולברר,אני בטוחה שנוכל לעזור לך. אה,ספרי קצת על עצמך.:)

כל מה שRESTO אמר אני איתו

כאילו יכול להיות שיש לך קטע כזה של גיל ההתבגרות וזה עינינים של הורמונים וכו' אז תחכי עוד נגיד שלוש שנים ואז תחליטי

tamarhp

New member
מסכימה

בגיל הזה ההורמונים משתוללים (פעם אלישע כתב על זה תגובה מפורטת מאד מאד יפה), ולפעמים הם קצת "חורדים מהגבול" ומרגישים משיכה אפילו לבני המין שלנו. בגלל החשיפה הגדולה שיש כיום להומוסקסואליות, הרבה מבני הנוער בטוחים שהם כאלו למרות שזו רק תופעה חולפת. אמנם אני לא לגמרי מבינה בבדברים האלו ומי אני שאייעץ לך, אבל אולי בכל זאת כדאי לך לנסות להמנע מלחשוב על זה, ובע"ה אני מקווה שזה יעזור לך וזה יעבור מהר :)

כן אבל

באותה מידה גם הטעם שלי באוכל, במוזיקה, בבגדים, באנשים, דעות פולטיות והכל עלול להשתנות. זה לא אומר שבינתיים אני אצום, אתנזר ממוזיקה, לא אלבש בגדים ואתרחק מאנשים. זה כמו להגיד שאולי יום אחד חלכם יחזורו בשאלה. כרגע אני לא רואה עצמי נמשכת לגבר.

tamarhp

New member
אממ כן ולא

העניין הוא - יש משהו די שלילי בעניין לפי ראות עינינו. לכן אם מישהו דתי היה מרגיש כמוך, הייתי מייעצת לו להמנע מלחשוב על זה. למה להמנע מלחשוב על זה? משום שיש כאן עניין נפשי, שלא כמו אוכל (שהוא פיזי). לפעמים ככל שחשופים לזה וחושבים על זה, כך משתכנעים שאני באמת כזה, ואח"כ גדלים עם זה בלי יכולת להשתנות...

זה לא מדויק

אומנם עדיין לא בטוחים מה גורם לאדם X להיות הומוסקסואל ולאדם Y להיות הטרו אבל כיום וכמעט אף חוקר לא מאמין שזה פסיכולוגי. האמת שגם אני מאמינה שזה דבר שנולדים איתו לכן לפי השקפתי זה לא דבר שניתן להדחיק יותר מידי זמן או לשכנע עצמך שאתה כזה.

tamarhp

New member
אני מאמינה

שהרוב המוחלט שלהם זה פסיכולוגי ורק מיעוט קטן זה מולד...

coolit

New member
שלום :)

אני לא חלק מהפורום הזה אבל אני אענה- לרוב המאמינים חייבת לדעתי להיות בעיה עקרונית עם הומוסקסואלים, ומצד שני להתייחס אל האנשים עצמם יפה כמו לכל אחד אחר. למודרניזציה אין קשר לדת. המצוות לא משתנות מזמן לזמן, אחרת כבר מזמן היו מורידים מצוות "מיושנות" כמו ברית מילה- מנהג ברברי שכזה. וחוץ מזה, לדעתי כולם ביסקסואלים במידה זו או אחרת.

וואי ברית ממצב?

זה איתמר חבר של איתמר סולימני נסענו באותו אוטובוס בדרך חזרה מההפגנה עקב אירועי עמונה הגבת כבר בשרשור הוותיקים?

talula39

New member
בטח!!

אם זה שאת חילוניה בטוח אין בעיה... אם זה שאת לסבית זה לא בעיה עקרונית זה אסור מהתורה אבל לא נראה לי שיש למישהו פה בעיה (לי בכל אופן ממש ממש לא...) מקווה שתהני וברוכה הבאה... טל (נהריה, נצח-אם זה אומר לך משהו...)

וולקאם!! ../images/Emo140.gif

בס"ד כמו שכולם כבר כתבו- ברור שאת מוזמנת להיות כאן!!! [וכמו שרוני אמרה- העולם שלנו שונה משל החרדים...] אז תהני פוווולים!!!! אגב, אני מור.

למה כ"כ קשה שיגידו...

-בעזרתך אבא- שאנחנו כמו החרדים?!??! אני לא מבינה למה אבל רב הכיפות סרוגות יעדיפו חילונים על חרדים...יש לכם בעיה בשכל!?!? זה ממש אבסורד כאילו החילונים יותר טובים מהחרדים.... ממש ממש מבייש!!! ברוכה הבאה!! וכן יש לי ולתורה בעיה עם הנטיות שלך!!! מצטערת.... בכל מצב תהני בפורום ושהקב"ה ישלח לך הרבה ברכה!!! אמןןן!!

בעיני החילונים עדיפים

בס"ד אם אננחנו כבר עושים "בחירות" מי עדיף, אז תסלחי לי, אבל אני מעדיפה את החילונים. ולא אכפת לי אם תגידי שיש ל בעיה בשכל. אחרי הכרות שלי עם המגזר החילוני, והכרות עם המגזר החרדי אני מעדיפה את החילוני פי אלף על החרדים! קרו לי כלכך הרבה דברים מגעילים עם חרדים... [אבל לא נפרט כאן..זה די אישי...] אני יודעת שאני עושה הכללות.. אבל אין מה לעשות. אני מתביישת לשייך את עצמנו לחרדים! אני מתביישת שיש לנו כזה מגזר בעם!!!!!!!!!!!

למעלה