היי, שלום.

One Echoe

New member
היי, שלום.

לאחרונה התחלתי לשמוע את מיוז, אני חייב להודות-זו להקה אדירה ביותר. לאיזה זרם הם משתייכים? הם נשמעים לי בריטים שמנגנים רוק אלטרנטיבי כזה... ואני אשמח להמלצות על שירים\אלבומים(המלצות מתומצתתות...): אהבתי במיוחד את: Muse - Hate This And I'll Love You.

s h e e p i t

New member
../images/Emo140.gif

אתה לא תקבל ממני אפעם תשובה רצינית כי אין לי מושג אז אל תעלב

לשום זרם

ככה שיש כאלה שיגידו אינדי או אלטרנטיבי, משהו לא מוגדר, הם יחודיים, לא חלק מ"זרם".

One Echoe

New member
כנראה שלא הבנתם את שאלתי.

התכוונתי, באיזו עיר הם ניגנו, באיזה שנים, ובאיזה חוג של להקות. ולאיזה סגנון מוזיקה הם משתייכים.

dirty boots

New member
הם באים מדבון

שבאנגליה, באופן רשמי הם קמו ב97' כמיוז [למרות שכבר ב92' הם הקימו את הלהקה אבל לא היו עוד ממש מגובשים] שנתיים לפני יציאת הדיסקף ואני לא בטוח בקשר לחוג של הלהקות, אבל בעיקרון הם חובבי רדיוהד ונירוונה ידועים ויש להם עוד כמה השפעות שאם תרצה, אזכיר. בעיקרון, הם רוק אלטרנטיבי [לא, אין לי ממש מושג מה זה אומר], אבל פשוט ביותר, רוק, למרות שבדיסק הקודם הייתה נטייה לשילובים יותר קלאסיים.

One Echoe

New member
ידעתי !!!

אתה לא מבין! אני אמרתי לחבר שלי משהו כזה: " תכיר את הלהקה הזאת, הם סוג של רוק אלטרנטיבי אנגלי עם גראנג' כזה ". תודה רבה איש...

One Echoe

New member
כן.

חח. אין לי כוח לשנות אבל. אני יודע שזה צריך להיות one echo

השפעות:

נירוונה, סמאשינג פאמפקינס, רייג' אגינסט דה משין, ג'ף באקלי, רדיוהד, קווין, מוזיקה קלאסית כמו של רחמנינוב, נינה סימון, הנדריקס, מדע בידיוני... אין חוג להקות אליו הם משתייכים, נכון הם שייכים לתקופה של להקות כמו פרנץ פרדיננד, קין, דה דארקנס, אבל לא דומים אליהם מוזיקלית.

Dug E

New member
נצל"ש-הסתפרתי../images/Emo9.gif

פשוט התמונה בשרשור תמונות לא ככ עדכנית,אז>

למעלה