היי שלום....שאלה קטנה

היי שלום....שאלה קטנה

אם אני רוצה להיות חוקרת במשטרה....אני צריכה ללמוד קרימינולוגיה?? ואם לא...איך מתקבלים? ומה הסיכויים להתקבל למשטרה בלי רקע קודם? תודה...ושבוע טוב:)

שירןן21

New member
חוקרת את יכולה

תעברי תהליך גיוס תצהירי בלשכת הגיוס שאת מעוניינת לעבוד באגף אח"מ אחגף חקירות ומודיעין , לגבי קרמינולוגיה יתרון , יש רמחי"ם שלא יקבלו אותך לראיון ללא תואר ויש כאלו שלא. בכל מקרה באגף הנ"ל התואר שלך יהיה ישים ותקבלי תוספת של 20% למשכורת לעומת 3 % ביחידות אחרות . לגבי הרקע.. האנשים היחידים שמקבלים רקע משטרתי הם שוטרי השח"מ ומתנדבים , אם התנדבת או לא זה לא ממש ישנה לך בלשכת גיוס , אם היית שוטרת שח"מ סביר שעל פי ההמלצות שלך כבר ידעו מי ומה את וזה יכול לעזור, בגדול לא צריך רקע בשביל זה יש קורס שוטרים
בהצלחה.

UTM

New member
לעו"ד קל יותר להתקבל לחקירות

(אבל צריך להיות מורעל ממש ללכת להיות חוקר עם תואר עו"ד)

וואו תודה לכם....אבל

לא הבנתי...מה הסיכווים שאני ילך ללשכת גיוס של המשטרה ויקבלו אותי??? מה הם דורשים בשביל חקירות?

UTM

New member
תלוי בתקנים הפנויים, ובכישורים

זו בעיית "ביקוש קשיח": יש רק מעסיק אחד, וכמות התקנים שלו נקבעת על ידי גורמים חיצוניים (שר האוצר). אז לפעמים גם שרלוק הולמס לא יוכל להשיג משרה בחקירות. ללמוד קרימינולוגיה זה הימור: א) אם תהיה הקפאת תקנים, או היצע יתר, הסיכוי לקבל משרה נמוך. ב) אם העבודה בפועל לא תהיה דומה לחלום, הלכו כמה שנות לימוד. הכי טוב לנסות להכנס דרך המשמר האזרחי - גם לא מחייב השכלה אקדמאית, וגם מצטיינים יכולים להכנס קודם: לכל מערכת עדיף לשכור מתנדב בעל נסיון שהוכיח יכולת, מאשר אקדמאי ירוק. ללמוד תמיד אפשר.

למעלה