זהו! זה בדיוק הבעיה של כולכם!
אותה בעיה שהיתה גם לי.. שהיתה לכם אדם..דתי, בן אם הוא חרדי, חסידי, מסורתי, או מיזרחיסט.. בגיל 17.. בשניה שמשהו מתחיל איתך, או שבת מדברת איתך.. או שיש לך חברות חילוניות (זה המקרה שלי) שיספרו לך כמה כיף, ורע, ושמח, ועצוב העניין של החבריפם והחברות (ואיך אבא שלי אומר:"חברים וחברות צ´רלי קאצ´רלי)... אז אתה חושב-וואלה, אני לא מרגיש מאמין, שם..בחילונים, יותר כיף, אז למה לא? גם אני רוצה חבר, גם אני רוצה חברה, גם אני רוצה שיתחילו איתי, להתחיל איתה.. אבל ברצינות!! חרטאאאאאאאאאאאאאאאא................ בגיל 17 (כמו שאמרתי גם לי היה, ושלא כמוכם, לא נסחפתי עם העניןן..) אב בגיל 19 (היום) למדתי-בבית ספר.(שנה י"ג) ואנשים! לומדים להאמין בה´! זה לא מגיע לבד...(אלא אם כן אתם יחידי סגולה..) לומדים את הידיעה! היום-קשה להגיד אני מאמין בלב... אלא-אני יודע בלב.... זה צרוף של ידיעה, והבנה.... מי מכם בגי 17 לפני שנעשה חילוני, שאל? התעניין? הלך להרצאות?.. מתארת לעצמי ש-no one לא כך?.... חסרי סבלנות

.. ואולי-זה באמת מחוסר יציבות (צוחקת!!!!) למרות שכשתחשבו על זה...

) זה גם אותו חוסר יציבות לכיון השני(מחילוני-לדתי) -שלא תבינו לא נכון, לא זלזלת..ח"ו.. בכל מקרה, היום בטח אף אחד מכם לא מתגעגע לשולחן שבת.. כי הייתם רגילים.. והיום אתם נהנים מהמסיבות בערב שישי.. אבל די! תפסיקו להנות.... כי ההנאה היא רגיעית.. יודעים מה?.. אם אתם תגידו לי-היינו בהרצאות, קלטו, שקלנו, ולא באנו בגישה של-אין סיכוי.. אז אני אשתוק-וה´ ישמור עליכם.. אבל אם לא-אז במה אתם אתאיסטים!? אדם יכול להצהיר הצהרות, אמונות, דעות אחרי שחקר את כל שאר הדעות.. לא כ בא לו... אז תחשבו על זה.. ואשמח אם יהיו כאלה שיקחו את הדברים שלי ברצינות... שבוע טוב

(לא מנסה להחזיר בתשובה-מנסה רק להסביר לכם את ההתנהגות שלכם... היא לא שונה משל כולנו.. רק שלכם לא היתה סבלנות לחכות לרגע שתתחילו לקלוט..לי כן..) ביי ביי...