שלום עידן
קודם כל שמחתי לקבל את פנייתך ותודה על הרצון לעזור ותודה על הפרגון....
האמת שלספר את התקיעה זה קצת ארוך....אני יכול לתמצת לך בשני מילים"חוסר אפשרות לפיתוח קשרים וחברים חדשים...)לא שחלילה אני לא טיפוס חברותי,להיפך,בילדותי תמיד הייתי נחשב
לילד שמח וחברותי ואף פעם לא היה לי שום בעיה חברתית כזו או אחרת,מה לעשות,ולפעמים מציאות קשה יכולה לשנות אותך לרעה ולהרוס לך גם כישורים כאלה שהיו לך..
אם תרצה באריכות לדעת.. יותר אז פרסמתי את הסיפור שלי בפורום אחר....של ייעוץ פסיכולוגי...
אז נענה לך על ראשון ראשון...
ככה,אני בן 25,וככל שאתה יותר צעיר זה יותר טוב כמובן זה וודאי מהווה חוזקה,(תה גם משתנה מאחד לאחד יש צעיר ויש צעיר...)
אז בגדול התקיעה שלי זה ליצור חבריים אמתיים ולהגדיל את מס' הידידים...
קשיים נוספים,הרבה והמון תחושות בדידות ועצבות בכמה שנים האחרונות...דבר שמעולם לא היה לי לפני כן....
עוד קושי,בעבר נסתי להשתלב בכמה מקומות לימודים אך בלי הצלחה,ניסיונות למצוא עבודה אך ללא הועיל....זה מספיק כל זה בשביל להיחשב כתקיעה לדעתך...?
לצערי,מהמציאות שהייתי חיי בה ומה שעברתי כמעט ואין לי חברים בכלל...
אי תחושת סיפוק עצמי,אני מרגיש שאני בחור עם לא מעט כישרונות טובים אך מבוזבז...
וכמה עולה לדעתי?בעבר בררתי אצל אחד שנחשב טוב ממש בתחום וזה כמה אלפי שקלים....אז מה שאמר לי.
עוד משהו שזה הוכחה שאני תקוע,אני רואה את ה"חברים" מסביב כאלה שלמדו איתי בעבר או מהשכונה שהיו מתקדמים עובדים לומדים מסיימים תארים מתחתנים קונים רכבים וכ"ו....
פותחים עסקים מקבלים משרות ואני תקוע,לא התקדמתי בשנים האחרונות כי הוא זה,ממש כואב לי שאני כותב לך את זה....ואני לעומתם עדיין לא התחלתי להגשים שום שאיפה בחיי
ודיי מבולבל לגבי העתיד...בקיצור זה המצב...
אני כולי תקווה שבאימון אישי אצליח לשנות משמעותי את חיי,
מה אתה אומר?אשמח לשמוע ממך