היי שלום לכם...

אלון 262

New member
היי שלום לכם...

אני בחור צעיר,אך מרגיש תקיעה רצינית בחיים...
בהמלצה של חברים נחשפתי לתחום של הקאוצ'ינג והייתי מאוד רוצה לעשות אך אין לי את הסכום הדרוש לזה
מה עושים????

nlobak

New member
היי אלון

כל הכבוד על הרצון לשינוי והמודעות.
אם תגלגל למטה בפורום - תראה שבתחתית העמוד יש שרשור של מאמנים שמציעים את שירותיהם במחיר מוזל או ללא תשלום.
תציין מאיזה איזור אתה בארץ, תשאיר פרטים, ואני בטוחה שיחזרו אליך...

בהצלחה!

אלון 262

New member
תודה על העידוד והפרגון

מילים שמחממות את הלב כיף לשמוע:)
מה את גם עשית אימון בעבר???

nlobak

New member
היי

אני מאמנת אישית לחיים, ולפני כשנה עברתי בעצמי תהליך אימון אישי, שמאוד עזר לי ואני שמחה שעברתי אותו.
אני מאמנת בירושלים במחיר סמלי, אם אתה מעוניין - אתה מוזמן לשלוח אלי הודעה פרטית בפורום או למייל שלי: [email protected]

שיהיה בהצלחה!

bencoach

New member
פתרון פשוט אך קשה לביצוע

שלום.
כמו הרבה דברים בחייי , גם פה אתה יכול לחסוך.. השאלה מה אתה מסכים לעשות בשביל לחסוך.
אתה יכול ללמוד הכל {הכל!!} בחינם בעזרת האינטרנט . יש לך גם אופציה ללמוד בספרייה ציבורית {גם בחינם}.
אז כסף זה לא הבעייה - אם אתה מסכי להקדיש לזה זמן ויש לך את המשמעת העצמית ללמוד לבד.
כמו שנאמר , יש גם אימון בחינ או במחיר סמלי {אך כמו שאומרים באנגלית אתה מקבל מה שאתה משלם בעבורו , אז תהיה זהיר}.. בנוסף אני גם מציע בעצמי אופצייה של אימון בחינם {ראה שירשור של אימון בחינ - או מחיר סמלי }
שיהיה בהצלחה

אלון 262

New member
שלום לך...

קודם כל תודה לך על הפניה ועל העידוד והפרגון...זה ממש חשוב:)
אני לא כזה הבנתי אם אתה מוכן בחינם לעשות לי אימון....האמת אני חייל סדיר ואולי בגלל זה אין לי כרגע כסף לזה....

שלום אלון 262

שלום אלון,
אתה מספר לנו שאתה בחור צעיר שחש תקיעה רצינית בחיים ולכן בהמלצת חברים מאמין שלעשות (?) זה מה שיהווה עבורך פריצת דרך, אתה גם מספר לנו שאתה בבעיה כי אין לך את הסכום שדרוש ללימוד ושואל מה לעשות.
אז דבר ראשון אני רוצה להחמיא לך שלקחת החלטה לוותר על המקום התקוע שלך ולעשות מעשה, ויחד עם זאת אני רוצה לשאול אותך ברשותך מספר שאלות שאולי יבהירו לך מעט את ענין האימון, ויעזרו לך לקבל החלטה.
אתה אומר שאתה בחור צעיר ושאין לך את הסכום הדרוש ללימוד, כמה צעיר אתה? והאם גיל צעיר מהווה לדעתך חוזקה או חולשה? כשאתה מספר לנו על " תקיעה רצינית" מה זה תקיעה רצינית עבורך? על מה אתה מדבר? האם תוכל מעט לפרט, להרחיב בנושא? וכמה לדעתך עולה ללמוד אימון אישי? האם בכוונתך ללמוד אימון כדי להיות מאמן או להתאמן אצל מאמן ( האם כוונתך במילה לעשות היתה לעבור תהליך של אימון)? מה אתה חושב שיקרה לך בעקבות הלימוד שאתה מתכנן? ואיזה עתיד אתה רואה לעצמך אחרי שתסיים את הלימודים/ אימון? מה לדעתך יקרה לאותו ענין של תקיעה?
מקווה שעזרתי לך

אלון 262

New member
שלום עידן

קודם כל שמחתי לקבל את פנייתך ותודה על הרצון לעזור ותודה על הפרגון....
האמת שלספר את התקיעה זה קצת ארוך....אני יכול לתמצת לך בשני מילים"חוסר אפשרות לפיתוח קשרים וחברים חדשים...)לא שחלילה אני לא טיפוס חברותי,להיפך,בילדותי תמיד הייתי נחשב
לילד שמח וחברותי ואף פעם לא היה לי שום בעיה חברתית כזו או אחרת,מה לעשות,ולפעמים מציאות קשה יכולה לשנות אותך לרעה ולהרוס לך גם כישורים כאלה שהיו לך..
אם תרצה באריכות לדעת.. יותר אז פרסמתי את הסיפור שלי בפורום אחר....של ייעוץ פסיכולוגי...

אז נענה לך על ראשון ראשון...
ככה,אני בן 25,וככל שאתה יותר צעיר זה יותר טוב כמובן זה וודאי מהווה חוזקה,(תה גם משתנה מאחד לאחד יש צעיר ויש צעיר...)
אז בגדול התקיעה שלי זה ליצור חבריים אמתיים ולהגדיל את מס' הידידים...
קשיים נוספים,הרבה והמון תחושות בדידות ועצבות בכמה שנים האחרונות...דבר שמעולם לא היה לי לפני כן....
עוד קושי,בעבר נסתי להשתלב בכמה מקומות לימודים אך בלי הצלחה,ניסיונות למצוא עבודה אך ללא הועיל....זה מספיק כל זה בשביל להיחשב כתקיעה לדעתך...?
לצערי,מהמציאות שהייתי חיי בה ומה שעברתי כמעט ואין לי חברים בכלל...
אי תחושת סיפוק עצמי,אני מרגיש שאני בחור עם לא מעט כישרונות טובים אך מבוזבז...
וכמה עולה לדעתי?בעבר בררתי אצל אחד שנחשב טוב ממש בתחום וזה כמה אלפי שקלים....אז מה שאמר לי.
עוד משהו שזה הוכחה שאני תקוע,אני רואה את ה"חברים" מסביב כאלה שלמדו איתי בעבר או מהשכונה שהיו מתקדמים עובדים לומדים מסיימים תארים מתחתנים קונים רכבים וכ"ו....
פותחים עסקים מקבלים משרות ואני תקוע,לא התקדמתי בשנים האחרונות כי הוא זה,ממש כואב לי שאני כותב לך את זה....ואני לעומתם עדיין לא התחלתי להגשים שום שאיפה בחיי
ודיי מבולבל לגבי העתיד...בקיצור זה המצב...

אני כולי תקווה שבאימון אישי אצליח לשנות משמעותי את חיי,
מה אתה אומר?אשמח לשמוע ממך:)

אלון יקר

ראשית, ניכר בך שאתה צמא לעשות שינוי.
מנסיוני, לרוב כשאדם מתחיל תהליך במצב כשלך, בין אם מדובר בטיפול פסיכולוגי, אימון, או כל תהליך אחר, הוא בדרך כלל מאד מוצלח כי האדם בשל לשינוי.

שנית, מההודעה שלך עולה הרבה עצב ובדידות ונראה שמעבר לשאלה שלך בנוגע לעלויות אימון, אתה מנסה לקבל קצה חוט איך להתחיל שינוי.
אנסה לעשות מעט סדר מכיון אתה מזכיר כמה נושאים הנוגעים לתקיעות שאתה חש - לימודים, עבודה, חברים. האם מה שמחבר בין הנושאים הללו הוא הבטחון העצמי?
.
כתבת שעוד לא התחלת להגשים שום שאיפה בחייך -
מהן השאיפות הללו?
מכל הדברים שציינת בהם אתה חש תקיעות, מהו הדבר שאם תבחר לעבוד עליו יעשה את השינוי המשמעותי ביותר בחייך?

אלון 262

New member
כן,אני ממש צמא לכל שינוי טוב שרק ניתן לעשות

ולשאלתך,עד לא מזמן לא חשבתי על עניין שאולי יש לי בעיה בביטחון העצמי וגם היום אני בספק בזה....
אבל ייתכן ובאמת מדובר בבעיה ושמה.."חוסר ביטחון עצמי"...ייתכן מאוד איך לדעת בוודאות אם זה זה?אולי יש לך עצה כבר לזה...
ובכן לא התחלתי שום הגשמת חלום מבחינתי.....
מדובר בהרבה שאיפות...אם זה מצב כלכלי נורמטיבי(שבו וכל להרשות לעצמי לקנות רכב וקום להחזיק אותו...)
אגב רכב היה חשוב לי מאוד ההישג הזה בחיים אבל לצערי לא קרה עדיין....
ועוד הרבה הרבה שאיפות....היה לי חלום ללכת לצבא לקורס טיס באמת משהו שממש אהבתי ולא קרה,חשבתי להוציא תואר נסתי כמה דברים בסגנון ונכשלתי בגלל המצב הכלכלי...
להשיג עבודה טובה ולעבוד בה...נסתי הרבה בעבר ולא הצלחתי...
ועוד הרבה דברים שנסתי ולא הצלחתי...עוד משהו קטן,לפני שנתיים עשיתי קורס כלשהו...זה היה חודש אחד אינטנסיבי ובאמת,בתנאים שהיו לי ממש השתדלתי בכל כוחי לסיים בהצלחה ועד עכשיו אני תקוע עם התעודה ולא קיבלתי אותה (לרוע המזל נפלתי על מדריך שלא יודע מה גרם לא... בעצם אני יכול לנחש...הוא דיי לא אהב אותי וזה עוד בעדינות)ירד לי לחיים היה יורד עלי בקורס ודיי היה מתעלל בי והכשיל אותי בכל המבחנים שהיו קשורים אליו ובגללו הייתי צריך לחזור שוב ושוב על החומר ושוב נבחנתי אבל עוד פעם הכשילו אותי במבחן אחד ממש ברוע לב...זה היה דיי התעללות מצידם עד עכשיו לא נתנו לי את התעודה ולא את הכסף חזרה,כמובן,שאחרי כל מה שעברתי שם אני לא מניח להם אבל ירד לי הביטחון העצמי מאוד בנוגע למבחן שאגב זה מבחן מעשי בתחום שנחשב להכי הכי קל באותו קורס שלמדתי והם טוענים בוא נבחן אותך שוב ואם תעבור תקבל תעודה,אני כבר לא יודע מה לעשות,מאוד רוצה להיות מאחורי זה עם תעודה מהם ביד או לכל הפחות את הכסף חזרה....וזה רק דוגמה אחת...

ומהו הדבר שהכי הייתי רוצה...קשה לבחור כיוון שיש הרבה מעגלים פתוחים...כמו הסיפור הזה אני כבר רוצה לסיים בהצלחה ולקבל תעודה ביד!
זה ממש פגע לי בביטחון העצמי שלי,ועוד משהו להוריד משקל...זה מאוד מאוד חשוב לי היום

הרבה בלאגן...

החיים שלך נשמעים לי כרגע בעיקר מבולגנים ויש צורך לעשות סדר בבלאגן.
לעשות סדר לבד, כשנראה שהכל סוגר עליך ומכל כיוון שעליו אתה מסתכל יש משהו שלא עובד - קשה מאד.
חשוב שבעל מקצוע ימצא את הקו המקשר בין כל הדברים ותתחיל עבודה מהמקום הזה, על מנת לפתור כמה תחומים בעת ובעונה אחת.
ברגע שתייצר לך רצף של הצלחות, במקום רצף הכשלונות שאתה חווה כרגע, תהיה לך מוטיבציה לשנות דפוסים, והרגלים, כמו גם תקבל מראה טובה לדברים האישיותיים הזקוקים לשינוי.
אני ממליצה לך בחום להתחיל אימון אישי או טיפול כלשהו שאתה מתחבר אליו.
הציעו לך כאן מספר הצעות, כדאי להתחיל לנסות ולבדוק.

הרבה הצלחה!

bencoach

New member
יש סיבה לאופטימיות

זה שאתה מודע למצב , זה מה שחשוב .. להיות מודע לכך שרצוי לשנות משהו. רוב האנשים לא יוזמים שינוי ושיפור עצמי,
הם אומרים דברים כמו "זה רק עניין של מזל.."
עכשיו השאלה היא רק "איך" .. ואין לזה תשובה פשוטה. זה תהליך , זה דורש עבודה קשה. כמו שרשמתי כאן,
אני נותן שירות אימון אישי ועסקי ללא תשלום למספר שייעורים בהתאם לשיקולים שלי, אם זה מעניין אותך אתה מוזמן להתקשר.
שיהיה בהצלחה!

היי אלון, לבקשתך

שלום אלון, התרשמתי מהנכונות ומהכנות שלך לכתוב בצורה מפורטת על הבעיות שהעלית.
כיוון שאתה מעלה הרבה נושאים הייתי מבקש ממך לחשוב על שני נושאים עיקריים וכך נוכל להתמקד.
1: כשאתה מספר לנו על ניסיונות שעשית להתקבל לעבודה וללימודים וכולי - בעתיד מיטבי עבורך מה יחשב עבורך כמות מספקת ונכונה של ניסיונות עד להצלחה?
2: מה יחשב עבורך נושא מרכזי שבו היית רוצה לטפל ראשון?

אלון 262

New member
אני כולי נרגש ושמח שאני קורא הודעה כמו שלך

זה מראה לי שיש אנשים טובים בתוכינו...אשריך!
תודה לך על הפרגון מצידך,ועל הרצון להעזר באימון האישי שלך,
האמת הגם שזה בחינם אני לא נרגיש הכי בנוח בחינם כי בטח זה הפרנסה שלך...
אבל ייתכן ואצור עימך קשר ונדבר,תודה רבה רבה לך:)

למעלה