היי, שלום לכם

היי, שלום לכם

נחמד לדעת שיש פורום כזה
בדיוק המקום הנכון לשאול את מה שמזמן רציתי ולא היה לי את מי. מישהו מהגברים כאן ניסה פעם להשתמש בדמוי איבר מין נשי? אם כן, איך זה? שווה את הכסף? מגיעם באמת לסיפוק? איך ההרגשה של זה? מת לקנות אחד, אבל הם לא ממש זולים, ולא רוצה לקנות סתם משהו שיתגלה כחסר תועלת, חבל שאי אפשר לנסות לפני הקנייה...
תודה

galngal

New member
דמוי איבר נשי

לא זולים, נכון, אבל היקרים שבחבורה (במיוחד אלו מהסיליקון) נותנים תחושה (כמעט) אמיתית. עם כמה הבדלים - דמוי איבר נשי לעולם לא יגיד לך לא לסקס, תמיד יהיה שם לספק אותך ולא יבקש ממך לחבק אותו, לעשות לו נעים או כל דבר אחר כאשר אין לך ממש כוח לזה. והאמת שאם חושבים על זה, זה יוצא יותר זול מבחורה שצריך להזמין לסרט או לארוחה בכדי לקבל משהו :)

תודה לשניכם וכמה שאלות לגל...

במה מתבטאים ההבדלים? האם החדירה היא "על יבש" או שצריך למרוח חומר סיכה כלשהו? מה עושים אחר כך עם השפיך, פשוט שוטפים? זה ניתן לניקוי? יש איבר מלאכותי מסויים שאתה ניסית וממליץ? האם בחנויות יש אפשרות כלשהי להתנסות לפני שקונים?

galngal

New member
דמוי איבר

המאוננים ניתנים לשטיפה במים ללא שום בעיה, באופן כללי אביזרי מין מסיליקון עדיפים תמיד בגלל מספר סיבות: קל יותר לנקות אותם ולשטוף אותם ללא חשש שהחומר יהרס, הם הגיינים יותר מפני שהם ללא נקבוביות, הם בעלי מגע נעים והם מחזיקים לזמן רב יותר. אך עם זאת אין זה אומר שהמאוננים שאינם מסיליקון לא עושים את העבודה או נהרסים בקלות. מכיוון שבכל זאת לא מדובר בגוף אנושי של בחורה יש צורך בחומר סיכה, שמן תינוקות יכול להספיק אך ישנם גם חומרי סיכה המיועדים בדיוק לשם כך. יום טוב (נכון יותר, לילה טוב) ותהנה! :)

Cגלית

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gif

אני כמובן לא ניסיתי. אבל נראה לי שהסיליקון די מרשים. בהצלחה, חזור לספר חוויות.

למעלה