היי, שלום לכולם...

adii123

New member
היי, שלום לכולם...

אני צריכה להעביר פעולה על יום העצמאות וכל מה שקשור לזה. יש לי כבר פעולה אבל אני צריכה לפתוח בדיון. ובמקרה זה:"חשיבות בדגל למדינת ישראל". אין לי בעיה לכתוב על זה בעצמי, אבל אם יש לכם משהו מוכן תשלחו לי.. זה ממש דחוף. בשבת הקרובה אני מעבירה.. תודה לכולכם..!!!

שרוך

New member
אם תרצי אני יכול לכתוב קטע

בס"ד עדי שלום אם תרצי אני יכול לכתוב קטע בנוגע לדגל לעם ולמדינה ואחרי השואה ואיך זה להיות שם עם דגל של ישראל אם זה יעזור לך... תדברי איתי במסרים מקס'... שרוך

tamarhp

New member
אצלנו במדרשה

חשנו על רעיון כזה - להראות להם סמל של מכבי ת"א (ו/או קבוצות אחרות/נוספות), ולשאול אותם האם הם היו הולכים עם הסמל הזה. התגובות יהיו כמובן כן - כי זה הקבוצה שאני מעריץ ולא - כי אני לא אוהד אותם והם לא מייצגים אותי. יתפתח דיון על הנושא (בהכוונת המדריכה), ומכאן תצאי למסקנה לגבי הדגל שמייצג אותנו, את ישראל, ורק אותנו. אפשר לדבר גם על חשיבות של סמלים בכלל - למה לכל קבוצה/ארגון/עמותה יש סמל? מה כ"כ חשוב בסמל? וכו'...

אם תשאלי אותי

רני חושב שהמדינה שלנו היא כמו דבר טוב שמתקלקל מבפנים אני יסביר: יש לנו מדינה נהדרת זאת אומרת צבא בסדר גמור אבל ממש בסדר גמור ארץ טובה אנשים לא פלצנים אלא המוניים כאלה שיש על מה לדבר איתם יש לנו אנשים מהחכמים בעולם והמצאות בכל התחומים שמתקבלים ברוב העולם ויש לנו גם שגרירים שאם הם רואים השמצה הם מיד מפרים אותה (כמו מה שעשה שגריר שבדיה הבעיה היא שיש לנו אנשים שרוטים עמוק בשלטון אם יהיה שלטון טוב אז הכל יהיה טוב בגלל שהם שרוטים אז הם גורמים לצבא לעשות דברים איומים ונוראים אבל הצבא אשם מאוד אבל יש גם אשמה רבה על השלטון למשל בעמונה היו בעיקר שונאי דתיים ורוסים כי בחרו אותם במיוחד ואני בטוח שרוב החיילים שם לא היו בכלל יהודים

למעלה