היי!!! שלום לכולם!!!

nadav corr

New member
היי!!! שלום לכולם!!!

קוראים לי נדב ולפני די הרבה זמן שלחתם לי הודעה לאי מייל להצטרף לפורום הזה, אז רק לאחרונה בדקתי את האי מייל שלי ורצתי להצטרף לפה. אני כל כך שמח שיש פורום מעריצים של דה קורס בעברית, כך יהיה לי עם לדבר עליהם.
זה ממש כמו מתנה ליום הולדת, היה לי יום הולדת ב-11.2, בן 16. כל הזמן חברים שלי אומרים לי הקורס, מי אלה? מי שומע אותם? מוזיקה מרדימה. מוזיקה משעממת ועוד ועוד. וזה בא מאנשים שעסוקים בלשמוע נלי ואבריל לאבין ובריטני (לא שיש לי משהו נגדם, אבל המוזיקה שלהם היא מוזיקה ממוסחרת לחלוטין). השיר האהוב עלי ביותר: זה דבר קשה להחליט, אבל ברגע זה השיר הוא HEAVEN KNOWS . אז... אני חושב שאני ממש אהנה כאן, LOVE YOU ALL

ברוך הבא נדב../images/Emo24.gif

מירי היא זאת ששלחה לך את הדואר אלקטרוני, מירי ושרון הם המנהלות של הפורום. ד"א לי קוראים צחי ואני בן 17, ספר לנו קצת על עצמך מאיפה אתה, וכו... מקווה שתחליט להישאר פה,יש פה אנשים נפלאים ואתה תיהנה כאן.

AndreaCorr ©

New member
היי נדב...ברוך הבא! ../images/Emo24.gif ../images/Emo168.gif

תשאר איתנו....הנאה מובטחת
אני זוכרת אותך מהדיסקושין בורד של CLOSER TO THE CORRS ...

AMIR HOREV

New member
היי חבר

אל דאגה פה אתה לא לבד יש פה עוד מלא מעריצים של הקורס... ואנחנו מדברים המון על הנושא שחשוב יותר מכל נושא אחר (כולל המלחמה, המצב הבטחוני, המצב הכללי, וכו") אל תתבייש להשיר הודעה...

p i n g o

New member
היי ווולקאם!

אני הצטרפתי לפורום רק לפני שבוע וכבר אני מרגיש כמו בבית!! אני מבטיח לך שתיהנה כאן. רק ספר לנו קצת על עצמך?

shelly egan

New member
שלום נדב!!!

קודם כל, אחלה שם יש לך (- שבמקרה זהו גם שם המשפחה שלי... :) ) אממממ קוראים לי שלי, בת 14 וחצי מפ"ת... זה אחלה פורום! ואתה בטוח תהנה משהותך כאן! ברוך הבא!!!
נ.ב. חבר הקורס המועדף- קרוליין

ניצלו"ש..........

הייי!!! גמני חדש!!! אני אלון.. בן.. טוב נו.. אני הכי קטן פה.. אני גר בצפון הנגב (ליד אשקלון אם מישהו תוהה..) ו.. זהו!

AndreaCorr ©

New member
היי ברוך הבא ../images/Emo9.gif ../images/Emo168.gif

ותאמין לי שלא היינו כועסים אם היית פותח הודעה חדשה
מקווים שתהנה פה ושתהיה קבוע...

מה קורה../images/Emo24.gif

דיברנו איתך בצ'אט, אני מקווה שתחליט להישאר פה, אם שכחת לי קוראים צחי.

mprb

New member
שלום לכל החדשים!

אני כ"כ שמחה שהצטרפתם אלינו. אני מירי. ואני בטוחה שתהנו פה (אני בכלל לא משוחדת
)

למעלה