היי שלום לכולם ...

maayan1291

New member
היי שלום לכולם ...

היי שלום לכולם ... אני מעיין בת 27 .. עברתי לפריז לפני כחמישה חודשים עם הבן זוג שלי שהוא צרפתי .. הייתי עובדת לחילופין בעסק שלו .. אין לי אישורים לכלום ואני גם לא יודעת לדבר צרפתית ...אבל הבנתי שאם אני מביאה את תעודת לידה אני יכולה לקבל אישור עבודה לשנה בלבד ... בכל אופן הייתי רוצה לעבוד באופן שותף.. בעדיפות לילדים כי אני מאוד אוהבת (בארץ עשיתי את זה המון) ... אני אשמח מאוד אם מישהו יכול לתת לי כיוון ... אז תודה ושיהיה לכולם חג שמח ....

גוזליה

New member
לא הבנתי..

את שוהה ועובדת באופן בלתי חוקי בפריז כבר חמישה חודשים? ולא הבנתי גם מה קשורה תעודת הלידה שלך....לאן את אמורה להביא אותה?

maayan1291

New member
היי שוב ...

היי שוב ... יש איזה מקום פה בצרפת ... אני לא זוכרת איך קוראים לו .. אבל הבנתי שאם אני מביאה את התעודת לידה שלי אני מקבלת אישור עבודה לשנה .. אני שוהה פה באופן חוקי לגמרי .. אני כל פעם יוצאת ונכנסת מחדש לפה (צרפת ישראל ) ... והעבודה שאני עושה זו עבודה פרטית של החבר שלי ... זה לא שיש לנו חנות או משהו אנחנו פשוט נעים ממרקט למרקט .. ידעתי שיש משהו לא ברור באיך שרשמתי .... אז שוב אם משהו לא ברור את יכולה לשאול שוב .. ותודה ... המשך יום טוב

אולי את מתכוונת ל...

יורודיסני ? חלומות מתגשמים שם.. האם יש לך אזרחות זרה ? כי יש תוכניות חילופי צעירים, אבל לא לישראלים חוץ מזה , אם את ישראלית אז מותר לך 3 חודשים מכל שישה לשהות כתיירת ולא לעבוד.

גוזליה

New member
היי שוב

טוב, אם יש לך אזרחות ישראלית- אז כן, סביר להניח שאת שוהה בצרפת באופן בלתי חוקי (גם אם את נכנסת ויוצאת). בנוסף, לאזרחים ישראליים אסור לעבוד בצרפת על ויזת תייר (שזו בעצם הויזה שניתנת לך בכל פעם שאת נכנסת, והיא לשלושה חודשים בלבד בתקופה של חצי שנה). גם אם זו עבודה פרטית של החבר שלך, זו עדיין עבודה (וזה אסור, כאמור, על ויזת תייר). זה לא קשור אם יש או אין חנות ואם זה רק דוכן- זו עבודה. כך או כך לא שמעתי על המקום הזה שמביאים אליו תעודת לידה ומקבלים בו אישור עבודה לשנה. מקווה שתצליחי להסתדר
בהצלחה.

למעלה