היי שוחרים!

Prince Yoni

New member
היי שוחרים!../images/Emo13.gif

אז השבוע הקצרצר הזה עבר ממש יפההה, ביום שלישי היה לקורס שלי - 83 - השולט!, ערב כיתתי בבאולינג בחוצות המפרץ - היה ממש מהנה! לאחר מכן הופעה של - להקת חיל האוויר שלדעתי נתנו שואו לא נורמאלייייי, ממש יפה! נהנתי מאוד! ולאחר מכן היה מסיבת דיסקו גם יפה מאוד רק חבל שהיא מאוד חובבנית. כן גם בליתי לימד אותנו היום שיעור ראשון בבקרת תהליכים - שיעור מעניין.. וגם היום קרעו אותנו בגלל מסדר המב"ס נקווה שיעבור בשלום! אז שיהיה לכולםםםםם סופ"ש מהנה וחג שמח!

שאני אתחיל לדבר על השבוע שעבר?

אז זהו, לא
החלטתי להתמודד. נראה לכם
חחחחח... נמאס לי, אבל ממש נמאס לי שכל פעם שהמב"ס יוצא לסיבוב פוזה ביחידה שלנו כל העולם צריך למות בגללו ולקות ופה ושם והכל בגלל שהוא עובר. פעם אחת שיביאו אותו ויראו לו באיזו זוהמה אנחנו חיים ביומיום, שיראו לו את האמת. נמאס מהטיוחים ונמאס מההסתרות מתחת לשטיח, שכל כך אופיניות למסגרת שבה אנחנו חיים במשך זמן כה רב (לפחות אני
). היום עוכבתי ביציאה במשך שלוש וחצי שעות בגלל הגועל נפש הזה. זה ממש לא יאומן. אני חושב שצריך להפסיק עם זה ודחוף. זו ממש לא פעם ראשונה. אני זוכר אלפי פעמים שהוציאו אותנו משיעורים, כן כן, על חשבון שיערוים בגלל שמפקד בית הספר בא לבקר במגמה וצריך לנקות, או שהמב"ס עובר באיזור ההילטונים וצריך לנקות את החול שמאוחרי ההילטונים או משהו דפוק שכזה. רק מראה מה אנחנו באמת שמה. מנקים, ולא תלמידים. אנחנו כמו תאלינדים בדיוק. אנחנו גם אוכלים כלבים (או שזה היה חתולים היום בחדר אוכל? או אולי החניך שחתם היום קלירנס
) ומקבלים פחות כסף מהם. לא משנה. עבר. רק שלא יחזור שוב. אבל זה ישוב. יש דברים שעתיקים ממני ומכולם שמה ובקרוב הם לא הולכים להשתנות. אני שמח למי שנהנה. אני אישית נהנתי במסיבה. נכון, היה חובבני, אבל עדיף מעוד יום שהייתי מעביר בלשבת, להתפגר בחור הזה ולהעביר את הזמן עם קופסאות של סיגריות. בהחלט שבר שגרה. ההופעה הייתה נחמדה מאוד. וזהו. אני אתבטא בהמשך הסו"ש על נושא שאני רוצה להעלות פה לדיון. נתראה.

shimonev

New member
מה אתה רוצה???

יש לך בעיות אם זה אתה יכול פשוט לקום ולעזוב אץ הטכני זה אתה החלטתה שאתה רוצה ללמוד שם וזהו!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יפה אין מה לעשות, תתמודד אם זה!!!!(זה המשפט שלי בכלל!!)

gadotheking

New member
דוגמה שלך לא מוצא חן בעיניי!!

יש משהו נגד תאילנדים??? בבקשה אל תנסה לעצבן אותי!!! ועוד דבר אחת! תפסיק לבכות כמו תינוק בן 3 . אלה התנאים תתמודד עם זה!!!

התנצלות

בשמי לכל העם התאילנדי. הכוונה הייתה להמחיש את ההשוואה בין השוחרים לבין הפועלים הזרים בארץ באופי התנאים הרעים. סליחה לכל הנפגעים.

eliranamar

New member
המב"ס

שמע אח שלי אני גם שאלתי את המדריכים אותה שאלה הם אמרו לי זה ככה צריך להיות המב"ס לא יודע מה קורה במיתקנים הוא בא הוא רוצה לראות אותם נקיים ולא אכפת לו אחרת אתה יודע מה יקרה

eliranamar

New member
ביננו יוני מי הוריד את כולם לרקוד

שלושה ילדים אני עומרי ואושרי ואז היצתרפו כול הדרוזים והידניקים וכול הבית ספר לא ככה

למעלה