היי שוב...

NasTy GirL

New member
היי שוב...

יש לי כמה שאלות קטנות... שוב...
בכל מקרה... בסביבות שנת 94 היה ארטיק נורא נורא טעים, עם פיצפוצים עליו. הארטיק היה בצבע ורוד, והיה לו מקל שעשוי ממסטיק צהוב, ועטוף בעטיפה צהובה. למה היה? כי יום אחד באתי לחנות ואמרו שהפסיקו לייצר אותו, למרות שהוא נורא הצליח... מישהו יודע למה? או יותר מזה... איפה אפשר למצוא אותו? ועוד משהו... למרות שאבא שלי וטרינר, אני לא יכולה למצוא תשובה לשאלה שמדאיגה אותי כבר מאז היותי בת 2 וחצי. אני אוהבת את הצבע שחור (אל תדאגו, אני לא בלאקרית...
), ויש לי שני חתולים בבית. אני יודעת שחתולים משירים שיער ובגלל זה הרבה פעמים מוצאים את זה על הבגד, אבל למה דווקא על הצבע שחור, ולא על הצבע...בואו נניח...תכלת?!
לירי

גלי®

New member
חתולים משירים שיער , נקודה. בלי שום

קשר לצבע הבגד ! אבל , אם יש לך חתול לבן , ברור שאת השיער שלו יראו טוב יותר על בגד כהה , ולא על בהיר .... חתולים הם לא גזענים , אין להם העדפה לצבע מסוים ...
העדר שלי (5 מקוריים שלי , ועוד המון נספחים מקומיים ), צבעיו מתפרשים על כל גווני הקשת החתולית , מה שאומר ששום בגד שלי לא יוצא מקופח ...

גלי®

New member
בקשר לשלגון ,אני לא ממש בטוחה

בנוגע לסוכריות הקטנות , אבל כיום יש "מסטיגם" עם מקל מסטיק בפנים... ומצאתי בדרך גם משהו נחמד ...

אשכר

New member
אבל יש כמה דברים שאפשר לעשות בעניין

אפשר לקחת נייר-דבק ("מסקינג טייפ") רחב, לחשוף חלק ממנו, ולהדביק אותו על עצמו, אבל ככה שהצד הדביק דווקא בחוץ. ואת לוקחים את הגליל הדביק הזה ומגלגלים על כל דבר הלוך ושוב, עד שכל השערות נדבקות. אפשר לקחת חתול שחור. או, אם יש לך הרבה בגדים אפורים, אז אולי את רוצה את החתול הזה? (הוא מחפש בית ברגעים אלו ממש)

גלי®

New member
יש גם גלגלות כאלו מוכנות לקניה !

עד כמה שנדמה לי שאני מפרנסת את בית החרושת שלהם , לא נראה לי שיתנגדו ללקוחות נוספים ...

נירש

New member
בערוץ הקניות מוכרים מכשיר מעולה

שמסיר שערות חתולים בלי בעיה, ולפי מה שהבנתי - הוא גם לא נגמר (חשמל סטטי או משהו)...

NasTy GirL

New member
חחחחחחח...

אה... אני לא צריכה כאלו להוריד שערות... יש לנו שניים כאלו בכל חדר-ויש לנו 6 וחצי חדרים... :) קיצר,יש לי שני חתולים-ואני לא יכולה לקחת עוד, כי החתול שלי בן 17 וחצי-וכל שינוי באורח החיים שלו מסכן אותו... והחתולה שלי (בת5 וחצי) בכלל תוקפנית אל כל חתול שהוא לא היא והוא (גם אליו היא תוקפנית לפעמים...
)

למעלה