היי שוב...

היי שוב...

ממצב לכולן?! משעמם אש!! אני כבר מזה מחכה אני וחברה שלי נוסעות לסרק 12 במחיר 1... מי כאן?! -שישמיע קול!

תומסקה

New member
היי שוב...

ראיתי את הסרט הזה!!! זה סרט מזה יפה
ראיתי אותו לפני איזה שבוע שבועיים... סרט מזה מצחיק! ממומלץ!

../images/Emo25.gifושוב תודה...

תודה על ההמלצה כי בדרך כלל צריל לפי השם לנחש אם זה סרט טוב... אם ניחשת טוב ונפלת על סרט טוב אזסבבה ואם לא אז נדפקת... אה וגם תודה כי את היחידה שעונה לי חיחיחי...

תומסקה

New member
כי בטח אני היחידה שמשועממת פה...../images/Emo70.gif

אבל אם את רוצה לקרוא ביקורות על סרטים אז יש בעיתונים, וגם בוואלה סרטים או בכל אתר אחר... רק צריך לחפש! (אני בכל אופן יודעת על וואלה!) תהני!

תומסקה

New member
סבבה! ../images/Emo132.gif

ואצלך? ספרי קצת על עצמך... בת כמה, מאיפה? איך קוראים לך?

אוקיי

ככה...אני בת 12 וחצי בכיתה ז'... קוראים לי יסמין בן חיים (לחלופין בת חיים)...אני מאיזה יישוב נידח בצפון שאני לא בטוחה שהשם שלו יעזור לך... ואת?! ד"א אני חייבת לסוע..-לסרט...אני יכנס שוב ערב עד אז ביי

תומסקה

New member
ביי ביי ותהני...

קוראים לי תום ואני מחור ליד רעננה, ואני בת 13 וחצי צ'או צ'או ביינתיים!

תומסקה

New member
אהלן חומי...

כן אני פה כבר מ6 וחמישה... קמתי כבר בחמש ועשרה וישר ירדתי למחשב... בא לך לדבר?...

ODana

New member
על מה סרט?../images/Emo35.gif

מזמן לא הייתי בקולנוע... אני מימש אשמח להמלצות

תומסקה

New member
טוב אז ככה...

עכשיו בערך 6 וחישה ואני משועממת... קמתי בחמש ועשרה... (אל תשאלו אותי למה...) ולה הצלחתי לישון... אז קמתי למחשב ועכשיו אני אזבל לכם במוח על הסרט... חי חי חי חי
יום טוב ושמח לכולם!...
הסרט על משפחה עם 12 ילדים (משתתפים בסרט אשטון קוצ'ר והילארי דאף ועוד כמה הרבה שחקנים לא מוכרים...) שהאבא מאמן פוטבול והאמא סופרת, אז בקיצור האבא מקבל את משרת חלומותיו לאמן קבוצת פוטבול של איזה אוניברסיטה ידועה ב- N.Y.(אם אני זוכרת נכון) ואז המשפחה עוברת לגור שם, ובדיוק האמא מקבלת הודעה שהספר שלה יוצא לאור והיא צריכה לעשות מסע פרסום, והיא נוסעת מהבית לשבועיים, והאבא לא מסתדר עם הילדים ונהיה מלאן בלאגן...
סרט ממש ממש אבל ממש דבילי זה "דופלקס" ראיתי אותו אתמול, השכרתי סרט, וכמעט נרדמתי
זה הסרט הכי דבילי שיכול להיות!

איזה סרט יפהההה

הסרט אתמול היה פצצתי!!! אבל כשחושבים על זה דבר אחד לא הגיוני... הם 12 ילדים 14 נפשות בבית אחד ויש לכל אחד חדר משלו והכל בחדר יש להם אוכל בכמויות מסחריות והבגדים שלהם בכלל לא נראים יד שנייה למרות שהם אומרים שהם כן...(בבית הראשון...)

תומסקה

New member
טוב נו...

למה את מצפה.. ככה זה בהווליוד...
14 נפשות- 12 ילדים + 2 הורים...

תומסקה

New member
אין לי מושג...

נראה לי שכולם ישנים...
אם יש כן מישהו שישמיע קול.... (קוקוריקו תרנגול...) ראית ביום שישי כוכב נולד?

גם לי...

אני לא רואה כוכב נולד חוץ מזה אני ישנתי (באותו זמן) מיום שישי בשתיים בצהריים עד 8 בבוקר בשבת כי חזרתי ממחנה... את רואה אקדמיה לצחוק?זה מעולה!!!

תומסקה

New member
איך את יכולה לישון כל כך הרבה???

אני בחיים לא יכולה לישון כל כך הרבה!!! ראיתי רק את הפרק הראשון של האקדמיה לצחוק... וגם את מה שיש לפני החדשות. ההכנה לאקדמיה או משהו כזה... שיחקתי עכשיו בכספת... (אבל בכספת טלויזיה) וזכיתי ב- 2,000,000 ש"ח אבל רק חבל שזה בנקודות!!!!!! איזה גאונה אני...

זה משפחתי...

חזרתי ממחנה של 4 ימים 3 לילות !!! כל לילה ישנתי הכי הרבה 3 שעות...קשה שלא להירדם אחר כך... איך קוראים לך בכספת?! אני גם רשומה!!! בואי נגדי?!

תומסקה

New member
אני במחנות תמיד ישנה...

אני מתחמנת ככה שאני לא אצא לאש לילה ונשארת לישון!!! הכי טוב לישון... יאלה בואי בכספת... אבל בואי בזימונית... קוראים לי חתולי תעלולי... ואיך לך?

למעלה