היי שוב...

THE sky angel

New member
אני גם להשתין מפחדת.. בגלל זה באים

עם חברה חמודה ששומרת.. :) אממ ובקשר לשריפת נייר טואלט.. יש לי כמה סבירות.. 1. אם שורפים זה פוגע באוזון. 2. אם לא שורפים זה מתקלה אחרי הרבה זמן משמע פוגע בסביבה. מכאן נובע ששניהם פוגעים בסביבה. איך קובעים מה חשוב יותר?

kedeman

New member
בחייך

שריפה של נייר טואלט זה דבר מאוווד מאוד קטן עושים בטיול 20 מדורות לפחות בלילה (וזה בלי המדורות שמבשלים עליהן) לשרוף את הנייר טואלט לא עושה שום דבר לאוזון

RMXXX

New member
גם כשאת מדליקה מדורה את פוגעת

באוזון, גם כשאת נוסעת ברכב, גם כשאת משתמשת בספריים למניהם וכו'. הפגיעה כשאת שורפת נייר טואלט היא אפסית ליד הפגיעה בסביבה של נייר טואלט שנשאר בשטח.

אשף

New member
היי שוב...

מצטער שלא הגבתי לכל ההודעות.... הייתי חולה, ככה שבימים האחרונים הלכתי לישון בערך בשמונה בערב, ולא יצא לי להכנס לאינטרנט
אבל תודה לכל מי שהגיב, אגב גיטרה, מישהו יודע איך מוצאים ריח של מדורה מגיטרה ? כבר כמה ? 5 ימים ? אני שם כל פעם את הגיטרה מחוץ לחדר כדי שהוא לא יריח כמו מדורה... אני מקווה לעלות בשבוע הקרוב תמונות של בנדן לפורום... שמנתפים שולטים !!

kedeman

New member
השארת נייר טואלט

בא איזה יעל והחליט לאכול את הצמח המוזר הזה הוא קיבל בעיות עיכול וחלה מה עדיף?

אשף

New member
ממש לא, לא המדורות ולא הניירות

הורסים את האוויר.... בסך הכל שריפה פשוטה עם תוצרים של אפר מים ופחמן דו חמצני. לא מזיק לסביבה כלל. אבל אם תשימו פסטיקים במדורה, זה כבר יסריח ואולי יזהם את האוויר, וגם אז לא יהרוס את האוזון... רבותי מה שהורס את האוזון זה נאדים... תאמינו או לא....

kedeman

New member
פלסטיקים כן מזהמים

ונאדים? (אני מניח שאתה מתכוון נודים) אבל... זה דבר בלתי נשלט!!!!! כל בן אנוש סובל מזה!! (חוץ מבנות..)

אשף

New member
לא אמרתי שלא מזהמים...

אבל את האוזון לא הורסים... אכן נודים... טעות שלי.... 20,000 הכבשים שמפליצות כל הזמן בניו זילנד זאת אחד הסיבות העיקריות לחור באוזון שם.

S a l i t

New member
כמה תלונות שלי לגבי ההודעה הנ"ל :)

1. כפי שראית או אולי לא ראית, כבר יש שירשור ביכיונים! 2. מה נהיית לי כזה ווס??? מה סה הגיטרה שלי מסריחה ממדורה??? נו באמת שים עליה דאורדורנט ספריי או מטהר אוויר או משהו בסיגנון ואז תשאיר אותה בחוץ להתאוור... 3. אם אנלא יראה אותך במתעניינים... וואי אסף חבל עליך...אני יערב את בנות גמלא בסיפור...וכן זה איום. בנות גמלא דיי קשוחות... אז אל תאלץ אותי להשתמש בהן

S a l i t

New member
אההה כן???

אולי תלמדי אותי להיות ליידי, מיס אני-חייבת-לחרבן-בכל טיול???

אשף

New member
כמה תגובות....

אז יש מין דבר מטומטם כזה שהודעה בת יותר מ35 שעות או משהו כזה לא קופצת יותר.... אז זה לא משנה אם הייתי מגיב זה היה נשאר למטה.... 1500 שקל גיטרה ואת קוראת לי כוסית ! אם כבר קמצן..... היא גם תבוא (הגיטרה) למתעניינים, אז אם את רוצה שאני אכין לך איזה שיר... נ.ב. רק ליפעת יש את הזכות לקרוא לי כוסית

כפרה עלייך!!!

מה שלומך? איך אתה מרגיש? אם אתה באמת אוהב את הגיטרה שלך , אתה צריך למצוא/להמציא לה שם
מכירים את הנייר טואלט עם הכלבים? איזה לא מוסרי זה לנגב ת'תחת עם כלבים, הרגשתי ממש רע עם עצמי...

THE sky angel

New member
חחחחח בטיול היה איש מגלבוע נראה לי

שניגב עם המטליות לחות מהקופא הכחולה הזו חחח שעה צחקנו עליו אחר כך.. :) ועוד חברים שלו ניענעו אותו... חחח בשירותים אז לא יצא לו... חחח... מה שמזכיר לי.. סיפרתי לכם על הפעם הזו שהייתי בצופים? שניענעו מישו אז בטעות הוא נפל עם השירותים הכימיים?? והכל נפל עליו??? חחחחח אם לא.. אז עכשיו סיפרתי ! חיחיחי

למעלה