היי שוב

Ginny

New member
היי שוב

אוקיי, יש לי שאלה, אם רון לא אוהב את הרמיוני למה הוא כועס על זה שהיא עם קרום? ומה קרום, מחפש מוכשר עד דמעות בן 17 מחפש בהרמיוני? (לא שיש לי משהו נגדה! חס וחלילה טפו טפו טפו!), אבל זה דיי מוזר, לא? ולמה זנב תולע, שהיה מעדיף לא לחיות בפחד, הוא היה הרי יכול לרצוח את וולדמורט, או לא לעזור לו, כי הוא בלאווכי מפחד לאללה! אז מה הקטע?!? דרך אגב, מישהו פה רואה את הסידרה המ-פ-ג-ר-ת ``ימיי חיינו``? אם כן- מחכה לתשובות, יש לנו על מה לדבר.... :)

תשובה :)

באמת שאין לי מושג...מוזרות הן דרכי האהבה, טוב, די עם זה, זה גורם לי להקיא...כן, בכל מקרה-ג`קר סתם תקעה אותו כדי למתוח את המצב בין רון להרמיוני, כי אם יהיה מתח, זה יהיה יותר נחמד מזה שהם כבר יהיו זוג, מה שגם טוב לעסקים...ברצינות, אני לא מבינה מה קראם מוצא בהרמיוני הזו-סתם פוצה חננה... -ליאת- I wonder what it`s like to be a slice of cheese....

Ginny

New member
חחחח

היא לא פוצה חננה! פויה! לא לדבר עליה ככה!

shai.m

New member
לא ברור-וכן ברור! X4X

לא ברורים לי רגשותיו של רון-אבל אני כן יכול לענות לך למה וורמטייל לא רצח את וולדמורט-זה די ברור לא? וולדמורט עשה ניסויים כדי להיות בן אלמוות-ניסויים שהוחיכו את עצמם. וורמטל היה וכול להכשל ולא להצליח להרוג את וולדמורט-ואז וולדמורט היה מראה את זעמו...

לא היה יכול? X4

עד שוולדמורט לא קיבל גוף שום דבר לא יכל להרוג אותו, כי הוא משהו בין חי למת, ככה שגם אם וורמטייל היה מנסה להרוג אותו, הוא בטוח לא היה מצליח, כי אי אפשר להרוג משהו שהוא לא חי. חוץ מזה הוא סתם נמושה, הוא לא היה אפילו מנסה. תמר דינור

אני לא יודעת מה איתכם-X4X

אבל וורמטייל ממש ממש מסכן ואני ממש מרחמת עליו! כשקראתי את הקטע של ``בשר דם ועצם`` בספר 4, הוא היה ממש מסכן, וכשתיארו את זה שהוא כרת יד, ממש ריחמתי עליו! יש לי נטיה מוזרה לרחם על כולם... -ליאת- What would Scooby Doo?

shai.m

New member
ליאת!

נכנסתי למערכת פורום שלך-והמערכת עצמה נורא נחמדה-וגם מעוצבת! חבל שאין כמעט הודעות...

אז מה קורה שם?

אגב, בקשר לרחמים, אני בד``כ מרחמת על אלא שצריכים רחמים, אבל וורמטייל הוא סתם נמושה, את לא צריכה לרחם עליו, חוץמזה יש לו יד חדשה, את אמורה להיות מבסוטית... תמר דינור

דוד דב

New member
סיכום ...

אני חושב שרון חושב שהרמוני נמצאת עם קרום רק בגלל שהוא מפורסם ... ושוורמטייל פשוט אמר לעצמו שאולי וולדרמט חלש עכשיו אבל כאשר הוא יעזור לו לגדול הוא פתוח יגמול לו .. הרי הוא האיש שהחזיר אותו לתחייה .. והוא גמל (בדרך זו או אחרת)

turki

New member
אתם כולכם....

עוד תתחרטו שקראתם לו נמושה!!! (ואל תגידו וורמטייל תגידו זנב תולע!!!) ולמה?! כי הוא עוד יעזור להארי!!!! (תגלית מרעישה!) זוכרים שבספר השלישי דמבלדור אמר להארי שהעובדה שמישהוא שכלכך קרוב לוולדמורט חייב לו את חייו צריכה לעודד אותו? זנב תולע (אני חוזר ומדגיש ``זנב תולע`` לא ``וורמטייל``) עוד יעזור להארי ויבגוד בוולמורט! אי לכך ובהתאם לזאת אני חושב שאין לכנות אותה נמושה (למרות שהוא נמושה נאלחת!)

turki

New member
וואוו!

בעקבות ההודעה הקודמת הייתה לי הארה! כי שציינתי בה זנב תולע חב את חייב להארי, ועכשיו לנושא אחר: זוכרים שדיברנו על איך שדמבלדור חייך בספר הרביעי אחריי שהארי סיפר לו שההגנה שהעניקה לו אימו מתה וטענתי שיש לדמלדור תוכנית? חברו 1+,1 אני חושב שזנב תולע משתף פעולה עם דמבלדור שתיכנן לגרום לוולדמורט לבטל את ההגנה של הארי (אין לי מושג למה אבל אני יודע שאלו מניעים חיוביים). אני יודע שזה נשמע דיי מופרך (פרי דמיוני הקודח) אבל תחשבו על זה... זה הגיוני!

די הגיוני...

אולי בגלל שאני אוהבת תאוריות לא צפויות, אבל זה ממש הגיוני! וורמטייל לא ממש פגע בהארי בספר 3, אבל מצד שני...הוא עזר לוולדי לחזור למצבו הקודם...טוב, אולי נגלה שמשהו בתערובת הזו היה משובש :) יכול להיות נחמד... -ליאת- Save a tree-eat a beaver.

LuNaTiC

New member
אני ממש לא חושבת שהארי אפילו

יחשוב על לקבל עזרה מהאיש שבגללו ההורים שלו מתים...

turki

New member
הארי לא...

אבל דמבלדור כן, והארי יציית (באי רצון בולט תוך כדי הפגנת מחאה) לדמבלדור.

רחלי!

New member
התשובות שלי!

-זה ברווווור לגמרי שרון מאוהב מחץ בהרמיוני, ובטח גם לה יש משהו, אז רון קינא בקרום... התרוץ שלו שזה בגלל ש``הם אויבים בגלל הטורניר המשולש`` נשמע לי סתם תירוץ. -ומה רע בהרמיוני? למה שקרום לא יאהב אותה? (למרות שלדעתי בן 17.5 זה יותר מדי בשביל בת 14...) -אני ראיתי ימי חיינו עד שנמאס לי, שזה היה בערך כשסמי תפסה את הזר של קרי. זה פשוט אידיוטי פחד. ממש לא מומלץ. :)רחלי(-:

למעלה