היי שוב

מורני!

New member
היי שוב

מה שלומכם כולם? דובש? קרני? מורן.. ברוך הבא עוד לא הספקתי להגיד.. מרק... טאי.. מה שלומכם כולם???????? הכל בסדר? החיים ממשיכים? אני רואה שעוברים עלייכם הרבה דברים... חלקם משמחים חלקם פחות (דובש וקרני האופטימיות שלכן זה הנכס של הפורום הזה..). ואיב .. לאן נעלמת?? טוב רק רציתי להגיד שלום. רני.
 

Dovsha

New member
רני מותק...

ראיתי בבוקר את ההודעה שלך בפורום סיפורים... לא הגבתי ולא אמרתי כלום כי לפעמים, זה לא במקום... לפעמים צריך לדעת לשתוק ולחכות שהבן אדם יבוא אלייך [אם הוא חפץ בכך]. רק רציתי שתדעי שאני פה. פה תמיד. הרבה זמן לא שמענו ממך, ואני מקווה שהכל מסתדר לך. הלימודים, העבודה - אהבה?. תבואי יותר - את חסרה. אוהבת המון דובשה.
 

מורני!

New member
דובש

החיים .. את יודעת איך הם.. לפעמים למעלה .. לפעמים למטה.. ולפעמים יותר למטה. יהיה טוב. תודה .. את מדהימה... אני ידעתי את זה מזמן אבל אני חושבת שעוד לא אמרתי לך.. אז עכשיו זה אחלה זמן. את מדהימה. רני.
 

Dovsha

New member
now look what you did....

גרמת לי להסמיק... והבן אדם הוא כמו ספוג - האישיות שלו מעוצבת דרך אנשים אחרים, דרך חוויות... הנשמה סופגת לתוכה ומעבדת את הכל, ולכן הקסם של כל אחד ואחת כולל בתוכו את כולם. You are still holding on - ואין גאה ממני. את אמיצה, תמיד תזכרי את זה, גם אם תפלי, וגם אם תבכי, וגם אם קשה וכואב ולא רואים אור. את חזקה - ואני גאה בך.
 

קרני

New member
חזרת חומד!!!!! :)

איזה כייף לשמוע ממך שוב.... חושבת עלייך לאחרונה וממתינה לבואך... איזה כייף!!!! טוב, מתקתקת לשמוע שאר יצירותייך.... שיהיה לך שבוע מ ד ה י ם !!! @ @ J U קרני
 
למעלה