היי שוב

Adi Katzmann

New member
היי שוב

לפני שבוע חיפשתי להחליף טיפולים עם מטפל\ת מאזור המרכז אבל שום מסר לא קיבלתי , והמצב רק הולך ומחמיר ברגל שלי . לכן אני מחפש היום מטפל או מטפלת שיכולים ללחוץ חזק באיזור מסויים בכף רגל כדי ליצור שחרור מאותו כאב .
איני רוצה לפנות לתחום הרפואה המערבית!
אך כנראה בקצב הזה לא תהיה לי ברירה . אשמח לשמוע הכוונה מסוימת על מטפל שלא מתפשר בכאב ווכן ללחוץ במגע ישיר וכואב .
פתוח לכל שיטת טיפול אך ההתמקדות שלי היא דווקא רפלקסולוגיה אך לא רק .
( דיקור סיני לא מדבר לנישה שלי בכלל )
ושוב תודה לכל העוזרים....

עדי

0 אור 0

New member
מצטרפת לשאלה

לא רציתי לשאול, כי קצת לא נראה לי לענין לאור העובדה שהחלפת טיפולים במרכז לא ממש רלבנטית לגבי,
אבל באמת תהיתי מה הקשר בין רפלקסולוגיה לכאב
רפלקסולוגיה הרי זו עבודה אנרגטית במהותה ,
הטיפול לא בהכרח מלטף (ביחוד כשעובדים על אלמנט האדמה), אבל ממש לא אמור לכאוב.
נתקלתי בכאלה שמאמינים בכאב בטיפול - אבל לפחות אלו שאני פגשתי היו אנשים שלמדו בקורסים שהיו פעם של 3 חודשים, ולא ממש הבינו את התחום, או אנשים שהגיעו ממדינות מסוימות עם מנטליות מאד לא מתאימה לטיפול רפלקסולוגי קשוב ומניע אנרגיות.

Adi Katzmann

New member
אסביר בקצרה

גם אני רפלקסולוג לשעבר , אחרי שלמדתי את שיטת העיסוי ההודי המוסרתי על ידי הבבות בהודו . הבנתי את הקשר למהו כאב .
הנה התהליך :
כאב ==> חוסר זרימת אנרגיה ==> טראומה לגוף הפיזי===> אלמנט פחד בגוף הרגשי===> פגיעה אנרגטית בגוף האטרי . אלו בעצם שלבי הכאב . אני מרגיש שאם מטפלים דרך כאב מסויים גורמים לגוף לשחרר . זאת הסיבה שלא משנה כמה אני יסבול אני עדיין המשיך את הכאב כדי לשחרר אותו . הרפלקסולוגיה שאני למדתי היא יותר נתפסת בעיני כ פתרון לסיפטום . לא ראיתי לצערי התיחסות גלובלית לכל אותם תחושות ביחד . אז מודה שאני שונה בשיטה שלי , אך אני מעדיף טיפה לכאוב כדי לשחרר את הכאב האמתי .
דרך נשימות דרך מודעות עצומה . זאת דרך שלא הרבה בוחרים בה וכאן יש כמה סיבות . אני בחרתי בדרך הזו כי זה מה שגורם לי לשחרר . וזה גם קורה בטיפולים שאני נותן , אנשים בוכים וצוחקים יחדיו . שפתאום מבינים מהוא המקום האמיתי לשחרר , פתאום מבינים מהוא המקום שתמיד חוסם אותם . ולא היו יכולים לראות זאת אם לא היו חשים בכאב .
פה אתם מדברים שאדם מקורר אז זה בסדר , אבל שמישהו מעוניין לגשת למקום הכואב זה לא בסדר !?! או שאולי יש פה פחד לפגוע פחד שאדם יביע תגובה רגשית . זאת איני יודע ...
אני יכול להעיד על עצמי שתמיד דרך הכאב למדתי לראות אור אחר ויותר ברור ..
לילה קסום ותודה .
עדי

0 אור 0

New member
כל אחד בוחר את מה שמתאים לו

אני דוקא מתחברת לרפלקסולוגיה בדיוק בגלל המקום של טיפול מהשורש,
גם בטיפולים האחרים - ואפילו בעיסוי איורוודי או תאילנדי אני לוקחת את האלמנטים היותר הוליסטים , טיפול דרך אלמנטים , צ'אקרות,
ורואה בכאב רע הכרחי ולא חלק מרכזי בטיפול,
אבל בהחלט נכון וחשוב שכל אחד יגיע לטיפול מהמקום שמדבר אליו ומתחבר אליו - אם זה כאב במקרה שלך,דיבורעבור אדם אחר,דיקור עבור השלישי,
ואפילו כשאני רואה אנשים אחרי טיפול של כוסות רוח,אני משתדלת לא להגיב באופן ספונטני

כאב הוא סימפטום

כבר וילהלם רייך אמר שעיסוי בכוח ו מגע חזק למעשה "דוחף" את הבעיה יותר עמוק, לכן יש הקלה זמנית אבל לא ריפוי.

חבל להמנע מריפוי בגישה אחרת,
גם אם עד היום זה "עבד" בשבילך.

מניסיוני, כאב במקרים רבים מחריף את הבעיה כי הגוף מרגיש "מותקף".
התגובה יכולה להיות בניתוק (ואז לא כואב) אבל זה אינו ריפוי "שורש".
ואם תרצה, אשמח לעזור

רפואה שלמה

ינוקא1

New member
דווקא דרך מודעות

הכאב הופך למיותר.
ככל שכמטפל מודעותך רחבה יותר או יכולתך להיכנס למצבים מדיטטיביים גבוהה יותר , ניתן לפתור בעיה בפחות כאב.

כשאני מטפל ברפלקסולוגיה אינני מכאיב , אך מה שקורה בדרך כלל זה שאנשים נרדמים וחולמים, או נכנסים למצב כמו היפנוטי , ומהמצב הזה קל מאוד לשחרר את הבעיה - גם בלי להכאיב.

לא למדתי רפלקסולוגיה , השיטה היא יצירה שלי.

hal767

New member
אינני יודע מה הבעיה ברגל שלך, אבל

נראה לי שמה שאתה מחפש אינו נכון -" מטפל שלא מתפשר בכאב ווכן ללחוץ במגע ישיר וכואב" .

Kobienergy

New member
אנרגיה יותר חזקה מחומר.

שלום לעדי, לפני שאני יגיב להודעה שלך חשוב לי להביא לך דוגמא מעשית מתחום אומנת הלחימה ״קונג פו״ אני בעברי הייתי פעיל באומנת זו ולכן אני מדבר מנסיון, אני נחשפתי לכמה אנשים ששברו אבן עם היד ולא בעזרת כוחם הפיזי אלא בעזרת כוח אנרגטי(הצ׳י) מכאן אתה יכול להשליך הלכה למעשה שגם בתחום הרפואה הטבעית העוצמה האנרגטית חזקה לאין שיעור מהלחיצה הפיזית, אני מטפל באישה שסובלת מכאבים חזקים בכף רגלה ואני יכול להגיד שלאחר הטיפול השני עוצמת הכאב הופחתה מעל 60 אחוז וכל זאת בעזרת טיפול אנרגטי שפיתחתי, מאחל לך רפואה והחלמה מהירה ותמיד תזכור את האבן שנשברת בעזרת אנרגיה ומכאן תשליך על העוצמה שבדבר.

למעלה