היי שוב !

motios

New member
היי שוב !

החזרתי את הקלפים המזויפים, וקניתי חפיסה מקורית ! סטרטר דק של ג'יידן יוקי, זה היה או זה או אנסיאנט גיר... נראה לי די נדוש בטח להרבה יש חפיסה של ג'ידן, אבל זה טוב להתחלה ונראה דק טוב ! עכשיו אני לא יכול לחכות לשחק עם מישהו !
קניתי גם שתי בוסטר פק אבל יצא לי אחד מלא אוג'מות... הייתי צריך לצפות לזה מחבילה של הצ'אז...(שכחתי לגמרי) מי רוצה אוג'מה ? פרדי נראה לי שאני יעשה כמוך, יהיה יותר קל לקנות יחידים. דרך אגב אי אפשר להשוות את האיכות למזוייפים אני חושב שעכשיו יהיה לי יותר קל להבדיל ביניהם
נ.ב יש לי שאלה אפשר לזמן מפלצת במצב הגנה עם הפנים למעלה? והאם אפשר להפעיל מפלצות אפקט במצב הגנה עם הפנים למעלה ? סליחה על הבורות...

impale

New member
תשובה

קודם כל אין על מה לבקש סליחה,תמיד שאל. כאשר מדובר בזימון רגיל אתה יכול או לזמן ואז זה במצב התקפה או לעשות SET ואז זה מצב הגנה הפוך,אין דבר כזה מצב הגנה פייס אפ. כמובן שבניגוד לזה.. כאשר מדובר בזימון מיוחד (כמו מחייה מתאים,קלף מיזוג או ריטואל) המפלצת היא פייס אפ אטק או דיפנס (אני מניח ששאלת לגבי זימונים רגילים כי בסדרה הם מזמנים לפעמים בהגנה פייס אפ סתם ככה,זה אסור.) _ הדק של גידן באמת לא רע בכלל למתחילים,האמת היא שבדרך כלל מתחילים מעדיפים לקנות את סטרטר דק סירוס אבל טוב,גם זה בסדר. מזל טוב אני מניח =)

motios

New member
לא בגלל זה שאלתי

לא בגלל זה שאלתי, אם אני זוכר טוב במשחק - The Eternal Duelist Soul (GBAהיה אפשרות לזמן או סט או מצב הגנה עם הפנים למעלה. ומה בקשר לשאלה השניה ?

impale

New member
תגובה

תלוי באפקט. אפקטי "פליפ" כמו של חרק אוכל אדם חייל פינגווין קוסמת האמונה וכדומה עובדים רק כאשר מפלצת עובר ממצב סט למצב פייס אפ התקפה (פליפ סאממון) או כאשר היא מתהפכת כתוצאה מתקיפה ולכן לא תעבוד במצב כזה. אבל אפקטים אחרים לדוגמה כארד טרופר,יכול להפעיל את האפקט שלו גם כשהוא בפייס אפ הגנה.

magicannn

New member
היי~~אני לא גאון כמו פרדי אבל....

נראה לי שדי רע שקנית את הדק של גיידן זה לא סוף העכולם אבל מוציאים צהחפיסה את השילובים וזה הורס אותה... אתה תוכל להשיג אותם אבל חבל על המאמץ+זאת לא כזאת חפיסה טובה תתקנו אותי אם טעיתי....אני קניתי את סיירוס בטורניר הראשון שלי והלך לי לא רע....טוב תהנה

impale

New member
חלקית

קודם תודה על המחמאה אבל גם לי יש עוד המון מה ללמוד. שנית-ניתן לקנות את הדק של גידן פשוט לא להבנות על הקטע של אלמנטל הירוס בדיוק כפי שאתה קנית דק סירוס ולא בכדי להתבסס על רואידים. זה נכון שסטרטר דק לא נותן לך בסיס דק הגיוני לשחק איתו אבל הוא מכיל כמה קלפים לא רעים בכלל. יש שם את גמיני אלף שנכון שהיא לא משהו.. אבל בשביל התחלה 1900 התקפה 4 כוכבים ללא אפקט זה לא רע. (כשאני התחלתי היה לי בקושי 1800 XD) אקסיילד פורס שהוא אחלה רימובל. צירון דה מייג שבתכלס לא כזה יעיל אבל יהיה נחמד גם בסייד מאוחר יותר (זה למה ממליצים על סירוס-יש לו דקוצי !) טוב מעבר לזה יש עוד כמה נחמדים,לא מעבר לזה. בקסמים יש וורטקס סמשינג בריין קונטרול והבי סטורם. ובמלכודות טרהפ הול דסט סקורטסו וצילינדר.

magicannn

New member
צודק...לא חשבתי על זה אבל

הוא כתב שהוא כבר מוכן לשחק אז שיזנר כי די יקרעו אותו...חבר שלי מתבסס על אלמנטלים והרסתי אותו ב3 תורות אז כדאי לו לבוא לטורניר ולהחליף קלפים ובכלל אולי ללכת לכיוון אחר..

motios

New member
בדיוק כמו שפרדי אמר

אני לא מתכנן להשאר עם אלמנטאל הירו רק רציתי בסיס להתחיל ממנו ובכלל אהבתי את רוב הקסמים והמלכודות, מאוד שימושיים. ובכל מקרה לא היתה לי הרבה בחירה במקום שקניתי היה או אלמנט או אנסיאנט גיר והעדפתי את זה. אני מאוד אוהב את cyber-tech alligator לא ציפיתי למצוא אותו כאן, וגם את וורטקס. כנראה שאני ילך על חפיסת מכונות
או קוסמים
. ובכול מקרה אני פתוח להחלפות אם מישהו רוצה

motios

New member
דרך אגב

קניתי בוסטר וקיבלתי Neo-Spacian Aqua Dolphin ו נאו ספייס ו היטד הארט !

impale

New member
אישית

אני כרגע משחק בקריסטל ביסט,הבאן הבא יכה אותנו עוד חודשיים וכאשר יגיע סביר להניח שאבנה דק מטה כזה או אחר. זה בתכלס מה שאני יכול להמליץ לאנשים כרגע,נראה לי חבל להגיד לאנשים לבנות דק X אם כל הטורנירים הגדולים וזה יהיו רק בבאן הבא.

למעלה