היי שוב לכולם

Sign Of Chaos

New member
היי שוב לכולם

טוב כל מי שזה פוגע בו או משהו אז אל תיקחו את זה ללב... אבל מניסיון אישי, אתם הרבה יותר נחמדים מאלו שבפורום רוק ומאטל.... וכשאני אומרת הרבה, אני שמה דגש גדול על ההרבה...

begone

New member
היי לך

יש הרבה אנשים ששומעים הרבה מאוד מטאל ואז מוכנים לגלוש לסגנונות אחרים, מורכבים אפילו יותר. גם אני שמעתי פרוגרסיב ואז עברתי למטאל ואז שוב חזרתי לפרוגרסיב. זה עניין של תקופות וטעמים, אבל גם תלוי באנשים שאיתם את מסתובבת ומדברת. מי שאוהב מוסיקה ´גדולה מהחיים´ ואנשים כמו טל שגב או גידי גוב משעממים אותו בדרך כלל, נוטה ללכת לקיצונות כמו פרוג או מטאל. שני הסגנונות הללו שייכים למשפחה של ז´אנרים דרמטיים, לא שגרתיים, שרוצים לחרוג מן השיגרה אל עבר עולמות בדיוניים רחוקים יחסית. אז אל תיבהלי אם את נסחפת לתוך הפרוג - המטאל והפרוג לא כל כך רחוקים אחד מן השני, בדיוק כמו שהאונה השמאלית והאונה הימנית במוח לא רחוקים אחד מן השני. ולגבי צריבות - זה ברור שלחבר´ה צעירים שאין להם עבודה קבועה אין מספיק כסף בשביל לקנות המון דיסקים. הם קונים רק את מה שהם באמת אוהבים, וגם זה לא הרבה כי פשוט אין תקציב. אז תהני מכך שיש לך תוכנות לשיתוף קבצים כמו WINMX או eDonkey או Kazaa כי לפני כמה שנים זה בכלל לא היה קיים
אגב, אם יש לך שאלות, אל תפחדי. הפורום הזה מיועד, בין השאר, לאנשים שרק עושים את צעדיהם הראשונים בתחום ויש להם המון דילמות ותהיות. רק צריך להיות נחמד ולא לפחד מטרולים ´אורחים בפורום´ שכל מטרתם היא לעשות תאונות של פגע-וברח.

Sign Of Chaos

New member
../images/Emo13.gif

היי גם לך!! כן, ממש כיף להיכנס לפורום הזה, כי יש אוזן קשבת וגם מתייחסים ברצינות, אני דיי פחדתי לשאול את השאלות האלה, בגלל התגובות השונות שזכיתי להן בפורומים שונים.... אז עכשיו שאני יודעת שאפשר לשאול את השאולות... אז יש לי אחת... מדברים מלא על מלודיות, אני יודעת שלפי הגדרה מילונית זה צירוץ צלילים לקצב.. אבל למשל אם אני אשמע שיר אני לא אדע לזהות מהי המלודיה בו... אם בכלל יש... אז רק רציתי לדעת יש דרך מיוחדת לזיהוי מלודיה? בכל מקרה תודה!! :)

TAZ!

New member
אני מסכים...

כתבתי פעם בפורום רוק ומטאל. בערך 80% (ואני עוד לארג´ במספר) מהשרשורים שם היו על פוזרים וכת שטן וכל מיני שטויות כאלה שלא מעניינות את הסבתא של הנכדים שאין לי! בעעהההה....

Sign Of Chaos

New member
כמה שאתה צודק!!!

חוץ מזה שהם בפורום הזה צרי אופקים ולא נחמדים.. הם חושבים שכל מי שנכנס לשמה חייב לדעת הכל על מאטל.... אבל כולה רציתי לשאול משהו(הרי בשביל זה פורום קיים) והם העיקר ירדו לי לחיים כל מקרה... מה הקטע שלהם עם השטן? זה רק איזו סיצנה מסריחה , הם חושבים את עצמם "מאגניבים"

Sign Of Chaos

New member
כמה שאתה צודק!!!

חוץ מזה שהם בפורום הזה צרי אופקים ולא נחמדים.. הם חושבים שכל מי שנכנס לשמה חייב לדעת הכל על מאטל.... אבל כולה רציתי לשאול משהו(הרי בשביל זה פורום קיים) והם העיקר ירדו לי לחיים כל מקרה... מה הקטע שלהם עם השטן? זה רק איזו סיצנה מסריחה , הם חושבים את עצמם "מאגניבים"

למעלה