היי.. שוב אני...

efratushh

New member
היי.. שוב אני...

ראיתי את מה שהגבתן לי. אני ממש שמחה לראות שזוכרים אותי. אתן לא מבינות כמה אני מתגעגעת. במיוחד לבקסטריט. אני מתה לראות קטעים חדשים. אני מרגישה כ"כ מנותקת. אמנם אני עדיין שומעת את never gone כל לילה, ויש לי פוסטר ענק בחדר.. אבל זה לא זה. אני רוצה לשמוע מה חדש. לראות את house of carters ותמונות חדשות.. :( אתן יודעות, לא מזמן התעוררתי וקלטתי שקווין עזב. אולי תגידי לי "בוקר טוב" אבל אנילא מצליחה לעכל את זה. וזה קצת מפחיד. עבר הרבה זמן ואני עדיין רואה את בקסטריט כחמישיה. הרגשתי רצון עז לבכות.. אבל אחרי שבכיתי עליו כ"כ הרבה אני מניחה שבאיזשהו שלב הדמעות נגמרות... אולי אני אקלוט רק כשאני אראה את הדיסק הבא. ואולי אני לא אקלוט את זה אף פעם.. תגידו, אני לבד בקטע הזה? או שאתן מזדהות איתי? ועוד משהו.. אני לא יודעת אם זה במקום, אבל בגלל שאני סוףסוף נכנסת ואני ממש מתגעגעת, הייתי שמחה אם תשתפו אותי קצת במה שקורה איתכן, ספרו מה שבא לכן מהחיים האישיים. אני כן רוצה לספר=] אז ככה, יש לי ילד בגן שאני פשוט מאוהבת בו.. (הוא היה בעונש בפינה, ואני ישבתי לידו ורק מיזמזתי אותו. אז הגננת "כעסה" עלי ואמרה שזה לא נקרא עונש.. :D אבל אני לא יכולה לשלוט בעצמי, אני מסניפה אותו... יש לו ריח כ"כ טוב
) אוף, אני עכשיו מתגעגעת אליו. כל היום אני משגעת אותו ואומרת לו שאני מאוהבת בו.. והוא מסתכל עלי ומחבק אותי!!!! אני יכולה לספר עליו שעות, אז אני אפסיק.. אבל אני באמת באמת אוהבת אותו .. :'( מאמי שלי
אפרת! די!!! חוץ מזה..... מתי יש מפגש פורום?? אני הרי גרה בת"א, ובכלל כל מי שגרה בסביבה.. (ולא בעפולה :p) ומגיעה לביקור שתגיד לי:( ואני התחלתי ללמוד רכיבה על סוסים!!! אני מתה על בע"ח (להזכירכן, אני צמחונית) ואני נהנית מכל רגע!! זאת הרגשה טובה לעשות מה שרוצים. להתרחק מהלימודים. להתרכז קצת בעצמי לשם שינוי. תעשו את זה מידי פעם.. טוב, נראה לי כתבתי מספיק..... :p

Shiri from the block

Active member
אפרתוששש../images/Emo9.gif../images/Emo113.gif אני לגמרי מזדהה איתך בקטע של קווין, גם לי זה עדיין לא נקלט ואני גם לא מאמינה שזה אי פעם יקלט.. זה תמיד מעציב אותי מחדש כאילו רק הרגע שמעתי את זה, אני גם עדיין ותמיד אראה אותם כחמישייה.. לא יודעת אם ראית, אבל אני כרגע קוראת להם בקסטריט מינוס קווין. כי בלי קווין הם לא באמת "בקסטריט"../images/Emo10.gif זה עדיין כל כך קשה.. בדיוק אני ואתי דיברנו על זה היום../images/Emo7.gif יפה לך שהתחלת ללמוד לרכוב על סוסים!../images/Emo13.gif גם חברה שלי למדה לרכוב עליהם, זה כזה מגניב.. ואני גם נורא אוהבת חיות אבל אני לא צמחונית, סו?../images/Emo11.gif אצלי בצבא לפעמים רע לפעמים טוב.. ביום רביעי לקחו את המחלקה שלנו למשחק כדורגל של ישראל נגד קרואטיה שהיה ברמת גן../images/Emo9.gif היה מזה כיף../images/Emo99.gif ואחר כך חזרתי לבית אז היה לי את כלללללל חמישי לבלות בבית../images/Emo47.gif תכתבי פה יותר../images/Emo70.gif

efratushh

New member
אין לי זמן לכתוב :(

קוו הוא חלק מבקסטריט אני לא מבינה איך הם יכולים להמשיך להיות בקסטריט בלעדיו. 13 שנה זה לא משהו שהולך ברגל, ואי אפשר ביום בהיר אחד פשוט לקום ולעזוב. כשאני אומרת לאנשים שיש לבקסטריט דיסק חדש זה מוזר לי. כי כשאני אומרת בקסטריט הם חמישה, לכי תסבירי לאנשים שקווין עדיין חלק מבקסטריט אבל הוא לא משתתף יותר בדיסקים. כל המצב החדש הזה מבלבל אותי. ודיי מתיש לחשוב עליו.. :( אני שמחה שנהנת ממשחק כדורגל.. אני הייתי בורחת החוצה בהזדמנות הראשונה.. :/ ו.. ו.. :( אני אשתדל לכתוב כשאני חוזרת הביתה..

היי אפרת ...

אני חדשה אז אני לא מכירה אותך .. קווין עזב ?? לא !! אני מזדהה איתך לגמרי גמאני התרגלתי אליהם כחמישיה ... בת כמה את אפרת ?

Conviction

New member
איי ג'יי.

הכינוי שלו זה "איי ג'יי", אבל השם האמיתי הוא אלכסנדר.

efratushh

New member
אני בת 18 וחצי

גאד :| גדלתי!! אני הייתי פה הרבה לפני שנה וחצי ככה, אבל עם הזמן התחלתי לכתוב פחות.. אז מן הסתם שלא תכירי אותי. רק הותיקות מכירות אותי.

Conviction

New member
אפרתי! ../images/Emo24.gif

כמה זמן לא דיברנו, התגעגעתי. ותחזרי לרשום פה.
רגע, מה זאת את גרה בת"א!?!? מה.?? נו, מה את בסדר, בואי אליי!

chenwest

New member
אפרת../images/Emo23.gif!!

מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא זמן לא דיברנו
אני מתגעגעת, מת'חושבת
איך בשירות??

efratushh

New member
../images/Emo2.gif

באמת מזמן לא דיברנו! ובטח גם לא ייצא לנו לדבר בזמן הקרוב... אני מאוד נהנית בשירות.. חח הנה, אני רואה אותך במסן, אז אני אשלח לך הודעה

chenwest

New member
והנה..../images/Emo2.gif

ברחת לי מהמסן! אז אני אחכה לפעם הבאה שתתחברי

למעלה