היי....שוב אני חח

Aerosweet

New member
היי....שוב אני חח

אממ....בצורה מפלצתית מאוד אפילו...אבל מה שמצחיק זה שיש לי רק שני אלבומים שלהם... Get A Grip ו- Nine Lives- אבל ניין לייבס צרוב ואני כועסת על עצמי אז אני עומדת לקנות את המקורי
אמממ קצת עליי? אני בת 13...ואני גרה ביבנה...כיתה ח', אני מגיעה הביתה ושמה במערכת אירוסמית'...שומעת כל היום...ואפילו נשארת לישון עם השירים שלהם... לפעמים אני אפילו לוקחת דיסקמן לבצפר ושומעת גם שם
קיצר....להזכיר קוראים לי מיכל...חברים שלי קוראים לי ניכטש...והייתי רוצה לדעת עוד קצת על אירוסמית'.....:)

AeroTom

New member
צרוב? Nine Lives?

את כועסת על עצמך ובצדק מיכל. לא מגיע ללהקה המדהימה הזאת שתצרבי שירים ואלבומים שלה,קל וחומר אם את כ"כ אוהבת אותם... באמת כדאי לך לקנות את NL המקורי וכל דיסק אחר ולזרוק את הצרובים. אני עדיין מעמיד פנים שלא קראתי את זה... ברוכה הבאה שוב לפורום ומקווים שתישארי איתנו ותעשירי את הידע על הלהקה,תכירי את כל התקופות שלהם משנות ה-70 עד היום ודיסקוגרפיית האלבומים שלך שלהם רק תגדל. ונשמח כמובן לענות לך על כל מה שתחפצי וכל מה שתרצי על הלהקה. ועכשיו אוצי רוצי לרכוש את Nine Lives! יצירת מופת שאין שני לה!

SaintJohn

New member
בקצרה...הממ...

הייתי רוצה לספר על אירוסמית', אבל באמת שיש כל כך הרבה לומר עליהם שאם אני אתחיל אני לא אסיים גם בעוד חודש. אבל אני אנסה לתמצת את מה שניתן להגיד, בכמה נקודות עיקריות:
הם התחילו את הדרך שלהם יחד בדירה קטנה בבוסטון בשנת 1970, כאשר חלקם הכירו עוד מקודם
המתופף, ג'ואי קרמר, הוא זה שהמציא והציע לכולם את השם אירוסמית'
אלבומם הראשון, שנקרא על שמם, יצא ב-1973
לאחר מכן הם הוציאו אלבום בכל שנה, כאשר השיא שלהם הגיע ב-1976 עם האלבום הרביעי Rocks
ההתמכרות שלהם לאלכוהול ולסמים החריפה והתדרדרה במהלך אותן שנים, עד שזה הביא לעזיבתם של שני הגיטריסטים, ג'ו פרי ובעקבותיו בראד וויטפורד, מהלהקה בשנת 1979
אירוסמית' המשיכו להתקיים עם שני גיטריסטים חדשים, אבל הקריירה של הלהקה היתה במיץ של הזבל, ובסופו של דבר שני הגיטריסטים המקוריים מצאו את דרכם בחזרה ללהקה והם פתחו דף חדש מבחינת הסמים.
אירוסמית' עברו לחברת תקליטים חדשה (Geffen) תחת שרביטו של מנהל חדש (טים קולינס) שדרש מהם להיגמל לגמרי מכל ההתמכרויות שלהם
ב-1986 אירוסמית' עשו צעד מהפכני ועשו רימיקס לשיר Walk This Way יחד עם להקת הראפ Run DMC, שסלל לאירוסמית' את הדרך בחזרה לגדולה
מכאן והלאה ההצלחה של אירוסמית' הלכה וצמחה עם כל אלבום שהם הוציאו, שהגיעה לשיאה עם האלבום Get A Grip שיצא ב-1993
מאז, אירוסמית' המשיכו להוציא אלבומים מדהימים ואוספים מצויינים, כאשר הם נחשבים לאגדת רוק מהלכת ונושמת. נתתי כאן את התמצית של התמצית עם נקודות ציון חשובות בהסטוריה שלהם, אז יסלחו לי אלו שחושבים שהתעלמתי מפרטים כאלו ואחרים. כמו שכבר אמרנו, אם יש לך שאלות ספציפיות על אירוסמית' - אל תהססי לשאול כאן, ואנחנו בכיף נענה

AeroTom

New member
../images/Emo45.gif That's why we're here for

וגם כדי לפגוש עוד ועוד מעריצים של הלהקה בארץ שגם אומרים לעצמם את אותם המילים שאנחנו אמרנו שנפגשנו לראשונה: "הייתכן? עוד מעריצים של אירוסמית' בארץ?" אל תהססי לשאול ולהתעניין.נועם הביא לך פה תמצית של נקודות היסטוריות בקריירה ענקית של הלהקה הענקית הזאת שבגללה אנחנו פה.כמובן שזה בלתי אפשרי לספר הכל על הלהקה,זה פשוט יותר מדי. לכן כל התעניינות ושאלה והכל את יותר ממוזמנת לכתוב כאן. יש הרבה חברי פורום שהגיעו גם אלינו כשהם לא יודעים יותר מדי על הלהקה ואין ברשותם הרבה אלבומים של הלהקה,אבל עם הזמן פה וההשתלבות הם נכנסו יותר ויותר וגם כמובן הכרנו אחד את השני אישית גם עם הזמן במפגשי הפורום למיניהם.

למעלה